77miso77 Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 Zdravim. Prosim Vas mam problem s radiom, myslim ze je to Blaupunkt PA 3030. Nemozem ho dostat von. Neviete mi niekto pomoct ako ho mam dostat von? Uz som vyskusal snad vsetko Citovat
77miso77 Odesláno 11. březen 2011 Autor Odesláno 11. březen 2011 Klince som este neskusal. A ako to myslis s tymi klincami? Citovat
marko306 Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 v spodnej časti rádia máš už doškriabané plasty, sú tam také malé otvory a do tých otvorov sa vsúvajú pliešky. Citovat
77miso77 Odesláno 11. březen 2011 Autor Odesláno 11. březen 2011 Tak ja som uz do tych otvorov daval tenke skrutkovace a skusal vytiahnut radio, ale ani som s nim nepohol Citovat
marko306 Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 to musí byť pliešok presný tomu otvoru a zasunúť ho treba cca okolo 3cm hlboko, tým odsunieš poistky od rádiošuflíka a tak ťažšie ti pôjde von. Citovat
ferrari Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Inak je to pekná jeba*ka, dávaň von origo rádio...ja som pritom zostarol tak o 5 rokov a musel som sa siln eovládať, aby som ho nevyrval aj so stredovým panelom...a to som mal to s odnímateľným rámčekom... Citovat
vendelinek Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 kdysi mi tady klucí pomohli,tak koukni,třeba ti to pomůže http://www.carstereohelp.org/stereoremoval/Peugeot306UKStr.htm Citovat
marko306 Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Čo je na tom zložité? 99% akých koľvek autorádií má vždy nejaký otvor na odistenie protipoistiek. Aký tvar má otvor na rádiu, tak taký nástroj (neviem ako to inak nazvať ) jak tvarovo tak veľkostne tam strčím. Citovat
ferrari Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 A vidiš, ja som strčil, a aj tak to nešlo...totižto ten nástroj by musel byť úplne rovnaký, ako otvor a tiež v prípade 4 okrúhlych dierok by to mali byť vidličky a nie iba kolíky... Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 25. září 2011 Odesláno 25. září 2011 udelej si ty pripravky a pujde to ven pekne, vcera jsem to same radio vyndaval, ale mi bohuzel pekne neslo, protoze na jedne strane se mi uvolnilo radio z toho ramecku co jde do palubky a na druhe strane se mi sprajcnul ramecek v palubce... no byl to porod, ale uz je venku. pokud se to same nestane tobe, tak to s tema pripravkama pujde dobre. pokud nemas moznost udelat si pripravky, tak si sezen noze nebo neco podobneho co je siroke max 10mm a zasun je do tech otvoru a radio pak vytahuj prstem pres kazetovou mechaniku P.S. ja mam ted s timhle radiem jiny problem, koupil jsem ho tady od jednoho clena, sehnal jsem kod a kdyz ho zadam, tak funguje normalne, ale kdyz vytahnu klicek ze zapalovani a pak ho dam znova a otocim, tak radio po me chce opet kod, stanice si pamatuje (asi to ma pamet), ale jinak si nejspis mysli ze byla odpojena baterie a proto po me chce zase kod. zkousel jsem i posunout pojistku v pojistkove skrince pod volantem do polohy aby bylo radio stale pod prodem i bez klicku, tak jak mam zapalovac, ale taky to nefunguje... a nebavi me pri kazde jizde zadavat kod do radia, nevite nekdo co s tim??? Citovat
Vítek1 Odesláno 25. září 2011 Odesláno 25. září 2011 zkousel jsi prohodit stale a spinane primo na isu? Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 25. září 2011 Odesláno 25. září 2011 jeste jsem to nezkousel, ale vyzkousim zjistil jsem i ze na ovladaci pacce pod volantem mam kabliky na konektoru v jinych pozicich nez na konektoru co mi poslal k radiu, ale kabliky nejak nemuzu vytahnout abych je presunul jinam... P.S. nema k tomu radiu nekdo navod? ja ho nikde nesehnal... [upravil dne 25/9/11 13:25 od veka_GTi-6] Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 tak jsem podle schematu a prirucky zjistil ze mam prehozene kable staleho a spinaneho napajeni, ale nemuzu dostat z toho .... ISO konektoru ty draty . Zjistil jsem, ze se na to pouziva pripravek ktery nemam, tak jsem to chtel nahradit malymi hrebicky sroubovaky a vsim moznym, ale proste to z toho ISO konektoru nemuzu dostat... mate nekdo pls radu jak to z toho dostat ven ??? [upravil dne 29/9/11 17:58 od veka_GTi-6] Citovat
koblih69 Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 Nic na tom není, používám takovu cca 6cm dlouhou obuvnickou jehlu... Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 29. září 2011 Odesláno 29. září 2011 tak jsem na to vzal jehlice z siti a sel jsem na to, dilo se povedlo, kabliky predelany do spravnych pozic a radio funguje jak ma, po vytahniti klicku se vypne, ale blika cervena dioda a po vlozeni klice a otoceni se zapne a kod uz to nechce akorat mi to porad blne displej a nezobrazuje vsechny carky jak ma a hraje to celkem potichu, nevim jestli je to radio stavene na 4 repraky co mam ja, mozna to zesilovac neutahne... [upravil dne 29/9/11 20:03 od veka_GTi-6] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.