Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych vyzkoušet s děckama ten slavný Aquapalace.

Má to vůbec cenu? Je to lepší teď na jaře? Nebo si počkat na léto? Nebo je lepší liberecký Babylon? Nebo Tatralandia?

[upravil dne 4.3.2011 21:07 Peta]

Odesláno

Tatralandia je z toho nejlepší, taky nejdražší a daleko. Aquapalace se víc vyplatí až bude teplo, kvůli venkovnímu bazénu (a baru v bazénu :) ale i tak se tam děti víc vyblbnou než v Liberci. Zas na takový zimní počvachtání mi přijde Liberec příjemnější, jel bych tam, kam to máš blíž.

Odesláno

Byl jsem v ČR asi v 10ti Aquaparcích a Čestlickej je určitě nejlepší a snad i jedinej, kde se dá vydržet celý den!! Jediné, nač člověk fakt nemůže koukat je cena.

Každopádně se vyplatí vzít celodenní vstupnenku i se saunama. Osobně bych tam šel klíďo na jaře, protože stejně je tam většina věcí a je škoda trávit volno v hangáru s vodou, když je venku hezky - ale to je v podsatě jedno. Jediný, proč se možná vyplatí jít tam v létě je, že vloni i předloni měli v pondělí akci na celodenní vstup 300,- / osoba a myslím, že letos to bude taky, ale zase otázka, jestli máte ve všední dny volno ...

Jo a další velkou nevýhodou o víkendech jsou masy lidí -> na některé tobogány je vcelku velká čekačka, takže za mě bych si na vašem místě vzal ve všední dny dovču a vyrazil ve všední den, protže si to člověk víc užije ...

Odesláno
Byl jsem v ČR asi v 10ti Aquaparcích a Čestlickej je určitě nejlepší a snad i jedinej, kde se dá vydržet celý den!! Jediné, nač člověk fakt nemůže koukat je cena.

Každopádně se vyplatí vzít celodenní vstupnenku i se saunama. Osobně bych tam šel klíďo na jaře, protože stejně je tam většina věcí a je škoda trávit volno v hangáru s vodou, když je venku hezky - ale to je v podsatě jedno. Jediný, proč se možná vyplatí jít tam v létě je, že vloni i předloni měli v pondělí akci na celodenní vstup 300,- / osoba a myslím, že letos to bude taky, ale zase otázka, jestli máte ve všední dny volno ...

Jo a další velkou nevýhodou o víkendech jsou masy lidí -> na některé tobogány je vcelku velká čekačka, takže za mě bych si na vašem místě vzal ve všední dny dovču a vyrazil ve všední den, protže si to člověk víc užije ...

ja bych to rek trosku jinak je to jedinej aquapark v ČR, v lete jsem si udelal vylet do liberce meli jsme to v jakesi akci i s hotelem za 2000kč uz tam nikdy nepojedu vsichni to vychvaluji ale ono tam nic neni 2 tobogany s jakejmasi hodinama na odpocitani casu jeden bazen s jakejmasi jeskynema a cosi cemu rikaji sauna. Zato do čestlic se vracim rad a chodim vzdy i se saunama je jich tam asi 12 vsechno ciste a hezky holky :D:mrk hodne bazenu hodne toboganu a vetsinou dost lidi coz neni moc dobre a strasne vysoke ceny ale radeji jednou tam nez 10x jinam

[upravil dne 8/3/11 20:20 Vítek1]

Odesláno

Tak jak jsem psal vyse, Tropical Islands za to taky stoji, hlavne ten tobogan kde jedes 70km/h Saun taky hodne, vseho dost :) A je tam levneji, jen bacha, v saunach se musite svlikat, tak pozor s kym tam jedete :)

Odesláno

jo jeď do práglu aky jsme tam byly s malou a v pohodě,V Babyloonu jsme taky byli a taky dobrý je to tam takový klidnější,jáříkám zkusit pokaždý někde jinde a pak se vracet tam kde mě to nejvíc bavilo,v Praze je to drahý jak prase,ale byla akce že v novinách byla jedna vstupenka grátis když si koupíš jednu na celý den.takže nás to vyšlo na 500Kč vstupný malá byla zdarma....ty tobogány tam jsou fakt super.....:super:super:super:D letos v létě chcem zkusit Tatralandii....nemá někdo z klubu blízko Tatralandie nábídku ubytování....???

[upravil dne 9/3/11 18:30 Charlie 1]

• O 2 týdny později...
Odesláno

V blízkosti rak.hranic doporučuju Gmund, Raabs Laa a.Thaia- hlavně pro saunaře-to u nás není-trochu se přibližujou Čestlice,ale dražší a většinou bez obsluhy.:)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nehledejte dobrý aquapark v česku, neexistje. A to z prostých důvodů, u nás se prostě šetří na všem, na teplotě obzvlášť a to jak vzduchu tak i vody, oč je vše dražší o to horší jsou služby zejména ve stravování.

Takže než dvakrát jít v česku tak raději jednou do Německa a nebo ještě lépe do Švýcarska.

Tatralandia je fajn, ale stejně jako jinde nemám rád venkovní parky, moc se člověk naběhá a pálí nohy.

Problém je u nás v tom, že stavíme aquacentra tam kde nejsou termální prameny.

Odesláno

V tom problém nevidím.Právě třeba Gmund využívá na vytápěná BIOMASU:D a i venkovní bazény mají horký s přidáváním soli o různé koncentraci.Štěpky jim tam vozí a vyrábí firma kousek od nás.Pravdu máš,že v našich bazénech je zima.

Guest Scratch
Odesláno

ja byl v aquaparku jenom jednou, chytnul jsem tam zapal mozkovych blan a od te doby me tam uz nikdo nedostane...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nejlepší Aquapark v rozumném dosahu je Švícarsko Pfafikon. Fakt super.Alphamare. O trochu menší a komernější ale i přes to větší než Praha je Alphamare v Bad Tollz asi 60 km od Mnichova.

• O 9 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...