Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nepoužíváte někdo doma akumulátorový vysavač ?Topíme doma v krbu a když vyberu popel,zůstane v okolí takový ten drobný popílek.Když ho začnu zametat,často se umaže podlaha.Nejlepší je to vysávát,ale nebaví mě tahat velký vysavač,tak bych chtěl nějaký malý aku.Jen se obávám aby vůbec něco vysál.

Máte nějaký typ?

Našel jsem např http://www.kasa.cz/male-domaci-spotrebice/koupit/1342001/eta/akumulatorovy-vysavac-eta-1437-90000-ponto-fialovy/

Odesláno

ozzy56: přesně.

Akumulátorový máme na mouchy, ale funguje tak na ....

Na popel mám malý trik: otevřu okno, a kamna mají tah, takže si popel nasají...

[upravil dne 16.3.2011 21:03 P607Olda]

Odesláno

Ten vysavač s plechovkou měl švagr a fungoval mu přesně týden,pak se mu dostal bordel do motoru a byl konec.Na tu samostatnou plechovku jsem už taky koukal.

Odesláno

ja koupil philips v globusu v ov ,cca 1400 a je luxusni , bohužel jsem ho dal tete a sam mam doma nejaky sencor a ten nic moc , cekam az skonci a jdu pro ten philips

Odesláno

Máme asi 6 nebo 7 let Samsung, je super akorát cca 2 roky nazpět jsem vyměnil sadu akumulátorů a jede se dál. Na úklid \"steliva\" po tom když si malá dá jídlo ideální.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...