Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj rucna brzda sa dotiahnut v kabine vedla paky rucnej brzdy. Je tam taka maticka na \"10\" kluc ale je sa k nej dost tazko dostat. Ak sa ti nechce vyberat cely tunel (co by ti urcite ulahcilo pristup) tak sa popasuj s plastom pod pakou rucnej brzdy. Ten vrchny kryt pojde v poho le pod nim je este jeden ktory \"chodi\" s pakou a ten je pripevneny na takom malickom kovovom koliku, davaj ozaj pozor aby sa ti ten plast neodlomil. Je sice dost pruzny ale opatrnosti nikdy nieje dost. Ak toto vsetko odstranis tak vedla paky na strane spolujazdca najdes tu matku na \"10\" kluc, tymyo vies uvolnovat alebo dotahovat rucnu brzdu. Good luck.

Odesláno
Ahoj rucna brzda sa dotiahnut v kabine vedla paky rucnej brzdy. Je tam taka maticka na \"10\" kluc ale je sa k nej dost tazko dostat. Ak sa ti nechce vyberat cely .....................

Jaj, tak to se omlouvám :):mad:

• O 4 týdny později...
Odesláno

Měnil někdo ty prachovky na vodících čepech zadního třmenu.

Mám jednu tu velkou prasklou koupil jsem sadu v kelly frenkit,ale nepodařilo se mě to vyndat je tonějak nalisované???Ani ta horní nejde v té se mě zdalo že je tam uvnitř ješte nějaké pouzdro.V knize jak na to to popsané není.

Odesláno

Dnes aj mne odpadlo brzdové obloženie na bubnovej brzde vzadu, Vľavo. Brzdy tam boli už ako som auto kúpil, ale vyzerali byť zánovné, takmer nič tam nebolo hrzdavé(ani teraz). Neviem ani aká značka to bola.

Odesláno

Taky to mám teď asi týden vyměněný (pakny), a konečně ručka brzdí jak má, před vánocema jsem dával i nový kotouče-bubny plus lanovody, takže teď mám snad od zadních brzd na chvílu pokoj:)

Odesláno
Měnil někdo ty prachovky na vodících čepech zadního třmenu.

Mám jednu tu velkou prasklou koupil jsem sadu v kelly frenkit,ale nepodařilo se mě to vyndat je tonějak nalisované???Ani ta horní nejde v té se mě zdalo že je tam uvnitř ješte nějaké pouzdro.V knize jak na to to popsané není.

Podívej se sem

Odesláno

Ještě jedna věc co byla spojená s upadnutím obložení. Jak se to seklo, tak mi to rozhodilo geometrui zadního kola a auto začko plavat. Bohužel jsem na to nepřišel, takže se dělal repas přední nápravy a geometrie. nejvíce bylo ostřelen zadní kolo kde prasklo obožení (o 8°)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...