Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Vsude je jich dost.......a plus parafin...

Jednou za 4 mesice vycistit vstriky a jednou za cca 3tkm cisteni TECem2000

Čím čistit vstřiky (jednou za cca 3tkm cisteni TECem2000) temu nerozumím a parafím čemu je dobrý já otom nic nevím a nic neznám asi se blbě ptám ale raději se zeptám zkušených,zimní dávám aditiva ale na léto jsem nedával proto se prám jestli je to taky dobrý

Odesláno

to straki: ako si to myslel, že raz za 4 mesiace vyčistiť vstreky? To si myslel pri používaní aditív, či bez nich? A prečo ich takto často čistiť? :myslim

Odesláno
aby je měl čistý :D (No protože asi najede hafo za 1měsíc km a ultazvukem neudělá chybu-jestli se nepletu)

Ano presne tak....

Cerpadlo cisitm TECem2000 jakoby proplachem a vstriky jdou na nastaveni a cisteni ultrazvukem.....

Najezdim ale cca 2000 km za vikend a proto tak casto....

Odesláno
Tak jsem se nic nedozvěděl :(

Jak jsi se nedozvěděl nic ???

Vždyt ti říkaj používej....a je jedno jaké,vše maká na stejnej princip(chemicky-nějaká ,,kyselina,,)

A když to chceš mít úplně tak prostě ultrazvukem...musej se vymontovat a ultrazvukem se to čistí...myslím že to stojí cca 2000kč...je to lepší mež chemie...zagoogli si a uvidíš i nějaké fotky

Odesláno
Asi to už tu bylo ale léto se blíží a chci se zeptat dávat aj na léto aditiva a može se aj zimní nebo je lepší kupit letní Děkuju

Sorry chlapi, teraz trochu k téme o čo mal záujem zakladateľ vlákna.

Veď on sa pýtal či môže pridávať zimný aditivum do nafty aj v lete alebo len letný a nie ako sa prečisťujú vstreky.

pavelp123 ja pridávam do nafty už asi 13 rokou aditivum Castrol TDA a zatiaľ som spokojný, nemal som žiadny problém s palivovým okruhom a pridávam ho aj v lete. Aditivum neslúži len nato aby sa ti cez zimu v nafte netvorili parafínové vločky a nezaniesli filter ale aj nato aby ti lepšie mazalo palivové čerpadlo, vstreky, nafta nepenila a zvyšuje cetanove číslo. Odporúčam pridávať aj v lete.

http://www.olejshop.sk/aditiva/p/castrol-tda-prisada-do-nafty-0-25ml/

[upravil dne 1/4/11 10:28 Judes]

Odesláno

Já dávám na zimu toto aditivum

http://www.super-aditiv.cz/super-diesel-aditiv-zimni.html

toto mě poradili abych dával a proto se ptám jestli aj v létě možu dávat jestli je lepší ---Judas děkuju na odpověď tak aj v letě budu dávat já se raději zeptám zkušených a radu moc děkuju

[upravil dne 1/4/11 16:41 pavelp123][/rquote]

[upravil dne 1/4/11 16:42 pavelp123]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...