Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Loni v unoru jsem koupil neuveritelne, diky chybe v katalogu eshopu, levne polsky vyfuk, za 1350Kc stredni a zadni dil i s dopravou, zatim vypada stejne jako pred rokem pri namontovani.
I zevnitř? :-D mimochodem... tyhle díly odcházej právě zevnitř, díky vysrážené a stojící vlhkosti...
Odesláno

No zajtra si idem pre výfuk tlmič,a strednú rúru.Tlmič stojí 30 EUR,a trubka 23 EUR a môžem sa sakra pustiť do práce!Viem trubku za katalizátorom odrezať tak aby som potrubie nešroboval dole?Alebo sa tumu nevihnem.Nemám jamu,takže to budem robiť pod zdvihnutým autom!:(

[upravil dne 10/3/11 21:06 zolco]

Odesláno

Já vloni sháněl na kupé a koupil jsem na www.vyfuk.com střední díl walker a zadní polmostrów. ten polmostrów stál asi 1.100,- Kč! a co se týká vnějšího vzhledu, vypadá ten polák lépe než walker, který jsem tam měl předtím. mám ho zatím cca 3/4 roku, takže co se kvality týče, teprve se uvidí. V tom e-shopu velice korektní jednání a rychlá dodací lhůta. Většina konkurence byla o dost dražší a hlavně jak slyšeli, že je to na kupé, tak začali skučet, že to stihnou do 14ti dnů atd. Z tohodle shopu byl výfuk u mě třetí den odo objednání.

Odesláno

No vymenil som ten výfuk,ale kópia tlmiča a trubky bola strašná!Uchytenie tlmiča je biedne,ale nakoniec sme ho tam dostaly.Trubka je taktiež na ho.no.Aj tú trubku sme musely prevárať.Zvárané spoje sú aj na tlmiči,aj na trubke neboly zafarbené!!!Takže moja mienka klesla u poliakoch.

Odesláno

Z hlediska životnosti je rozdíl mezi natřeným a nenatřeným svárem z venku na výfuku asi tak 2 procenta. Ale vypadá to blbě, to je pravda. ten jeden eurocent už by je nezabil...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Boys a co poviete na nerez ruru od katalyzatora po koncovku vyfuku bez zadneho tlmica? moja \"rura\" uz po tych zimach chyta lesk do hrdzava, a musim ju vymenit. Jazdim bez zadneho tlmica a auto ma prijemny zvuk. Preto sa k zadnemu tlmicu vracat nechcem.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...