Medvěd Odesláno 5. září 2014 Odesláno 5. září 2014 Třeba Elton coby optik má SUPER požadavky na čistotu čelního skla a vadí mu byť jediná kapka vody - že mu ale gumičky po skle kvílí, to už ho nechává chladným :D [upravil dne 5/9/2014 10:52 od Medvěd] Citovat
Medvěd Odesláno 5. září 2014 Odesláno 5. září 2014 Plác, plác :D:D:papa Smajlíci doplněni i výše [upravil dne 5/9/2014 10:52 od Medvěd] Citovat
GiZMo Odesláno 7. květen 2015 Odesláno 7. květen 2015 je treba pri vymene celneho skla menit aj zrkadlo s dazdovym senzorom? v peugeote mi vraveli, ze mi sice mozu aj prelepit stare zdkadielko, ale negarantuju, ze senzor bude fungovat dobre. je to pravda, alebo strasia? Citovat
radek171076 Odesláno 7. květen 2015 Odesláno 7. květen 2015 Nevím jak o Peugeota, ale u oktavky jsem ho měnil 2x a se senzorem problém nebyl. Na účtu jsem si všiml položky: gel pod destovy senzor. Citovat
BFG Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 Senzor je zvlášť. Co jsem četl, tak se dá přelepit ale bez garance funkce - která stojí podle mě i u nového za ho... Zrcátko jde přelepit zcela určitě. Citovat
GiZMo Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 aha, takze senzor neni integrovany v zrcatku, senzor sa lepi zvlast a zrcatko sa lepi zvlast. existuje oficialny postup, ktory dava Peugeot pri vymene skla? o tej divnej funkcnosti senzoru som tu cital, mne to ale nejak extra nevadilo. mozno iba pri slabsom dazdi. vtedy by som uvital tu funkciu jedneho zotretia Citovat
GiZMo Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 este sa vas chcem spytat jednu vec. to predne sklo prasklo tak nejak divne. je tam len jedna cca 60cm dlha prasklina, ale nijak extra neni vidiet puklinu po kamienku. ked sa velmi dobre pozriem, tak je tam vidiet nieco, co by mohlo byt z kamienka, ma to asi len 2x2mm. prasklina ide len cez prvu vrstvu skla. doteraz ked som videt sklo prasknute po kameni, tak bolo jasne vidiet, kam ten kamen vletel. tuna nie auto soferovala zena, pocas jazdy si nic extra nevsimla. potom niekde zaparkovala a ked sa vratila k autu, tak nasla tu prasklinu. pritom si uvedomila, ze mozno pocas jazdy pocula nejaky naraz do skla. teraz je otazka, ze ako sa k tomu postavi poistovna. bude tam hladat nejake ocividne poskodenie od kamena, alebo bude robit problemy? moze tvrdit, ze to vzniklo z inej priciny? nie com odbornik, nic ine ma ale nenapada. v poistovni su samozrejme cviceni na vsetko. mam HP bez pripoistenia skla. vdaka za radu Citovat
P607Olda Odesláno 9. květen 2015 Autor Odesláno 9. květen 2015 Bude hledat poškození od kamínku. Vezmi kladivo a důlčík (jamkár) a usnadni jim to. Co to znamená HP bez připojištění skla nevím, já mám připojištění skla. Citovat
radek171076 Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 Bez toho připojištění skla to dneska nejde. Citovat
GiZMo Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 chybajuce pripoistenie skla nie je problem. spoluucast mam len 5000 Kc, tie ozeliem. ide hlavne o to, aby s tym poistovna nerobila problem. a tam je teraz jedno, ci by som mal to pripoistenie alebo nie Citovat
radek171076 Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 Těžko říct, jak hodně to kdo hledá. Ale každopádně pokud není vidět nic, tak by chtělo tomu trošičku pomocí ;-) Alespoň malá tečka by byla dobrá Citovat
P607Olda Odesláno 10. květen 2015 Autor Odesláno 10. květen 2015 (upraveno) Jj, je potřeba odstranit pochyby. Upraveno 10. květen 2015 uživatelem P607Olda Citovat
Pacho69 Odesláno 11. květen 2015 Odesláno 11. květen 2015 Mě měnili sklo na připojištění v peugeotu. Čistě teoreticky, pavouček nebyl úplně v zorném poli řidiče, takže by to měli opravit, ale přijímací technik řekl, že to není problém, že to pro pojišťovnu šikovně nafotí. Jen tak mimochodem, spoluúčast 5tis je skoro půl ceny výměny, pojišťovnu to vyšlo na 12tis bez DPH. Origo sklo stojí necelých 10tis, senzory se nemění, jen přelepí. Stírání funguje stejně blbě, jako před výměnou skla. Citovat
ludek72 Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Panove , ze je celni sklo pekelne velke je prijemne, nicmene ve slunecnych a tropickych dnech dosti neprakticke. Mohu se zeptat, zda nekdo nema nejaky tip na dostatecne velkou clonu proti slunci za/na predni sklo? Pripadne pouziva nekdo z vas takovou tu plachtu na cele auto, pomuze to trochu proti tomu slunci? nebo je to nanic..... Jedna se mi o reseni situaci pri dlouhodobem stani na dovolene u more , je mi jasne ze kazdodenni pouzivani je znacne neprakticke... Diky za tipy Ludek Citovat
Pacho69 Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Tedy plachtu mě si koupit nenapadlo. Koupil jsem si v AK clonu na čelní sklo na dodávku http://www.autokelly.cz/#|kwYJ/6yamNJGNfyGqP8I37plq6YmEK7DAB/MBgmimcWRc2NhQUjLOM8Mr+/4hoyjS6VFe8ioZpbpZ2Wo3lZJZSDfN8jKQeGN9Nkd3cfl9/wRQITbuH9Tq4jRDp9VpsFXlA6n+yqKYqqTm8UOn9mTi+PtHg9cfFV1NL0xxaq78tB7kWiajRCGxB0lQ39DFHrz a s tím si vystačil. Není to úplně přes celý sklo, vydrží to tak sezonu (nejhorší je vítr), ale za 80kč... Akorát to člověk nemůže značka, možná, že plachta by byla lepší. Boční sklo neřeším, normálně ani na dovolený dlouhodobě nestojím, nejsme válecí typu, stále cestujeme. Spíš to mívám proto, abych se nespálil o volant Citovat
BFG Odesláno 20. září 2016 Odesláno 20. září 2016 Dá se někde zjistit kolik je verzí originálního čelního skla? Citovat
BFG Odesláno 1. říjen 2016 Odesláno 1. říjen 2016 Tak si zase odpovím sám, sklo je jen jedno ... Citovat
myšut Odesláno 1. říjen 2016 Odesláno 1. říjen 2016 sklo jako sklo ....velkosklady v Polsku je maj za jednu cenu ,než to dorazí sem a nalepí někdo na auto ,nalepí cedulku peugeot originál... cena vzroste o 1000 procent ..... kus skla výrobní cena je 700 -1500 kč ....základ podnikové ekonomiky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.