lukyno24 Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 repro jbl GTO804 dva kusky zosik jbl GTO1004 kondik bosse 2farad kablovanie 4awg ozvucnice su robene na mieru s laminatu a drevotriesky hra to nad moje ocakavania Citovat
banan1987 Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 velmi pekna robota... musel si sa dobre pozabavat.. nech dobre sluzia Citovat
Bronak Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 ano vypadá to pěkně ale myslím si že to hrát dobře nebude Citovat
FrantaCV Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 No vyřádil jsi e dobře. Precizní prácička:super Citovat
ferrari Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Fúúúha, klobúk dole, to muselo chcieť hodne času a trpezlivosti Citovat
lukyno24 Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 ano vypadá to pěkně ale myslím si že to hrát dobře nebude prečo myslíš? Citovat
koblih69 Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Ta ozvučnice se mi zdá na Bassreflex malá, stejně tak ten nátrubek, ale třeba se pletu a je to spočítaný dobře. Jinak co se týče umístění a směrování repro tak jsi asi zvolil tu nejméně šťastnou vatriantu která se dá vymyslet. V autě se místo pro SW hledá hůř, ale alespoň dodržet to, že by neměl být v úrovni uší a směřovaný přímo na posluchače doporučuju neměnit. Citovat
chuck11 Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Fakt pěkná práce klobouk dolů. PS.nerezonuje to při větším zatížení nějak s kasli auta,neviděl jsem jak máš tu ozvučnici upevněnou Citovat
lukyno24 Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 Ta ozvučnice se mi zdá na Bassreflex malá, stejně tak ten nátrubek, ale třeba se pletu a je to spočítaný dobře. Jinak co se týče umístění a směrování repro tak jsi asi zvolil tu nejméně šťastnou vatriantu která se dá vymyslet. V autě se místo pro SW hledá hůř, ale alespoň dodržet to, že by neměl být v úrovni uší a směřovaný přímo na posluchače doporučuju neměnit. repraki maju 8\". neni mala ma 14,5 litra. dlzka natrubku je 15cm je to naladene na 45hz. a to v tich oknach bola jedina varianta ako mat prazdni kufor a kvalitnu muziku:) Citovat
lukyno24 Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 Fakt pěkná práce klobouk dolů. PS.nerezonuje to při větším zatížení nějak s kasli auta,neviděl jsem jak máš tu ozvučnici upevněnou dakujem. no zo zaciatku to vsetko rezonovalo hlavne spz a kridelko na okne ale to su malickostiktore su us odstranene . a to upevnenie je vyrobne tajomstvo:roll \"montas demontas cca 5sekund\" kvoli pristupu k svetlam Citovat
PetrRS Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 suchý zip to nebude, to by zvládnul do 4 vteřin Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.