Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aha sory som prehliadol,pouzivaj rucku za jazdy malo by si to trocha sadnut teraz je to tam surove ,inak kamarat ma tiez is coupe s tymi okruhlimi svelami vpredu ako si mal ty ,je to dobra mini raketa co?:)

Odesláno

tak já se taky přidám teda. Vyndaval jsem čelisti kvůli prasátku (předtím ručka šla parádně, pár cvaknutí a byla utáhlá) a teď, když jsem to tam nandal zpátky tak to musím cpát až na max, aby to aspoň trochu brzdilo (ručka).

Ten \"samoštel\" jsem dotáhnul co nejvíc to šlo (tak aby šel nasadit buben) .. a nechci tam ty čelisti tlačit násilím, aby mi to pak nebrzdilo pořád.

Vzadu mám jen bubny

Odesláno

otvorem pro sroub kola (pripadne otvorem zezadu ve stitu brzy) sroubovakem otacej za jeho zoubky to stelovaci kolecko samostavu (u toho kola na obrazku myslim pohybem zezdola nahoru) az vymezis vuli tak akorat (aby buben moc nedrhnul) udelej to na obou stranach a vyzkousej

Odesláno

uni-hoxis

jestliže jsou zadní brzdy bubnové, samostav se nijak neseřizuje:bojim, SAMOstav je od toho,aby se seřídil SAM--od toho je na samostavu ten ocelový plíšek,který při větší vůli paken otočí tou matkou na samostavu o jeden zub a tím se víc roztáhne a vymezí vůli mezi paknami a bubnem...,tzn.,že nasadíš buben na náboj, párkrát sešlápneš provozní brzdu a je seřízeno, ruční brzdu seřídíš na lankách

u kotoučové brzdy je systém seřizování jiný (přestože ruční brzda je taky bubnová)

Odesláno

buď máš samostav špatně složený (na levé straně je levý závit,na pravé straně pravý, nebo jsou na tom ocelovém plíšku ulomené zobáčky, které mají otáčet (pootáčet) tou seřizovací maticí)

když budou ulomené (uhnité),tak už to není samostav, ale musíš seřizovat ručně šroubovákem, jak popisuje nahoře Ferry, ještě dodám,že to jde v pežo koupit, ale stojí to hodně

• O 11 měsíců později...
Odesláno
v kabine taky zadnej dotahovaci sroub neni, demontoval jsem uz nekolik pak rucni brzdy (odhadem tak na 6 406kach a nikdy tam zadny nebyl, bud se to steluje tim, co se rozdvojuje lanko na pravy a levy a nebo samostavem na paknach

dnes som robil brzdy mam vzadu kotuce a steloval som aj rucnu tak ten srob na stelovanie je aj v v kabine napravo od paky rucnej brzdy 10 matica ani som nemusel davat dole stredovy plast nahodil som to na nastrckovy kluc a tocil

[upravil dne 18/3/12 20:35 od beno76]

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...