Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teď tam je zrovna jeden nováček s touhle barvou interiéru tak třeba se ozve. Jakou si představuješ cenu?

Odesláno

Tak sorry, to mě nenapadlo že jich máš víc. To se fakt povedlo, ale já si říkal že to je náhoda. Cena je teda super, to ti někdo utrhne ruce. Jen to poštovné bude asi problém, to spíš aby si přijel.

Odesláno
Tak sorry, to mě nenapadlo že jich máš víc. To se fakt povedlo, ale já si říkal že to je náhoda. Cena je teda super, to ti někdo utrhne ruce. Jen to poštovné bude asi problém, to spíš aby si přijel.

Jedna sedačka má tak cca 5 kg tak podle kalkulátoru pošty to vyšlo do 200,- CZK, za dobírku jako službu neznám cenu.

Odesláno

Tak to teda nevím, protože když je dávám do auta a z auta tak bych řekl že má tak kolem 15ti Kg. A velikost a tak, ale poslat asi PPL by to šlo. Ta cena je víc než dobrá.

Guest PetrSvetr
Odesláno

Taky bych řekl, že váha bude trošičku vyšší, ale to je detail. Já bych za pár měsíců bral 2 kousky, ale v barvě šedé/béžové. Nebo v Alcantre, tu mám, ale pochybuju, že by někdo prodal! :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak doteď mě nikdo ruce neutrhal, a pořád je musím obcházet v garáži což mě přivádí na slevičku 4 500,- za jeden kousek plus poštovné. Bude nějaký solidní zájemce?

Odesláno

Tak rok to je. To asi máš pravdu, že sedačky se mohou hromadit, to mě nedošlo. Ještě abyt se začaly hromadit zadní rolety zavazadlového prostoru.

• O 4 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...