Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj.. mám možnost koupit za velmi dobrou cenu kola 7,5/17\" s ET25 .... moje otázka zní zda nebudou někde dřít společně s pneu 225/45 ... chci je nechat zapsat do TP a až pojedu na STK nerad bych aby něco dřelo :D až je budu mít v TP tak tam dám podložky.... jde mi o to ET25 jestli nebude moc veliký na 406tku ???

Odesláno

Společně se šířkou disku a šířky gumy si myslím, že dřít budou:myslim

Přece jen 406 má ET při 16\" 20 a šíře disku 6,5 s gumou 205, a když se to u tebe postupně nasčítá, tak už nevím, docela bych se bál.

Odesláno

Taky mám obavy že při tomhle ET bude problém :myslim Každopádně na co to chceš mít v techničáku, když tam uvidí ty podložky je to stejný jako bys to v techničáku neměl :(

Odesláno

ty podložky bych tam dával jen abych kola vytáhl víc ven..hlavně zadní..ty sou u breaku docela utopený :/ ... ale samozřejmě bych je tam dal až po zápisu :)

[upravil dne 25/3/11 22:31 DVORY02]

Odesláno

To jo, ale pokud by je viděli policajti, tak máš smůlu;)

není lepší sehnat 17\" třeba s ET 15, který tam půjdou v pohodě dát??

A můžeš si je taky zapsat do techničáku

Odesláno

Šalda má pravdu, když tam budeš mít podložky je to jako bys kola neměl zapsaný v TP. Radši se podívej po nějakých kolech, který ti přesně sednou :papa

Odesláno

kdyz nahodim 16 s et20 a gumou 205/55 tak mi taky pri plnem rejdu, ale opravdu na fest, dre guma o podbeh ... ovsem jen, kdyz tocim vpravo ... :)

pravdepodobne nejaka vule nekde, neresim ...

Odesláno

však to nedře že bz to dělalo bordel a bylo to vůbec slyšet,ale je to prodřený,podběh je přidělaný dobře,a že by tam dole byla nějaká spona jak je šipka tak to nevypadá...nebo kdo to měl přede mnou tak tam měl kola s velkým ET!

post-26804-14109616317487_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

mam dotaz :)....:mužu ted koupit alu 16“ rozteč 4x108 Rozměr 7,5J x 16 H2 ET.35

budou mi sedět na starou 406 2.0 16 V ??

mam v tom spanělskou vesnici :myslim

Odesláno
To musí být opravdu něco špatně, při plným rejdu to při 16\" s ET 20 a gumách 205/55 nesmí dřít:bojim:bojim

tak nedrou :D ... tedy uz ... :) ... nevim co bylo spatne :myslim

• O 5 let později...
Odesláno

ET by mělo být 18. Nicméně při gumě 195/65 R15 by se tam mohlo vejít i s ET25. Když si třeba vezmu Ouragany (16") nebo Tanami (16"), ty jsou s ET20, ale montuje se na ně širší guma (205/55 R16). 

Jinak gumu 185/55 R15 fakt ne. To je tak na 306tku, ale tam se spíše dává 195/55 R15. Ale nacpeš ji tam, bude to pidi kolečko a neskutečně bude kecat tachometr (přeměřovat).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...