Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206ka na boku - jak se tohle může NA PĚŠÍ ZÓNĚ povést?

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem cestou s prckem ze školky viděl takhle krásně \"zaparkovanou\" 206ku

http://praha.idnes.cz/ridic-vjel-na-pesi-zonu-lekl-se-obrubniku-a-skoncil-s-autem-na-boku-p9g-/foto.aspx?foto1=CEN39b19f_naboku3.jpg

Je mi opravdu záhadou, jak se tohle může povést, protože se jedná o pěší zónu s omezením vjezdu vyjma zásobování a dopravní obsluhy a to ještě tak zvláštně řešenou, že \"jízdní\" pás je v úrovni chodníku (tedy o nějakých 20 - 30 cm nad tramvajovými kolejemi), od chodníku oddělen jen kovovými sloupky. By mě zajímalo, jakou rychlostí musel řidič (dle Idnesu 61 letý) jet, aby se auto tak krásně položilo? (pokud někdo \"zabloudí\" či \"jen\" projíždí (zhusta vozy PČR, která sídlí nedaleko a proč by auta \"nadlidí\" musela objíždět blok) tak jede po kolejích - jede-li někdo v podstatě po chodníku, pak většinou krokem, páč mu tam může kdykoliv chodec vlézt (a s rozjetým autem tam prostě nepočítá).

[upravil dne 10/3/2011 23:26 Medvěd]

Odesláno

Včera na primě říkali, že couval a najel snad na obrubník a místo toho, aby zabrzdil, sešlápnul plyn až k podlaze a nabral nějaký sloupek a skončil na boku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...