Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ostřikovače

Recommended Posts

Odesláno

ved najprv prefukni podla navodov tu uvedenych a potom sa dopracujes k zaveru...

treba aby cely system ostrekovacov bol super cisty. ak ti to tecie po kapote tak to len

tak cura asi, cize bud to mas ucpane, alebo slaby tlak z dovodu bordelu v nardzke.

Odesláno
ved najprv prefukni podla navodov tu uvedenych a potom sa dopracujes k zaveru...

treba aby cely system ostrekovacov bol super cisty. ak ti to tecie po kapote tak to len

tak cura asi, cize bud to mas ucpane, alebo slaby tlak z dovodu bordelu v nardzke.

Taky si myslím - celý to pročistím a uvidíme - v každym případě díky za reakci:papa

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Občas mi taky trochu teče na kapotu, ikdyž je zrovna nepoužívám - bude asi nejlepší je vyměnit (a to i přestože fungujou docela ok). Jinak mylím, že předchozí majitel se o to už možná pokoušel, protože okolo levý trysky je mírně promáčklá haupna - trochu off-topic, ale zeptám se, zda jste někdo měl podobný problém a jakým způsobem nejlépe kapotu srovnat? (vymáčknout nazpátek nebo..);)

Odesláno

To máš ešte dobré keď je len preliačená to sa dá vyrovnať, ja mám okolo ľavej trysky ostrekovača vyškrabnutý járčok ktorý som prekryl korekčnou farbou nech to nekričí asi sa ju prvý majiteľ pokúšal vymeniť svojpomocne no zručnosť v tom nemal.

Odesláno

Pohledej na internetu něco poblíž tvého bydliště.Já mněl spoustu důlků po celém autě po kroupách(škoda za 50 000)a maník z Poruby mi to všechno povytahoval a vytlačil za osmičku,Lak samozřejmě zůstal neporušen.Místa které nejsou přístupné zevnitř řešil nalepením vytahováků a vytažením. Jeden den jsem přistavil auto a druhý bylo vše hotovo.U mně spokojenost. :roker

Odesláno
mne zas zadny ostrikovac ked ho pouzijem tak obcas kvapne kvapka a pomalicky to tecie dolu oknom ..hmm

taky mi to furt ukapává a na umytým autě mě to vyloženě sere, nachytá se na tu vodu prach a pak to vypadá příšerně. Nevim čím by se to dalo vyřešit, či je to normální :myslim

Odesláno

No já už mám hlavně delší dobu problém s tím, že mi ostřikovače čelního skla normálně páčkou nefungují - po přitáhnutí se spustí jenom stěrače, tak mám zatím přepojenou hadičku na motorku ze zadního a vzadu je to odpojený (už jsem tady o tom psal) - vypadá žo, že páčka je v pořádku, ale při měření napětí u motorku tam nebylo na chod dopředu nic...tak moc nevim co s tim:myslim V každym případě je tenhle způsob \"mytí\" čelního skla dost krkolomnej - nejdřív otočit páčku a pak spustit stěrače:D

Odesláno

vsetci riesite vonkajsie trysky...vacsinou je problem v protipadovych segmentoch /to su tie plastove hovadiny z gulickou na konci/ staci ich vycistit a je po probleme...teda sapon z nestriekanim, to ze pri vyssej rychlosti je neucinny ostrekovac treba ako vyrobnu vadu smerovat na soudruhy z peugeotu

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak dneska jsem se rozhodl, že trysky vyměním, koupil jsem obě v Peugot a po hodině s**ní a lámání prstů a ohnutí šroubováku jsem to vzdal:bacha Otočnej prstenec na uvolnění hadice jsem ještě objevil, ale jaksi jsem nepochopil, jak to vycvaknout, když tam jde sotva strčit prst a to tak, že na to akorát tak dosáhnu, natož abych to mohl ještě nějak chytit. Ten plastovej zobáček na vycvaknutí nejde vůbec zmáčknout (to bych ho snad dřív zlomil - zkoušel jsem to i na tý nový). No ale co tady čtu, tak se to některým podařilo a tak bych se rád zeptal jak a čím? A to jsem zkoušel jenom levou trysku - k tý pravý se dá dostat ještě hůř a sundavat kvůli tomu celou izolaci haupny snad ne:o A ani to by moc nepomohlo, protože je tam stejně jenom malá díra v plechu. Takže výsledek mý snahy jsou zatím okousaný prsty:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Len ako malu zaujimavost, do 508cky riesia po novom uz nie \"rozprasovacie\" trysky ostrekovacov, ale tie klasicke co len striekaju prud vody a daju sa nastavovat!

Kto ma lacny pristup k dielom u peugeotu moze zistit ci to pasuje aj na 407: diel 9804374680 (ale cena je paradna 36€)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...