uni-hoxis Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Zdravím, už když jsem auto koupil, tak mi hráli pouze repráky co mám vzadu (pod oknem) a repráky ve dveřích prostě ne a ne hrát. Rádio mám Blaupunkt, ale na tom asi nezáleží. Spíš bych potřeboval poradit s čím mám začít v hledání závady. Popř. kdyby jste měl někdo schéma jak se připojuje autorádio, nebo tak něco byl bych rád. V těhlech věcech jsem absolutně levej i přesto, že chodim 3 roky na elektro školu Citovat
Vítek1 Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 zacal bych tim ze bych vyklapnul predni mrizky a podival se jestli tam jsou. Predpokladam ze na radiu nemas stahle predni repraku? Citovat
MilanF1 Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 No zapojení je snad jasné. Z radia musí jít dvoulinka ke každému repráku. Takže skontrolovat káble, zda jsou zapojené - jak do rádia, tak do repra (pokud tam repra jsou ). Pokud ano, může být šlus na cestě, tak bych zkusil napíchnout napřímo - kabel k rádiu a na repro. Když ani teď nehraje, pak musí být reprák v háji ... nebo výstup na rádiu, ale tomu bych moc nevěřil. A ještě jedna maličkost mě napadla - nemáš v rádiu nastaveno, aby hrály jenom zadní? Nemusí to být jenom rear vs. front ... na mém pioneeru mám jednu funkci, kterou zadám, aby hrály jenom přední a nezáleží, jak to mám rozhození mezi přední a zadní. Citovat
uni-hoxis Odesláno 15. březen 2011 Autor Odesláno 15. březen 2011 Žádnou takovou funkci jsem nenašel ale ještě na to kouknu do manuálu. Ta mřížka se jen vycvakne? edit: Tak v rádiu je to nastavený normálně. Je tma, takže jsem repráky nezkontroloval [upravil dne 15/3/11 19:41 uni-hoxis] Citovat
hugo.v.r. Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 Mně tohle dělal zoxidovanej konektor ve sloupku. Zezačátku to po otevření dveří někdy hrálo, někdy ne, po čase už bylo ticho nafurt. Na new modelu 2001 mám konektor schovanej za gumovou průchodkou, uvnitř sloupku. Nevím jak je to řešený na TD, ale počítám že podobně, dveře přece musí jít sundat, takže tam někde bude konektor. Po prostříknutí kontoxem a procvičení konektoru hraje zase bigbít ve dveřích jako novej. Citovat
MilanF1 Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 hugo: může to tak být, zjistí to tak, že od rádia dá nějakou dvolinku přímo k repru, když budou hrát, pak je šlus někde na cestě, jak jsem psal výše Citovat
parolla Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 Ja som kúpil staršieho Peugeota,a mal som prehodený mínus a plus pol na predních reprakoch.Všetko išlo ako má,len zvuk nebol. Citovat
uni-hoxis Odesláno 19. březen 2011 Autor Odesláno 19. březen 2011 tak je to tím, že tam žádný repráky nejsou ) Citovat
MilanF1 Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 promin, ale musím se smát Pokud ti tam vedou kabely, tak stačí jenom nějaké koupit a můžeš hrát Citovat
uni-hoxis Odesláno 19. březen 2011 Autor Odesláno 19. březen 2011 Já vim, zas takovej debil nejsem Když jsem to sem psal, tak byl večer a mě se nechtělo rozdělávat ty plastový kryty po tmě. Myslel jsem, že to je v rádiu či tak něco Dneska jsem se dostal k tomu otevření a zjistil že tam nic není Citovat
koblih69 Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 Pokud chceš mám asi i ty původní někde v garáži... jinak třeba tohle hraje slušně: http://www.elektroeden.cz/koaxialni-reproduktory-mac-audio-mp-162-165-mm+dp133238/ Citovat
uni-hoxis Odesláno 20. březen 2011 Autor Odesláno 20. březen 2011 Kámoš má nějaký z fabie, tak je zkusim, jak tam pošlapou. Jak se to rozmisťuje? Když mám repro vzadu za sedačkama (sedan) a ve dveřích? Vzadu basy a ve předu střed/vyšky ? Citovat
koblih69 Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 Ále prdlačky, v orig. to jsou všechno širokopásmové repro i když to je trochu silnej výraz. takže do všech repro jde stejnej signál. POkud ti předek nehrál vůbec tak to znamená, že nemáš ani výškové repro v palubce. Takže buď osadíš původní širokopásmové a nebo nějaké koaxiály - 2-3 pásmové. Předpokládám, že investovat do komponentních repro, výhybek... asi nebudeš. Jinak ty repro z Fábie hrají velmi špatně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.