Durko Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 tak konečne po 36-tich rokoch to mam za sebou a budem bez okuliarov,štvrtok som si nechal zoperiovať obe oči laserom a takto nejako to prebiehalo: http://www.laser-auparktower.sk/sk/galeria/videogaleria/ Citovat
straki007 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Uf.Se mi zamotala hlava z toho... Pred cca 8 lety mne zmlatili morgosi natolik ze mi delali neco podobneho a dvakrat jsem upadl do bezvedomi pocas operace....:grr Takze brrrr Citovat
parolla Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Ja si to chcem dať spraviť už asi 10 rokov.Teraz je to aj omnoho lacnejšie.Ale žena mi povedala,že ked si zložím optiku,som pre ňu cudzí chlap.Gratulujem k odvahe,a k zmene image. Citovat
Qcko Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Uf som rad ze nenosim okuliare, toto vyzeralo dost hrubo:o ... najviac sa mi pacilo slovo \"jemny stabilizator\" a taky kus ocele ... kazdopadne parada, za par minut ulahceny zivot ... uf, ale Durko bez okuliarov, no neviem neviem Citovat
vendelinek Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 pěkný videjko, myslel sem že to nedokoukám,až mi z toho začalo slzet z obou očí si odvaha že si do toho šel:potlesk:super mě se nesmí nikdo \"šťourat\" v očích,protože i v leže dokážu omdlít kdysi sem byl u očního a jelikož mi v sedu nemohli změřit oči ,tak si mě položili na lehátko a než stačili poslat kapku \"něčeho\":D do oka,tak sem omdlel,a probral se až u umyvadla z jedný strany sestra a z druhý doktorka s mokrou hlavou a ledem na krku a prej sem byl bílej jak mrtvola:mad:.... Citovat
AnotherOne Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Stačilo preleštiť mäkkou handrou a zubnou pastou. Citovat
Durko Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 No ak by stacila pasta a kefka tak za tie prachy by bolo pre celý klub.čo bolo super je že jediný kontakt s okom bol len ten stabilizátor ktorý je v skutočnosti menší a nieje nepríjemný a o ostatné sa fakt postaral laser a nemusely nič rezať a priklápať ako pri iných metódach ja som spokojný lebo som sa bál rezania vrchnej vrstvy oka ale potom my kamarrát odporučil toto a fakt spokojnosť.uvidíme zajtra prvá kontrola a vybrati ochranných šošoviek Citovat
rick Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Nechci ti brát iluze.Sousedka byla před 3.rokama na operaci laserem,první rok paráda,moje žena to viděla,nechala se přemluvit a šla taky-obě oči po 18-ti tisících.Sousedce už 2x přibrušovali a moje žena trpí vysycháním na jednom oku,takže stále zakapává-je fakt,že jí na to upozorňovali a nyní po dvouch letech se vrátila znovu k brýlím.A to byly obě v Praze v jednom z nejlepších center. [upravil dne 28/3/11 19:20 rick] Citovat
spike-cz Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Taky mám \"nový\" oči a je to opravdu úleva, při žádných aktivitách mě nic neomezuje, nesklouzávají mi brýle z nosu a nemusím se strachovat, že jsem si někoho na dálku nevšimnul a nepozdravil.. Operace bez bolesti a po pár dnech bylo krásně vidět svět bez brýlí. Citovat
Péťa Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 spike-cz: Kde Ti to Dělali? Durko: To musíš to oko při operaci fixovat na bod \"vlastní vůlí\"? Nebo Ti ho nějak umrtvili, že se ani nehne? Protože pokud to záleželo jen na Tobě, tak to moje dítě nezvládne Citovat
Medvěd Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Ďurko - obdivuju Tvojí odvahu. V mém okolí má laserovou operaci za sebou už několik přátel a byť jsem od nich neslyšel žádné stížnosti, já jsem po*era a raději budu nosit svých +8,5/+9,5 než abych si pustil felčary vrtat do oka. Každopádně přeju, ať Tvá spokojenost trvá co možná nejdéle a ať si Tvé okolí na podstatnou vizuální změnu rychle zvykne. [upravil dne 28/3/2011 20:44 Medvěd] Citovat
elton Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Ďurko gratuluji. Kámoš byl nedávno taky na laseru a je nadšený. Jenom pro mě je to na prd, že přícházím o kšeft:aut:D Citovat
Durko Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 to Peta:jj vlastnou volou ale fakt to trvá len pár sekúnd a laser je zabezpečeny že sa vypne ak sa pohne oko. to Medved:no akoargument,da sa to robiť len do -12 dioptrii a z Prahy by si to mal letecky zadara takže aj so zážitkom Citovat
dodo407sw Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 ja sa uz 7 rokov chystam na to.. ale nejak som stale nenabral odvahu takze uz 8 rokov nosym kontaktne sosovky ale raz sa odhodlam Citovat
Péťa Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Durko, dík, ale -12 dioptrií, do toho se nevejdeme Jsem zvědavý, jak to jednou vyřešíme. Ale Dádovi je 6 let, tak snad ještě má šanci, že medicína poskočí... Citovat
Medvěd Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Pokud Tě to Péťo uklidní, tak když mi bylo šest o něčem takovém, jako je laserová operace očí, nikdo neslyšel. V té době byly hitem kontaktní čočky, které měly jen jedinou výdejnu pro celé Čechy v Praze v Mostecké ulici (možná byla i v Blavě, za to ale ruku do ohně nedám) a objednávalo se na změření očí půl roku předem, po jejich změření se dalších x měsíců čekalo až přišel dopis, že si je můžu jít do Mostecké vyzvednout. Až bude Dádovi 20, může být medicína úplně jinde. Citovat
Y2K Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 ja som uz 3 roky a po a stale lepsie a lepsie...je pravda ze mam suche oci a musim kvapkat umele slzy ale to hlavne kvoli pocitacu za ktorym sedim cely den Citovat
Durko Odesláno 29. březen 2011 Autor Odesláno 29. březen 2011 Tak som sa vrátil z kontroly, vybrali mi šošovky lave oko mam prehojené takže je ok a na pravom som chytil nejaku alergickú reakciu tak to je trochu horšie ale už pohodine bol vidieť rozdiel že sa to zlepšuje ked mi vybrali tu mrchu. uvidíme vo štvrtok dalšia kontrola ale už teraz je vidieť jak to odpúcha a čistí sa takže zatial spokojnosť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.