Tango C8 Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Pravdu? Potahy mi tam nějako nesedí. Pak ten vůz vypadá jak š 120. Je to můj názor, tak nemlátit. Ještě nahod nějaké foto zadku. Má to xenony taky? Proč nemají taky C8, nebo 807 čalouněnou celou přístrojovku, tak jak má kolega celou modrou (skoro), vypadá to líp [upravil dne 25/3/11 12:40 Tango C8] Citovat
KLATIL Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Xenony ne, potahy jen z praktického hlediska (strašná údržba orginál sedadel je na nich vše vidět a oprava roztrhaného sedáku řidiče, takže spojeno cena, výkon, kvalita), zadek ukážu později. Citovat
Tango C8 Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Xenony ne, potahy jen z praktického hlediska (strašná údržba orginál sedadel je na nich vše vidět a oprava roztrhaného sedáku řidiče, takže spojeno cena, výkon, kvalita), zadek ukážu později. Ale jináč hezké. Nech vydrží dlooooho. Já už mám taky nové bočnice na sedáku řidiče, ale to neřeším, je to vidět:blicismajlik [upravil dne 25/3/11 13:31 Tango C8] Citovat
MotoMoto Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Modrá je dobrá, už je to tak. Moc líbí. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Tak zepředu je to krasavice, černá v kombinaci s chromem je taky moc elegantní, jen ta modrá na sedačkách a palubce mi tam taky nějak nesedí. Mně se víc líbí ta nudná kombinace šedé a černé. Citovat
Milan+ Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 Hm,potahy velice slušný ,kde jsi je sehnal? Nebo kde se to nechá objednat? Citovat
KLATIL Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 Hm,potahy velice slušný ,kde jsi je sehnal? Nebo kde se to nechá objednat? Objednaný u nás v obchodě, jsou šité na 807. pokud prodavač pustí kontakt tak předám. cena byla 3 700,- CZK na všechny sedačky(7) +opěrky. Citovat
KLATIL Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 Hm,potahy velice slušný ,kde jsi je sehnal? Nebo kde se to nechá objednat? Objednaný u nás v obchodě, jsou šité na 807. pokud prodavač pustí kontakt tak předám. cena byla 3 700,- CZK na všechny sedačky(7) +opěrky. http://www.arca-trade.cz/ ALE PRODÁVÁ TO JEN PŘES PRODEJCE Citovat
manco Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Dobry den, rad by som sa pochvalil aj ja, vcera som pre rodinu priviezol novu P807... Hned by som sa aj chcel opytat, ako dostat von radio, ked nemam origo klucik (mam tam asi zaseknute CD), a ci bude potom pytat kod, ked ho odpojim. Viem moju P807 naucit aj inak ako nemecky? Palubny pocitac je na urovni CB LCD display. Vopred dakujem za rady... Juro Citovat
Milan+ Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Tak se trošku rozepiš o autě,takhle to je široký pojem. A na to,aby jsi to radio vyndal Ti stačí 4 hřebíky. [upravil dne 17/4/11 11:53 Milan+] Citovat
Stifler Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Miliamper & Bigbadjohn: Vítám vás na klubu, mnoho krajanů z Krkonoš tady není, tak se tu pěkně zabydlete a čerpejte, toto fórum pomohlo už spoustě lidí včetně mě. Citovat
manco Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 moje VIN VF3EBRHTB13194068 2.0 79kW, ked budem mat foto, hodim sem... Citovat
bajza206 SW Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Ahoj zdravim tě a přeji mnoho štastných kilometrů tvoje auto je r.v.2005 a máš jen normální radio bez navi takže počeštit nejde:( vyndáš ho pomocí čtyř hřebíků a nemusíš mít strach žádnej kod to po tobě chtít nebude:papa Citovat
btl.a Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Vítám rovněž na fóru a přeji hodně šťastných kilometrů. Citovat
manco Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Dakujem pani za privitanie, radio uz je vonku, ma zaseknutu CD mechaniku, nechce akoby vysunut CD (ktore tam uz nie je). Hadam sa mi to podari opravit. Dalej by som sa este chcel spytat, je velky problem dostat sa k nadrzke ostrekovacov - robi mi mlacku pod autom. S autom sa zoznamujem, predtym som rodinu vozil v Octavii Combi 1,6i. Diky, Juraj Citovat
Wensdy Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 To je nemoc těchto autorádií. Popraská tam takovej přítlačnej plexideklík a pak to nevysunuje. Spravoval jsem si to na svém rádiu a povedlo se to slepit a poondit. Nejlepší přístup je k nádržce když si sundáš pravé kolo, sundáš si plastovej podběh a pak už je na dvou šroubech. Citovat
golias Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 to rádio mi to dělalo taky, pustil jsem se do to sám a to byla asi ta chyba:D, cd mi nefachá. Jinak vodu z ostřikovaču jsem měl taky pod autem. Myslel jsem si že to bude taky problém s nádobkou tak sem ju vyndal a ono hovno. Celej problém je v rozvodu ostřikovačů je to v takových plastových hadíčkách a ty jsem měl pěkně rozpraskaný, že to scalo všude, tak potom bych šel asi nejdřív. Citovat
manco Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 dnes idem na prezutie, skusim sa pozriet do toho podbehu... to CD som rozobral, presne vidim, ze to je zlomene, pokusim sa to zlepit. len mi pri rozobrati toho plexi zostal v ruke maly pliesok a neviem co s nim... Wensdy PLS, potom Ti to uz fachalo? Diky, J. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.