Péťa Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Chtěl bych vyzkoušet s děckama ten slavný Aquapalace. Má to vůbec cenu? Je to lepší teď na jaře? Nebo si počkat na léto? Nebo je lepší liberecký Babylon? Nebo Tatralandia? [upravil dne 4.3.2011 21:07 Peta] Citovat
Medvěd Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Momentálně ÚDAJNĚ mají děti vstup zdarma, jinak JE TO DRAHÝ, JE TO DRAHÝ, JE TO DRAHÝ Citovat
Péťa Odesláno 4. březen 2011 Autor Odesláno 4. březen 2011 Sice mají vstup za korunu, ale na to jim kašlu. Rodinné vstupné se nám vyplatí i tak (http://www.aquapalace.cz/aquapark-cenik) Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Liberec ti stačí bohatě , kvuli tomu trmacení do Prahy Citovat
godzila.01 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Mně se tam líbilo, ale celej den mi vyšel ve dvou na 1700kč a to nepočítám cestu do prahy a zpět .... Poměrně drahej výlet .... Citovat
macik.83 Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Jj, je to drahy, radeji Tatralandia, nebo kdyz uz vylet tak do Tropical Islands, tam bylo fajn Citovat
Ajdamek Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Tatralandia je z toho nejlepší, taky nejdražší a daleko. Aquapalace se víc vyplatí až bude teplo, kvůli venkovnímu bazénu (a baru v bazénu ale i tak se tam děti víc vyblbnou než v Liberci. Zas na takový zimní počvachtání mi přijde Liberec příjemnější, jel bych tam, kam to máš blíž. Citovat
Neon Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Byl jsem v ČR asi v 10ti Aquaparcích a Čestlickej je určitě nejlepší a snad i jedinej, kde se dá vydržet celý den!! Jediné, nač člověk fakt nemůže koukat je cena. Každopádně se vyplatí vzít celodenní vstupnenku i se saunama. Osobně bych tam šel klíďo na jaře, protože stejně je tam většina věcí a je škoda trávit volno v hangáru s vodou, když je venku hezky - ale to je v podsatě jedno. Jediný, proč se možná vyplatí jít tam v létě je, že vloni i předloni měli v pondělí akci na celodenní vstup 300,- / osoba a myslím, že letos to bude taky, ale zase otázka, jestli máte ve všední dny volno ... Jo a další velkou nevýhodou o víkendech jsou masy lidí -> na některé tobogány je vcelku velká čekačka, takže za mě bych si na vašem místě vzal ve všední dny dovču a vyrazil ve všední den, protže si to člověk víc užije ... Citovat
Péťa Odesláno 5. březen 2011 Autor Odesláno 5. březen 2011 Určo všední den. O víkendech nemáme čas Citovat
Vítek1 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Byl jsem v ČR asi v 10ti Aquaparcích a Čestlickej je určitě nejlepší a snad i jedinej, kde se dá vydržet celý den!! Jediné, nač člověk fakt nemůže koukat je cena. Každopádně se vyplatí vzít celodenní vstupnenku i se saunama. Osobně bych tam šel klíďo na jaře, protože stejně je tam většina věcí a je škoda trávit volno v hangáru s vodou, když je venku hezky - ale to je v podsatě jedno. Jediný, proč se možná vyplatí jít tam v létě je, že vloni i předloni měli v pondělí akci na celodenní vstup 300,- / osoba a myslím, že letos to bude taky, ale zase otázka, jestli máte ve všední dny volno ... Jo a další velkou nevýhodou o víkendech jsou masy lidí -> na některé tobogány je vcelku velká čekačka, takže za mě bych si na vašem místě vzal ve všední dny dovču a vyrazil ve všední den, protže si to člověk víc užije ... ja bych to rek trosku jinak je to jedinej aquapark v ČR, v lete jsem si udelal vylet do liberce meli jsme to v jakesi akci i s hotelem za 2000kč uz tam nikdy nepojedu vsichni to vychvaluji ale ono tam nic neni 2 tobogany s jakejmasi hodinama na odpocitani casu jeden bazen s jakejmasi jeskynema a cosi cemu rikaji sauna. Zato do čestlic se vracim rad a chodim vzdy i se saunama je jich tam asi 12 vsechno ciste a hezky holky hodne bazenu hodne toboganu a vetsinou dost lidi coz neni moc dobre a strasne vysoke ceny ale radeji jednou tam nez 10x jinam [upravil dne 8/3/11 20:20 Vítek1] Citovat
