Guest bostich Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 krtek 2 :čelisti i bubny mám nový, lanovody rozhejbaný Citovat
krtek 2 Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 aha sory som prehliadol,pouzivaj rucku za jazdy malo by si to trocha sadnut teraz je to tam surove ,inak kamarat ma tiez is coupe s tymi okruhlimi svelami vpredu ako si mal ty ,je to dobra mini raketa co? Citovat
uni-hoxis Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 tak já se taky přidám teda. Vyndaval jsem čelisti kvůli prasátku (předtím ručka šla parádně, pár cvaknutí a byla utáhlá) a teď, když jsem to tam nandal zpátky tak to musím cpát až na max, aby to aspoň trochu brzdilo (ručka). Ten \"samoštel\" jsem dotáhnul co nejvíc to šlo (tak aby šel nasadit buben) .. a nechci tam ty čelisti tlačit násilím, aby mi to pak nebrzdilo pořád. Vzadu mám jen bubny Citovat
koblih69 Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 No aby šel nasadit buben... ale ten starší už má okraj, takže to musíš ještě potom doupravit tak aby začalo škrtat a pak to kousek vrátit ne? Citovat
uni-hoxis Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 Jak vrátit, když už mám nasazenej buben ? Citovat
Ferry Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 otvorem pro sroub kola (pripadne otvorem zezadu ve stitu brzy) sroubovakem otacej za jeho zoubky to stelovaci kolecko samostavu (u toho kola na obrazku myslim pohybem zezdola nahoru) az vymezis vuli tak akorat (aby buben moc nedrhnul) udelej to na obou stranach a vyzkousej Citovat
uni-hoxis Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 ale ono to jde strašně těžce ... no zkusim to a dám vědět Citovat
ozzy56 Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 uni-hoxis jestliže jsou zadní brzdy bubnové, samostav se nijak neseřizuje:bojim, SAMOstav je od toho,aby se seřídil SAM--od toho je na samostavu ten ocelový plíšek,který při větší vůli paken otočí tou matkou na samostavu o jeden zub a tím se víc roztáhne a vymezí vůli mezi paknami a bubnem...,tzn.,že nasadíš buben na náboj, párkrát sešlápneš provozní brzdu a je seřízeno, ruční brzdu seřídíš na lankách u kotoučové brzdy je systém seřizování jiný (přestože ruční brzda je taky bubnová) Citovat
uni-hoxis Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 ale je mi divný, že předtím co jsem to rozebral to šlo a teď to nejde. Takže chybu nehledám na lankách, ale někde, co jsem podělal .... a nevím co to je Citovat
ozzy56 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 buď máš samostav špatně složený (na levé straně je levý závit,na pravé straně pravý, nebo jsou na tom ocelovém plíšku ulomené zobáčky, které mají otáčet (pootáčet) tou seřizovací maticí) když budou ulomené (uhnité),tak už to není samostav, ale musíš seřizovat ručně šroubovákem, jak popisuje nahoře Ferry, ještě dodám,že to jde v pežo koupit, ale stojí to hodně Citovat
koblih69 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Například v Elitu tu sadu mají za cca 3000,- což není až tak úplně hrozný, nebo samozřejmě vrakáč. Ta komplet sestava vypdá takhle... Citovat
ozzy56 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 tak ta sada za tři litry se vyplatí, protože jak jsem psal,v pežo jen samostav za 1538kč, samostav je 9 na obr. phpcyhlIq.binary [upravil dne 16/4/11 10:00 ozzy56] Citovat
beno76 Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 v kabine taky zadnej dotahovaci sroub neni, demontoval jsem uz nekolik pak rucni brzdy (odhadem tak na 6 406kach a nikdy tam zadny nebyl, bud se to steluje tim, co se rozdvojuje lanko na pravy a levy a nebo samostavem na paknach dnes som robil brzdy mam vzadu kotuce a steloval som aj rucnu tak ten srob na stelovanie je aj v v kabine napravo od paky rucnej brzdy 10 matica ani som nemusel davat dole stredovy plast nahodil som to na nastrckovy kluc a tocil [upravil dne 18/3/12 20:35 od beno76] Citovat
koblih69 Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Nandáš kotouče, nastavíš samostavy a vyřízeno.... Citovat
Funa5555 Odesláno 29. leden 2015 Odesláno 29. leden 2015 Ahoj , potřebuji vyměnit všechna lanka ruční brzdy je tu někde návod ? Mám 406 2.1 td a vzadu kotoče. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.