Gonsales Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Ahoj! Tak mame doma par dnu 406 2.0HDI. Chtel bych se zeptat jestli se da nejak seridit rucni brzda. Pri zatazeni ma dlouhy chod a brzdi malo. Za odpovedi predem diky! Citovat
Šalda Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Buď hned pod ruční pákou, je tam nějakej štelovací šroub, a nebo potom vzadu na bubnech Citovat
Šalda Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Kotouče i bubny;) Bubny jsou právě na ručku Citovat
Opl405 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 tak i tak na ruční brzdu jsou bubny.. takže nejlíp shodit bubny (bubnokotouč) a podívat se jaky sou pakny a jak sou na tym brzdovy lanka. Pokud vše ok, tak seřídít samostav a pak případně poštelovat lanka.. [upravil dne 28.3.11 21:55 Opl405] Citovat
Charlie 1 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 tohle mě taky zajímá zabíra mi asi tak na 8 zubu skoro nahoře,kde to je nejlepší vyštelovat pod tou ručni brzdou,vzádu jak se to rozdvojuje na L a P stranu na ty kolíbce a nebo vzádu v bubnu tím bazmektem?dík Citovat
Opl405 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 tohle mě taky zajímá zabíra mi asi tak na 8 zubu skoro nahoře,kde to je nejlepší vyštelovat pod tou ručni brzdou,vzádu jak se to rozdvojuje na L a P stranu na ty kolíbce a nebo vzádu v bubnu tím bazmektem?dík Vzadu přímo na čelistech se to seřídí tak ať kolo moc nedrhne, a chod ručky se pak pošteluje na lankách. Tak aby kola nepřibžďovaly, když je ručka dole. Mělo by to brzdit tak 3-4zub Citovat
ozzy56 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 nejlepší je seřídit dírou v bubnokotouči , stačí jen shodit kola, gumovou krytku na kotouči a seřídit--jsou tu i fotky Citovat
Gonsales Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 jo ja vim ze v tom kotouci je zezadu buben a v nem pakny.Ze mam kotouce sem psal na dotaz co mam vzadu.No a zajimalo me prave jestli a kde se to da seridit.Dik moc, zitra po tem mrknu. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 trochu to proštuduj (i ty odkazy--jsou tam fotky) Citovat
krtek 2 Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 ja som steloval na svojom sice bubny, dal som nove oblozenie bubny som dal stocit na sustruh, ltt to slo na maximalny povoleny priemer a houby i tak ta rucka je na prd to na fave mi to bralo o dost lepsie to auto mi pripada pritazke na tu rucku Citovat
Guest bostich Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 jenom dotaz:kde je u toho táhla v kabině ten seřizovací šroub?Našel jsem tam akorát 20KČ a plno bordelu.... Citovat
krtek 2 Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 neviem ako je to na new ale na old modelu sa to steluje na podvozku pred zadnymi kolesami na tom t kuse je to zakrytovane takym plechovym krytom Citovat
maximum Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 tiez som sa babral s tou rucnou a nie a nie ju nastavit... vymenil som lanovody, lebo uz na tom boli velmi zle a este sa to zhorsilo, nebrzdilo to vobec a steloval som to aj tou dierou v kotuci, potom na tom t-ecku za zadnymi kolesami a nic... vcera som dal vymenil komplet brzdy a mechanik vymenil aj oblozenie rucnej brzdy a teraz to brzdi jak vino.. proste parada... P.S. Nobelovu cenu tomu, co vymyslel tie dementne \"bubnokotuce\"... Citovat
Guest bostich Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 pořád nic... brzdy nový, před zadníma kolama dotáhnutý na max, na brzdách taky dotáhlý (tak aby to samovolně nedřelo-pokud sundám vzadu třmen a roztočím ten bubnokotouč, musí jít uplně hladce ), ale pořád to neni úplně ono.V kabině jsem pátral, našel další drobáky, ale dotahovací šroub jsem nenašel.Divný, že ho nevidím ani v service boxu myslel jsem, že by to bylo č 71, jenže s tím neotočim:( edit: Tak jsem to rozebral a zjistil, že tam nic, čim by se to dalo nastavovat, není Viz obr. v kroužku konec lanka [upravil dne 15.4.2011 14:27 bostich] Citovat
Ferry Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 v kabine taky zadnej dotahovaci sroub neni, demontoval jsem uz nekolik pak rucni brzdy (odhadem tak na 6 406kach a nikdy tam zadny nebyl, bud se to steluje tim, co se rozdvojuje lanko na pravy a levy a nebo samostavem na paknach Citovat
krtek 2 Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 ja som steloval na svojom sice bubny, dal som nove oblozenie bubny som dal stocit na sustruh, ltt to slo na maximalny povoleny priemer a houby i tak ta rucka je na prd to na fave mi to bralo o dost lepsie to auto mi pripada pritazke na tu rucku uz som to tu vyssie pisal, ono si to este troch sadne ale proste sa s tym zmier ze te rucka nebude zaberat jak na wrc specialoch Citovat
Guest bostich Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 Tak mě stačí, když udělám technickou ještě trochu dotáhnu pakny a uvidim Citovat
krtek 2 Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 pise ti na tom bubnokotuce max povoleny priemer bubna u mna na klacickom bubne je vyrazene cislo max priemeru(vo vnutri bubna) ked ho vydrie za ten priemer tak je potreba vymenit bubon za novy inak celuste budu mat malu stycnu plochu s bubnom pri brzdeni a brzdit to nebude,mrkni [upravil dne 15/4/11 14:27 krtek 2] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.