Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1) a 3) Snímače pro všechny motorizace jsou stejné, takže je to jedno, nic se třískat nebude.

2) S životností je to různé. Mám snímače 8 let a zatím stále fungují. Zhruba těch 7 - 8 let by vydržet měly.

4) Pokud ze snímače opíšeš kód, je možné ho přihlásit přes dia. Pokud už ho budeš mít namontovaný a kód znát nebudeš, budeš muset do Peugeotu, kde mají vybavení na to, aby ti ten snímač přihlásili (tam už jen diagnostika nestačí). Ale je toho tu o tom napsáno dost a dost, stačí hledat.;)

Odesláno

Děkuju... s tou životností teda koukám.... mám rok výroby 2010 a hlásí mi to že levý zadní snímač není monitorován. je možnost, že se nějakým způsobem odpároval od auta ?

Odesláno

Klidně se může stát, že snímač vydrží podstatně kratší dobu. Baterie mohla být starší nebo je to prostě jen méně povedený kus... Dnes bohužel nic vyjímečného.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Pri prezuvani na zimne pneu sa mi ulomil ventil z toho senzoru kde ho dostanem kupit za rozumny peniaz?Je nutne demontovat pneu z disku aby som tam dal ten ventil ?dakujem.

Odesláno

A pneumatika ako taká dole nemusí. Stačí ju odlepiť a stlačiť v mieste kde je ventil,opravíš ,nafúkaš a hotovo.Neni potrebná vyzúvačka a neni treba ani vyvažovať :papa

Odesláno

@ Judes: Oni už opravdu nabízejí náhradní ventilky samostatně?

Podľa SB ho majú v ponuke, pod jedným číslom asi len gumičky na pretesnenie prípadne čapička a pod druhým kompet aj s ventilom.

post-23685-0-70326600-1414530841_thumb.j

Odesláno (upraveno)

V piatok ide do Peugeotu a popítam sa nato, dnes pri výmene kolies (na zimné) som si všimol že na jednom ventile sa mi oddelil na závite hned pod čapičkou (zatiaľ drží). Ak tá opravná sada bude bez samotného ventilu dám vedieť a tak nezostane nič iného len objednať u Přemu ;)

Upraveno uživatelem Judes
  • O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Teraz pre zmenu mi unika vzduch okolo tych ventilov uz ma asi jebne z toho.Raz za 7 dni musim dofukat .Poradte kde zohnat tie tesniace gumicky a podlozku.Okrem peugeot servis ich jebem dat za jednu sadu 14eur to radsej dam von vsetky senzori a dam obycajne ventilky a budem mat svaty pokoj s kokotinov.

Upraveno uživatelem Viki39004

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...