Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau nevíte jestli jde nastavit aby se mi po nastartování vždycky zapli světla? Já tam mám automatické zapínání světel ale zapínájí se mi jenom když je tma nebo je šero takže je mi to na prd, a nevim jestli tam jde nastavit aby se mi po každým nastartování zapli. dík

[upravil dne 20/3/11 20:23 Czech.Markus]

Odesláno

jj, musi to byt MUX, ale podle toho, ze to ma svetelnej senzor a umi to zapinat svetla pri soumraku, tak to uz MUX je (a i podle rocniku vyroby v podpisu - 2002)

Odesláno

Ja mám 2002 s MUX, už to mám aktivované cca 1 rok a no problem. Už som aj zabudol, kde sa mi zapínajú svetlá :D. Ako písal HonzaZ, že sa deaktivuje zapínanie svetiel v tme, tak to neviem, ale svetelný senzor ostal v činnosti s podsvietením budíkov-tie cez deň nesvietia, zapnú sa až keď je šero, alebo tma.

Odesláno

Ked uz ste nacali tuto temu, tak ja mam mux a tlacitkom na lavej packe sa mi da tiez aktivovat/deaktivovat denne svietenie... co ma zaujima, ako by sa to malo chovat ked to deaktivujem... pretoze ziadna zmena nenastane, aspon som si nevsimol, hmm :myslim

Odesláno
kam doplnit relatka, do kterych patic? dekuji :D

Sice možná nemáš MUX-páčky, ale podle roku výroby máš asi BSI, takže v něm přes DIA. Relátka měly Old modely pod volantem, žlutý a modrý konektor. Vyndaly se původní propojky, nasadí relé a je to.

Odesláno
kam doplnit relatka, do kterych patic? dekuji :D

Sice možná nemáš MUX-páčky, ale podle roku výroby máš asi BSI, takže v něm přes DIA. Relátka měly Old modely pod volantem, žlutý a modrý konektor. Vyndaly se původní propojky, nasadí relé a je to.

Ale prdlačky, mám 2001, BSI a normálně doplněná relátka.

Odesláno

aha, projizdim tamten odkaz a nejsem z toho moudry...

Co to pak po tom doplneni relatek presne dela?

Svetla necham stale rozsvicena na pacce a kdyz vypnu motor, tak se sama vypnou a kdyz nastartuju, tak se zase svetla zapnou, nebo jak to je?

Diky

Edit: Tak uz jsem se to docetl - svetla vypnuty, ale sviti pri nastartovanem motoru porad...

[upravil dne 21/3/11 22:19 h4wk3y]

Odesláno

nie, s packou nic nerobis, nechas vypnutu packu a svetla sa po nastartovani zapnu na stretavacie, ale pristrojovka ti nebude svietit, a neprepnes na dialkove. Vlastne ked mas nastartonavy motor, tak uz nemozes uplne vypnut svetla, vzdy budu svietit aspon parkovacky... Ked prepnes packu do polohy parkovacie svetla, tak svietia parkovacky a ked prepnes na stretavacie ,tak svietia stretavacie a uz aj pristrojova doska a mozes zapnut aj dialkove... dufam, ez so mto zrozumitelne napisal..:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...