Vítek1 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 nema nekdo nahodou fotku kde v kabine se da dotahnout rucka? Citovat
PetrCoupe Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 nema nekdo nahodou fotku kde v kabine se da dotahnout rucka? No, myslím že v kabině se ručka dotáhnout nedá.. Na zvedáku pod autem. Citovat
Asho69 Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Ahoj rucna brzda sa dotiahnut v kabine vedla paky rucnej brzdy. Je tam taka maticka na \"10\" kluc ale je sa k nej dost tazko dostat. Ak sa ti nechce vyberat cely tunel (co by ti urcite ulahcilo pristup) tak sa popasuj s plastom pod pakou rucnej brzdy. Ten vrchny kryt pojde v poho le pod nim je este jeden ktory \"chodi\" s pakou a ten je pripevneny na takom malickom kovovom koliku, davaj ozaj pozor aby sa ti ten plast neodlomil. Je sice dost pruzny ale opatrnosti nikdy nieje dost. Ak toto vsetko odstranis tak vedla paky na strane spolujazdca najdes tu matku na \"10\" kluc, tymyo vies uvolnovat alebo dotahovat rucnu brzdu. Good luck. Citovat
PetrCoupe Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Ahoj rucna brzda sa dotiahnut v kabine vedla paky rucnej brzdy. Je tam taka maticka na \"10\" kluc ale je sa k nej dost tazko dostat. Ak sa ti nechce vyberat cely ..................... Jaj, tak to se omlouvám Citovat
bobo7 Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Měnil někdo ty prachovky na vodících čepech zadního třmenu. Mám jednu tu velkou prasklou koupil jsem sadu v kelly frenkit,ale nepodařilo se mě to vyndat je tonějak nalisované???Ani ta horní nejde v té se mě zdalo že je tam uvnitř ješte nějaké pouzdro.V knize jak na to to popsané není. Citovat
mmmb Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 nerozdělával jsem to, ale jedna je v kuse a druhá ze dvou dílů. Citovat
marko306 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Dnes aj mne odpadlo brzdové obloženie na bubnovej brzde vzadu, Vľavo. Brzdy tam boli už ako som auto kúpil, ale vyzerali byť zánovné, takmer nič tam nebolo hrzdavé(ani teraz). Neviem ani aká značka to bola. Citovat
Šalda Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Taky to mám teď asi týden vyměněný (pakny), a konečně ručka brzdí jak má, před vánocema jsem dával i nový kotouče-bubny plus lanovody, takže teď mám snad od zadních brzd na chvílu pokoj:) Citovat
Dano406 Odesláno 7. květen 2011 Odesláno 7. květen 2011 Měnil někdo ty prachovky na vodících čepech zadního třmenu. Mám jednu tu velkou prasklou koupil jsem sadu v kelly frenkit,ale nepodařilo se mě to vyndat je tonějak nalisované???Ani ta horní nejde v té se mě zdalo že je tam uvnitř ješte nějaké pouzdro.V knize jak na to to popsané není. Podívej se sem Citovat
mmmb Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 Ještě jedna věc co byla spojená s upadnutím obložení. Jak se to seklo, tak mi to rozhodilo geometrui zadního kola a auto začko plavat. Bohužel jsem na to nepřišel, takže se dělal repas přední nápravy a geometrie. nejvíce bylo ostřelen zadní kolo kde prasklo obožení (o 8°) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.