Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Prosim Vas mam problem s radiom, myslim ze je to Blaupunkt PA 3030. Nemozem ho dostat von. Neviete mi niekto pomoct ako ho mam dostat von? Uz som vyskusal snad vsetko :D

post-35180-14109616035502_thumb.jpg

Odesláno

Inak je to pekná jeba*ka, dávaň von origo rádio...ja som pritom zostarol tak o 5 rokov a musel som sa siln eovládať, aby som ho nevyrval aj so stredovým panelom...a to som mal to s odnímateľným rámčekom...

Odesláno

Čo je na tom zložité? 99% akých koľvek autorádií má vždy nejaký otvor na odistenie protipoistiek. Aký tvar má otvor na rádiu, tak taký nástroj (neviem ako to inak nazvať :)) jak tvarovo tak veľkostne tam strčím.

Odesláno

A vidiš, ja som strčil, a aj tak to nešlo...totižto ten nástroj by musel byť úplne rovnaký, ako otvor a tiež v prípade 4 okrúhlych dierok by to mali byť vidličky a nie iba kolíky...

• O 6 měsíců později...
Odesláno

udelej si ty pripravky a pujde to ven pekne, vcera jsem to same radio vyndaval, ale mi bohuzel pekne neslo, protoze na jedne strane se mi uvolnilo radio z toho ramecku co jde do palubky a na druhe strane se mi sprajcnul ramecek v palubce... no byl to porod, ale uz je venku. pokud se to same nestane tobe, tak to s tema pripravkama pujde dobre. pokud nemas moznost udelat si pripravky, tak si sezen noze nebo neco podobneho co je siroke max 10mm a zasun je do tech otvoru a radio pak vytahuj prstem pres kazetovou mechaniku ;)

P.S. ja mam ted s timhle radiem jiny problem, koupil jsem ho tady od jednoho clena, sehnal jsem kod a kdyz ho zadam, tak funguje normalne, ale kdyz vytahnu klicek ze zapalovani a pak ho dam znova a otocim, tak radio po me chce opet kod, stanice si pamatuje (asi to ma pamet), ale jinak si nejspis mysli ze byla odpojena baterie a proto po me chce zase kod. zkousel jsem i posunout pojistku v pojistkove skrince pod volantem do polohy aby bylo radio stale pod prodem i bez klicku, tak jak mam zapalovac, ale taky to nefunguje... a nebavi me pri kazde jizde zadavat kod do radia, nevite nekdo co s tim???

Odesláno

jeste jsem to nezkousel, ale vyzkousim ;) zjistil jsem i ze na ovladaci pacce pod volantem mam kabliky na konektoru v jinych pozicich nez na konektoru co mi poslal k radiu, ale kabliky nejak nemuzu vytahnout abych je presunul jinam...

P.S. nema k tomu radiu nekdo navod? ja ho nikde nesehnal...

[upravil dne 25/9/11 13:25 od veka_GTi-6]

Odesláno

tak jsem podle schematu a prirucky zjistil ze mam prehozene kable staleho a spinaneho napajeni, ale nemuzu dostat z toho .... ISO konektoru ty draty :grr . Zjistil jsem, ze se na to pouziva pripravek ktery nemam, tak jsem to chtel nahradit malymi hrebicky sroubovaky a vsim moznym, ale proste to z toho ISO konektoru nemuzu dostat... mate nekdo pls radu jak to z toho dostat ven :myslim???

[upravil dne 29/9/11 17:58 od veka_GTi-6]

Odesláno

tak jsem na to vzal jehlice z siti a sel jsem na to, dilo se povedlo, kabliky predelany do spravnych pozic a radio funguje jak ma, po vytahniti klicku se vypne, ale blika cervena dioda a po vlozeni klice a otoceni se zapne a kod uz to nechce :D akorat mi to porad blne displej a nezobrazuje vsechny carky jak ma a hraje to celkem potichu, nevim jestli je to radio stavene na 4 repraky co mam ja, mozna to zesilovac neutahne...

[upravil dne 29/9/11 20:03 od veka_GTi-6]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...