Marcel00 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Este otazocka: ma nejaky vplyv rozpojenie toho konektora na funkcnost airbagov? Diky dobra otazka.... ale ak by to malo vplyv (cize nevystreli) tak ten co sa nepriputal tak mu to zachrani v mestskej prevadzke zivot ked sa nepriputa... vystreleny airbag nepriputaneho cloveka moze na mieste zabit vo vysokoej miere pravdepodobnosti. ak chce kolega vyuzivat tvoje sluzby nech sa priputa, alebo je ochotna pokutu platit ? u mna sa puta kazdy bez vynimky. [upravil dne 7/3/11 08:42 Marcel00] Citovat
John_Ice Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 dandan má pravdu,držte se tématu,určitě ví co dělá a nabádat a poučovat ho snad můžete v jiném vláknu...potom to je nepřehledné,jak 80%témat.... Prostě jak je vidno,tak pežoťáci jsou všichni svatý a neporušej jak rychlost tak vlastně žádnej předpis viz příspěvky výše. sorry za spam Chci třeba vidět,jak učíte děti jezdit v autě a jestli mi tu budete kecat,že na to je autoškola tak tomu nevěřím,neznám nikoho,kdo si auto nevyzkoušel dříve než šel do autoškoly a neznám člověka,kterej si neveme dítě na klín a nachá ho řídit! Nechte už toho moralizování [upravil dne 7.3.2011 10:44 John_Ice] Citovat
straki007 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 CHCE SE MI ZVRACET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bacha:bacha:bacha To je hnus velebnosti.... Taky jsem musel napsat svuj nazor na tohle tema... Citovat
benny264 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 dandan má pravdu,držte se tématu,určitě ví co dělá a nabádat a poučovat ho snad můžete v jiném vláknu...potom to je nepřehledné,jak 80%témat.... Prostě jak je vidno,tak pežoťáci jsou všichni svatý a neporušej jak rychlost tak vlastně žádnej předpis viz příspěvky výše. sorry za spam Chci třeba vidět,jak učíte děti jezdit v autě a jestli mi tu budete kecat,že na to je autoškola tak tomu nevěřím,neznám nikoho,kdo si auto nevyzkoušel dříve než šel do autoškoly a neznám člověka,kterej si neveme dítě na klín a nachá ho řídit! Nechte už toho moralizování [upravil dne 7.3.2011 10:44 John_Ice] Tak sa hlasim ako prvy ktory prvy krat sedel za volantom v autoškole. Rovnako ako par dalších ludi čo poznam. Mimochodom, neviem čo je na svatosti nenormalne??? Pravdu maš v jednom, je to jeho dieta... takže je to OT [Edited on 7/3/11 10:23 benny264] [Edited on 7/3/11 10:25 benny264] Citovat
vrtulnik76 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Jako sorry ale nepoutat diťe to snad ani není normální Citovat
John_Ice Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 sorry dandan,že ti tu asi trochu zaspamuji vlákno.Pište prostě k tématu a ne,že je to*** ,....a co todle,tady jste nenapsali ani čárku,viz tu nikdo to tu neokomentoval,takže asi tak.Takže ty kecy si nechte na koledy a držte se pravidel! co má prostě vlákno ,,Vychytávka s pásama,,, společnýho,že dotyčnej se nezapíná [upravil dne 7.3.2011 12:41 John_Ice] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Tak k tematu, nechapu na co strkat nějakou packu do zamku pásu když tam mužu zapnout přimo ten pás a pak si teprve sednout. A ted zase mimo téma, jak muže někoho vubec napadnout se v dnešní době nepoutat, to je asi jako kdybych skákal z letadla bez padáku, protože jsem línej si ho připnout na záda:bojim No tady se dějí věci [upravil dne 7/3/11 12:51 Radek Hurvajz] Citovat
Tango C8 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 dandan má pravdu,držte se tématu,určitě ví co dělá a nabádat a poučovat ho snad můžete v jiném vláknu...potom to je nepřehledné,jak 80%témat.... Prostě jak je vidno,tak pežoťáci jsou všichni svatý a neporušej jak rychlost tak vlastně žádnej předpis viz příspěvky výše. sorry za spam Chci třeba vidět,jak učíte děti jezdit v autě a jestli mi tu budete kecat,že na to je autoškola tak tomu nevěřím,neznám nikoho,kdo si auto nevyzkoušel dříve než šel do autoškoly a neznám člověka,kterej si neveme dítě na klín a nachá ho řídit! Nechte už toho moralizování [upravil dne 7.3.2011 10:44 John_Ice] Jasně, vezmu, ale ne v normálním provozu, ale na uzavřeném prostoru, kde vím že žádní jiný vůz nepojede. Ale to je něco jiné. Myslím, že si taky mimo tému. A keci že ví co dělá..... No člověk který nepoutá dítě v autě .,.. tak neví co dělá....až se stane průser:xvul Citovat
Tango C8 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 sorry dandan,že ti tu asi trochu zaspamuji vlákno.Pište prostě k tématu a ne,že je to*** ,....a co todle,tady jste nenapsali ani čárku,viz tu nikdo to tu neokomentoval,takže asi tak.Takže ty kecy si nechte na koledy a držte se pravidel! co má prostě vlákno ,,Vychytávka s pásama,,, společnýho,že dotyčnej se nezapíná [upravil dne 7.3.2011 12:41 John_Ice] Tak proč psal že se nepoutá a ani dítě nepoutá????? Měl si to nechat pro sebe a položit jednoduchý dotaz, bez omáček kolem. Citovat
