pkr Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 Pokud si necháš díly v origo servisu i vyměnit, tak jsou tam velký slevy.Záleží, jak máš starý auto.Podle toho je výše slevy. Při stáří šest let je to 25%. A tady jsou ceny dílů : dvoj. setrvák - 3.634,- s DPH , sada spojky - 4.719,- s DPH K tomu plus práce. [upravil dne 8/4/11 16:23 pkr] Citovat
fifi Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 CHlapci pozor na výmenu spojky....v servisoch asi také niečo ako hladina v zase pridrb nádržke pre spojku po výmene brzdovej kvapaliny nie je zaplavená.....stáva sa že spojka ktorá prešmykuje môže byť len zavzdušnená Citovat
Guest LubosKE Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 a neviete mne poradit, spojka mi zabera velmi nizko(trosku povolim nohu a uz zabera), ak sa mi pod spojkovy pedal dostane kobercek, tak uz pocitam zuby, mala byt pred 3 rokmi menena aj s dvojhmotakom. kazdy mi radi, ze to mam ignorovat, nadrzka plna, kvapalina sa netrati. dik Citovat
DURISLAF Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 od vtedy co som postrehol,ze mi smyka spojka,ale iba na 4,5 a 6 prevodovom stupni som najazdil uz 40 tisic km vobec to neriesim. autu nakladam pomerne poriadne a nehram sa s tym,takze kym spojka nesmyka aj na 1 a bez problemov sa viete rozbehnut aj do kopca,skoda nieco riesit. je to proste peugeot 407-nezmysel nedotiahnuty do konca Citovat
strick Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 priatelia, je mozne aby odisla spojka /valcek/ behom dvoch dni?....hmm..takto, sem tam nesla preradit rychlost abo zaradenie rychlosti bolo cez zuby....a pri rozbehu to zavrzga,ze sa ludia otacaju...neviem ako je stara spojka, ale mne to pripada na chybu spojkoveho valceka, bo akokeby sa niekedy pedal nevracal.....teraz otazka: nalieva sa tam niekde kapalina? kde je ten spojkovy mechanizmus? este dodam, ze spojka netaha a ani nesmyka.. [upravil dne 27/8/11 08:00 od strick] Citovat
strick Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 Pokud si necháš díly v origo servisu i vyměnit, tak jsou tam velký slevy.Záleží, jak máš starý auto.Podle toho je výše slevy. Při stáří šest let je to 25%. A tady jsou ceny dílů : dvoj. setrvák - 3.634,- s DPH , sada spojky - 4.719,- s DPH K tomu plus práce. [upravil dne 8/4/11 16:23 pkr] A kde si zobral tieto ceny? Teraz som volala do Peugeotu v Dunajskej Strede a ceny mi povedali takto? sada spojky je 343€ a zotrvák 717€. s DPH. Práca cca 150€... Vlasy sa mi dupkom postavili v tom momente. Citovat
benny264 Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 pkr ma dvojliter, ty 1.6. Paradoxne su zotrvačniky na 1.6 drahsie ako 2.0 Aj ked myslim ze v Autokelly maju zotrvacnik do 500€ Citovat
jojosavi Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 A kde si zobral tieto ceny? Teraz som volala do Peugeotu v Dunajskej Strede a ceny mi povedali takto? sada spojky je 343€ a zotrvák 717€. s DPH. Práca cca 150€... Vlasy sa mi dupkom postavili v tom momente. tie ceny su fakt prehnane. na ebayi sa predava nova original peugeot sada spojky + zotrvacnik za 420£ (cca 460 eur). Treba pozriet ceny v inych servisoch. Citovat
strick Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 pkr ma dvojliter, ty 1.6. Paradoxne su zotrvačniky na 1.6 drahsie ako 2.0 Aj ked myslim ze v Autokelly maju zotrvacnik do 500€ To potom tie ceny sú podľa čoho??? Chytá ma zúfalstvo... Asi radšej predám papuľku... Citovat
strick Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 A kde si zobral tieto ceny? Teraz som volala do Peugeotu v Dunajskej Strede a ceny mi povedali takto? sada spojky je 343€ a zotrvák 717€. s DPH. Práca cca 150€... Vlasy sa mi dupkom postavili v tom momente. tie ceny su fakt prehnane. na ebayi sa predava nova original peugeot sada spojky + zotrvacnik za 420£ (cca 460 eur). Treba pozriet ceny v inych servisoch. Kupoval si cez ebay? Môžem sa na to spoľahnúť? Lebo to je dosť podstatný cenový rozdiel... Citovat
