Přejít na obsah

dufus6

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Vše od uživatele dufus6

  1. dufus6

    AISIN automatická převodovka

    Mne ju menia za novú. Mám auto ešte v záruke
  2. dufus6

    AISIN automatická převodovka

    C3cilka. Presne podobný problém. Po zaradení do D auto sekne. Alebo pri státí na brzde a prevodovka je v D pustím brzdu a po asi 2s. autom trh e a následne sa začne rozbiehať. Robí to ale nie stále. V servise sa to neprejavilo. Ako naschvál. Vymenili mi olej a robí to stále. Teraz to nesiem do servisu a budú s tým jazdiť cez diagnistiku a následné trhnutie pošlú do Francúzka. Ešte mám auto v záruke. Pri platenej. Dám vedieť ako som dopadol. A ty ako?
  3. dufus6

    Peugeot 508 - nádrž

    toto je správna odpoveď. díkes
  4. dufus6

    Peugeot 508 - nádrž

    no to som ešte neskúšal. tá klapka je vlastne poistka, aby sme tam nenatankovali benzín. len nechápem, aký je tam princíp. naftová pištol na pumpe tú klapku vpohode otvorila. a skúšal som hadicu a ani sa nepohla. a to som skúšal aj silnejšie. aký tam môže byť princíp?
  5. pri tankovaní som si všimol, že v nalievacom hrdle nádrže mám nejakú poistnú klapku. problém bol, keď som si chcel naliať naftu z plastovej bandasky. klapku sa mi nepodarilo odklopiť. dá sa to nejak odistiť, alebo je to neodstrániteľný problém. mne by viac vyhovovalo tam tú klapku nemať. čo s tým,
  6. dufus6

    a zase spojka

    ešte raz tá prvá spojka odišla a auto ešte nebolo načipované. načipoval som ho pri 50000 km
  7. dufus6

    a zase spojka

    Spojka, tá blbá spojka. mám od novoty peugeot 4007 2,2 HDI. spokojný som s ním. len ma serie tá spojka. jazdím s ním úplne pokojne, len občas ho ponaháňam, aby sa prefuklo turbo a fap-ko. ale žiadne preháňanie. a teraz vám niečo poviem. po 35000 km mi začala šmýkať spojka. spočiatku pomenej, ale neskôr sa už nedalo jazdiť. auto malo niečo cez 2 roky, tak už bolo po záruke. no nejak cez importéra sa mi to podarilo vybaviť a spojka bola vymenemá. na mojej strane úplná spokojnosť, aj keď táto nová spojka zaberala nejak čudne. ako keby tam bola sinejšia vratná pružina. no zvikol som si. cudzím to auto na začiatku stále skapalo. a ich vyjadrenie: kývli plecami. ale teraz mám 55000 km. a spojka mi včera na dialnici pri rýchlejšom rozjazde na 3 stupni zase trocha preklzla. mňa ide z toho poraziť. veď v peugeot servise aj s robotou vypítajú cca 1400 eur. ako je toto vlastne možné! peugeot je taký šmejd? veď motoricky je super. a po čipe-190k a 440nm ťahá super alebo je tá spojka tak poddimenzovaná? neviem či moje ďalšie auto bude peugeot.
  8. dufus6

    Špatná nafta? Asi ne

    tak tento problém mám aj ja. myslel som si, že to je naftou. no v servise mi povedali, že 4007 čky majú prívod paliva na jednom kúsku v tenučkej trubke, ktorá ide na spodku auta a tam to premrzne. nič sa s tým nedá urobiť. ja som im povedal, že dá. ZBAVIŤ sa tohto auta. veď to je proti rozumu, že auto za takéto peniaze a urobia takúto banálnu chybu. jedine že by ich vyvážali do Afriky.
  9. peugeot 4007. po 3 rokoch som si dal urobiť pravidelnú servisnú prehliadku mimo značkového servisu. jediný problém. maník, ktorý je zamestnaný v peugeote má diagnostiku na peugeoty. potreboval som nadstaviť len ďalší servisný interval na palubovke: 12 mesiacov a 15000 km. no po pripojení mu to nadstvilo stále 5100 km a 13 mesiacov. ani on to nechápe. má s tým niekto skúsenosti?
  10. dufus6

    led denné svetlá

    no nebudú. ked si pozrieš miesta, kde to zákon povoluje umiestniť, a pozrieš si prednú masku, tak tých miest tam moc nieje. iba ak v dolnej časti nárazníka. no museli by byť v 45°C uhle a asi 20 cm dlhé. tak teraz buď múdry
  11. mohol by mi niekto poradiť, aké led svetlá by sedeli na Peugeot 4007. ak je, tak by potešilo aj foto. hľadal som na nete, no nič
×
×
  • Vytvořit...