John_Ice Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 bezpečnostní pásy lze přirovnat i používání bezpečnostních přileb na kolo,motorku,lyže nebo jezdit podle předpisů a netvrdťe,že vždy máte přilbu a že vždy jezdíte podle předpisů.Jedna věc je jak by to mělo být a druhá jestli se to tak praktikuje.Jasně mobil taky nepoužívá nikdo za jízdy,protože má každej handfreečka či zabudovanej tel v autě a nebo je 1 000 000 autáků odstavenejch na benzínkách či parkovištích,protože telefonujou ...a že jsem si toho ještě nevšiml a kdo zastaví na krajnici silnice tak kdy se může na krajnici stát,když je plná čára.takže když zastaví auto tam tak opět ohrožeje ostatní účastníky silničního provozu....viz třeba nedávno vlákno s 307. Citovat
John_Ice Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 dandan má pravdu,držte se tématu,určitě ví co dělá a nabádat a poučovat ho snad můžete v jiném vláknu...potom to je nepřehledné,jak 80%témat.... Prostě jak je vidno,tak pežoťáci jsou všichni svatý a neporušej jak rychlost tak vlastně žádnej předpis viz příspěvky výše. sorry za spam Chci třeba vidět,jak učíte děti jezdit v autě a jestli mi tu budete kecat,že na to je autoškola tak tomu nevěřím,neznám nikoho,kdo si auto nevyzkoušel dříve než šel do autoškoly a neznám člověka,kterej si neveme dítě na klín a nachá ho řídit! Nechte už toho moralizování [upravil dne 7.3.2011 10:44 John_Ice] Jasně, vezmu, ale ne v normálním provozu, ale na uzavřeném prostoru, kde vím že žádní jiný vůz nepojede. Ale to je něco jiné. Myslím, že si taky mimo tému. A keci že ví co dělá..... No člověk který nepoutá dítě v autě .,.. tak neví co dělá....až se stane průser:xvul mimo téma jo ale myslel jsem tím,že dítě na klíně taky není připoutané. A kam ho vemeš aby se naučil jezdit...jako na parkoviště?a co když tam pojede další takovej a neo co hůř nějakej debil co si chce něco vyzkoušet.Hrozí stejnej průser jak když někdo na něj vybafne z postraní uličky.a když pojedeš po polní cestě co když na tebe vybafne traktor.... Já říkám,že tu ,,každej,,moralizuje a nemaj zameteno před svým prahem.Je to prostě jedno jestli pás či něco jiného...i debilní lakírky by určitě neměly být do auta.Jo jasně bota a pás co má společnýho.Tu bezpečnost!!! Citovat
dandan Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 sorry dandan,že ti tu asi trochu zaspamuji vlákno.Pište prostě k tématu a ne,že je to*** ,....a co todle,tady jste nenapsali ani čárku,viz tu nikdo to tu neokomentoval,takže asi tak.Takže ty kecy si nechte na koledy a držte se pravidel! co má prostě vlákno ,,Vychytávka s pásama,,, společnýho,že dotyčnej se nezapíná [upravil dne 7.3.2011 12:41 John_Ice] :potlesk:potlesk:super Nic méně,jak píše Radek H.,když si na ně sednu je to mnohem větší problém se nadzvedávat a odepnout a zase zapnout, když bych potřeboval jízdu prodloužit a za jídy se připoutat.(Když pojedu bez DITĚTE:xvul). Tak to jenom vymáčknu a připoutámse;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Ja to bral tak že se poutat nechceš. Citovat
dandan Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 Teď,aby to nepípalo tak se poutam vždycky a abych se nemusel poutat ,když jezdím (okolo komína)tak jsem si zrobil tu vychytávku:super Citovat
Návštěvník Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Jj ty blbosti do držáků pásů stojej pár korun. Jsem už za ty roky tak naučenej, že sednu a poutám se. Dokonce jsem se přistih že jsem připoutanej i když jsem zajížděl s autem do garáže - objel jsem zahracu cca 60 metů. Ale zas si řikám líp se připoutat do garáže než na silnici platit (pokutu, nebo i zdravím) za to že nejsem připoutanej. Citovat
Joozino Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 hele..mam taky problemik...ked si zapnem pás tak mi stále pípa ze ho nemam zapaty, neviete mi poradit co s tým ? Citovat
Jimmy106 Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 dandan: docela sis nabehl... chapu ze poutat dite a sebe je voser, ale ne vsichni muzou jet tak pomalu, jako Ty! dovedes si predstavit jak bys zil s pocitem, ze kvuli sve vlastni lenosti nebo hlouposti jsi nechal sveho potomka umrit??? BTW: ja se obcas pripoutam i kdyz preparkovavam auto na zahrade.. [upravil dne 20/1/12 17:43 od Jimmy106] Citovat
Brizan Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 Zkusil bych zkontrolovat konektor na zámku pásu případně prostříknout. Citovat
Haryk Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 bez poutání nevyjedu a teď vozím děcka na karate a nerozjedu se dokud nejsou připoutáni , bez poutání může jed jen hazardér Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.