macik.83 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Tak jak jsem psal vyse, Tropical Islands za to taky stoji, hlavne ten tobogan kde jedes 70km/h Saun taky hodne, vseho dost A je tam levneji, jen bacha, v saunach se musite svlikat, tak pozor s kym tam jedete Citovat
Vítek1 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 to snad musis v saunach vsude ten tropical me uz laka delsi dobu ale je to o dost dal nez praha Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 jo jeď do práglu aky jsme tam byly s malou a v pohodě,V Babyloonu jsme taky byli a taky dobrý je to tam takový klidnější,jáříkám zkusit pokaždý někde jinde a pak se vracet tam kde mě to nejvíc bavilo,v Praze je to drahý jak prase,ale byla akce že v novinách byla jedna vstupenka grátis když si koupíš jednu na celý den.takže nás to vyšlo na 500Kč vstupný malá byla zdarma....ty tobogány tam jsou fakt super.....:super:super:D letos v létě chcem zkusit Tatralandii....nemá někdo z klubu blízko Tatralandie nábídku ubytování....??? [upravil dne 9/3/11 18:30 Charlie 1] Citovat
nikol Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 Já jezdím pravidelně do Tatralandie a je to super.Ubytování tam je habakuk třeba,jezdíme k ním pravidelně a je to kousek od Aqua a blízko do Tater. http://www.ubytovanielm.wbl.sk/Fotogaleria.html a nebo vyhledávač na Slovensko http://www.limba.com/cz/ubytovani_slovensko.htm A mají tam taky akce(1+1 a nebo děti zdarma atd. ) Citovat
rick Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 V blízkosti rak.hranic doporučuju Gmund, Raabs Laa a.Thaia- hlavně pro saunaře-to u nás není-trochu se přibližujou Čestlice,ale dražší a většinou bez obsluhy. Citovat
MotoMoto Odesláno 11. duben 2011 Odesláno 11. duben 2011 Nehledejte dobrý aquapark v česku, neexistje. A to z prostých důvodů, u nás se prostě šetří na všem, na teplotě obzvlášť a to jak vzduchu tak i vody, oč je vše dražší o to horší jsou služby zejména ve stravování. Takže než dvakrát jít v česku tak raději jednou do Německa a nebo ještě lépe do Švýcarska. Tatralandia je fajn, ale stejně jako jinde nemám rád venkovní parky, moc se člověk naběhá a pálí nohy. Problém je u nás v tom, že stavíme aquacentra tam kde nejsou termální prameny. Citovat
rick Odesláno 12. duben 2011 Odesláno 12. duben 2011 V tom problém nevidím.Právě třeba Gmund využívá na vytápěná BIOMASU:D a i venkovní bazény mají horký s přidáváním soli o různé koncentraci.Štěpky jim tam vozí a vyrábí firma kousek od nás.Pravdu máš,že v našich bazénech je zima. Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 ja byl v aquaparku jenom jednou, chytnul jsem tam zapal mozkovych blan a od te doby me tam uz nikdo nedostane... Citovat
MotoMoto Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Nejlepší Aquapark v rozumném dosahu je Švícarsko Pfafikon. Fakt super.Alphamare. O trochu menší a komernější ale i přes to větší než Praha je Alphamare v Bad Tollz asi 60 km od Mnichova. Citovat
Péťa Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 Tak nakonec jedeme do Aquapalace tohle pondělí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.