jojosavi Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 Kupoval si cez ebay? Môžem sa na to spoľahnúť? Lebo to je dosť podstatný cenový rozdiel... Zijem v UK, takze inu moznost ako ebay vascinou nemam. Spojku som este nemenil, ale vacsinu suciastok som kupoval cez ebay - su vacsinou aj o 30% lacnejsie ako ceny na stranke servisboxu. Hlavne si treba overit ci sedi cislo suciastky s modelom podla vin v servisboxe, a riadne precitat text, ci neni suciastka pouzita alebo ci to neni nahrada ale original genuine peugeot. A este si pozret hodnotenie predajcu. Ale keby som bol na SK, tak by som skusil niekoho znameho, kto ma servis a ma zlavu na suciastky a od neho ich zobral. urcite bych nesiel k tym zlodejom z DS. PS: btw. servisna hodina v UK je cca 70 eur, takze vacsinu sa snazim urobit sam a vacsie opravy nechavam na dovolenku v SK. Citovat
strick Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 Jojosavi, ďakujem. Skúsim sa tam pohrabať... Pred dvomi týždňami som menila prepadový segment. V Blave chceli za segment 50€ a za výmenu 240€. V Topoľčanoch mi to urobili za 44,17€. Zlodeji... Len dnes mi v Topoľčanoch nevedeli urobiť cenovú ponuku, že aby som prišla aj s autom... Preto som volala do DS. No v DS majú cenu práce na hodinu o 3€ viac oproti TO. V BA majú o 50% vyššiu... aaa kua, uz sa mi sem aj gazdina nanominovala [upravil dne 2/9/11 23:37 od strick] Citovat
Thomashko Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Nazdar chlapi. Mám problém, že na volnobehu mi niečo drnčí až chrapoce, akokeby niečo zadrhávalo v motorovom priestore niekde naspodu. Akonáhle stlačím spojku, tak to prestane, ak ju pustím, znova to začne. Najčastejšie to robí pri studenom motore. Preto mám podozrenie, či to nemôže byť spojkové ložisko, v tom horšom prípade zotrvák, ale na ten som čítal, že keď je vadný, tak trasie celým autom a to mne nerobí. Ináč všetko šlape super až na tento problém. Nejaké typy? Ďakujem. Citovat
DERT123 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 tak sa pridam aj ja ... mam podobny problem ale mne to citit na spojkovom pedale hlavne ked sa rozbieham ... je to take chvenie do pedalu ... odchadza zotrvak ci ? Citovat
adam.bogocz Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 no když jsem měnil setrvák, tak mi to přesně toto dělalo... na volnoběhu je slyšel takové ťukání o kov.. a po ujetí cca 200 km se mi tak nějak divne mačkala spojka, nevím jak to popsat, ale bylo fakt zvláštní.. setrvák jsem koupil zachovalý z vrakoviště za 1700 Kč myslim... a stále drží Citovat
dufus6 Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Spojka, tá blbá spojka. mám od novoty peugeot 4007 2,2 HDI. spokojný som s ním. len ma serie tá spojka. jazdím s ním úplne pokojne, len občas ho ponaháňam, aby sa prefuklo turbo a fap-ko. ale žiadne preháňanie. a teraz vám niečo poviem. po 35000 km mi začala šmýkať spojka. spočiatku pomenej, ale neskôr sa už nedalo jazdiť. auto malo niečo cez 2 roky, tak už bolo po záruke. no nejak cez importéra sa mi to podarilo vybaviť a spojka bola vymenemá. na mojej strane úplná spokojnosť, aj keď táto nová spojka zaberala nejak čudne. ako keby tam bola sinejšia vratná pružina. no zvikol som si. cudzím to auto na začiatku stále skapalo. a ich vyjadrenie: kývli plecami. ale teraz mám 55000 km. a spojka mi včera na dialnici pri rýchlejšom rozjazde na 3 stupni zase trocha preklzla. mňa ide z toho poraziť. veď v peugeot servise aj s robotou vypítajú cca 1400 eur. ako je toto vlastne možné! peugeot je taký šmejd? veď motoricky je super. a po čipe-190k a 440nm ťahá super alebo je tá spojka tak poddimenzovaná? neviem či moje ďalšie auto bude peugeot. Citovat
Wing Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Nebude to náhodou právě tím \"čipem\"? Výrobce asi ví, proč je motor naladěn na výkon, který má z výroby;) Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Z toho si nic nedělej. Má mtaky čip, spojka měněná cca před 30tis KM a taky mi začala klouzat Citovat
Dančák Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Joo to bude ten čip....je sice pěkný jak to po čipu zatáhne, ale ta spojka to nedává....mě přestala klouzat, když se mi udělala 2cm prasklinka na hadici za turbem:D po výměně hadice opět klouzala, takže jsem dával komplet novou i s dvouhmotou, akorát nechápu jak to mohlo klouzat, když třecí plocha byla čístá, hladká, lamela sjetá nebyla, ta nová měla o miminum více....hold asi už byla slabší přítlačná síla:roll Citovat
dufus6 Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 ešte raz tá prvá spojka odišla a auto ešte nebolo načipované. načipoval som ho pri 50000 km Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.