Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám origo Peugeot centrál (celý blok se zámkem)+dodatečně namontované dálkové ovládání Jablotron, leta to fungovalo bezva.

Nyní jde auto pouze zamknout klíčem dveří řidiče - vše se zamkne. Při odemykání klíčem se odemknou pouze dveře řidiče, centrál nefunguje.

Takže opouštím auto tímto způsobem: zamknu dveře řidiče - centrál vše zamkne, dálkou dám povel na zamknutí.

A lezu do auta takto: Dám povel dálkou na odemknutí - vše se odemkne.

Ten sled se musí dodržet, bo se mi pak neodemkne celé auto.

Ten Jablotron v tom asi nehraje roli, máte někdo schéma co má být na tom konektoru u zámku dveří řidiče?

Odesláno

O to jsem se pokoušel...

Jenže: okna mám v elektrice, vyhřívaná a ovládaná zrcátka, reprák ve dveřích a ovládání všeho je na dveřích řidiče, vše origo, nic samo domo přiděláno. Takže z výroby poctivě smotanej svazek kabelů tlustej jako zahradní hadice. To vše vede kamsi za pojistkovnici kam není ani pořádně vidět. A v tom hledej něco když ani nevíš co.

Ta kulatá svorkovnice mezi dveřmi a sloupkem je kupodivu čistá a nezaoxidovaná ale hromada konektorů, proto bych potřeboval schémátko abych se mohl věnovat pouze kabelům k centrálu.

[upravil dne 31/3/11 10:33 bak65]

[upravil dne 31/3/11 10:38 bak65]

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj mám podobný problém,ale při odemknutí či zamknutí vůbec neraguje centrál v levých předních dveřích,při otevření těchto dveří mi nesvítí ani osvětlení vnitřního prostoru/u ostatních dveří osvětlení funguje/.Při dálkovém zamknutí mi procvaknou všechny ostatní centrály/dveře zůstanou otevřené/ .Při zamykání klíčkem levých předních dveří ostatní dveře nereagují,pokud zamknu pravé dojde k procvaknutí všech centrálů až na centrál pravých předních dveří.

Může být závada v zámku dveří nebo v chybějící kostře?/přerušený vodič v kabelovém svazku mezi dveřmi a karosérií/

Závada se dříve neobjevovala vše se stalo náhle.

Ještě jsem si všiml,že při vypnutí spínací skříňky a zapnutém osvětlení nedochází k akustické signalizaci ,ale to už je asi jiný problém. Děkuji za rady.

Odesláno

Tak asi takto to bude u tebe vypadat. Těch drátů je 23 a některý barvy i vícekrát. A ten svazek nevede do palubky ale pod koberec směrem dozadu a k druhým dveřím.

post-41938-14109629106787_thumb.jpg

[upravil dne 29/1/13 09:09 od teyki]

Odesláno

Stále doufám že mám jen vypadlý konektor od serva ve dveřích-protože to přestalo fungovat vše najednou po zabouchnutí dveří.Jinak to budu muset odložit ,až bude tepleji

Odesláno

řekl bych, že to bude tak, jak píše teyki, protože já začal mít začátkem prosince v podstatě stejný problém, který popisuju zde: na konci vlákna. :roll

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem se k tomu nyní dostal a naštěstí byl vypadlý jen konektor ve dveřích,který prasknul a následně se uvolnil.Stahnul

jsem ho izolační gumou a vše je O.K.

• O 10 měsíců později...
Návštěvník
Odesláno

Čau, mám dotaz, zapojuju centrál podle tohodle návodu, protože předchozí majitel to zapojil úplně prasácky, polovina kabelů volnejch, půlka věcí nefunguje, asi se mu s tím nechtělo připojovat.

http://www.webareal.sk/fotky16064/fotov/_ps_147zamsterplus_navod.pdf

Jak to zapojit v 306? Mám to zapojit podle schématu Pneumatické zámky, nebo Centrálne zámky ovládané dvomi impulzmi?

A ještě dotaz, ta jednotka si podle toho co se tam píše umí nastavit různý klíče. Můžu na to nastavit jakejkoliv rádiovej klíč, nebo to musí bejt jen od tohodle výrobce ze seznamu klíčů, kterej je pro změnu tady?

http://dc389.4shared.com/doc/fZArHvO_/preview.html (vlevo dole).

Odesláno

Připoj to jako centální zámky ovládané dvěma impulsy.

A to dálkové ovládání-mužeš použít jenom ty z toho seznamu,tzn. jenom tohoto výrobce

Jestli to chápu dobře, ty jenom doděláváš dálkové ovládání stávajícího centrálního zamykání co je tam z výroby.

[upravil dne 10.1.2014 23:47 od colaczech]

Návštěvník
Odesláno

Já sám nevim, když jsem auto koupil tak tam tohle bylo, ale polovina kabelů co vede z tej krabičky je nezapojená, a hádá se to s původním centrálem, třeba když mám otevřený dveře, a zamknu přes DO, tak on to zamkne, ale automaticky se to zase odemkne kvůli nedovřenejm dveřím. No a pak už to znova přes DO nezamknu, musím odemknout, a zase zamknout. Doufám že když to zapojim všechno, a pořádně, tak to potom bude fungovat jak má.

Btw, nemá náhodou někdo vystřelovací klíč na tenhle centrál, jakože asi ne? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...