milton Odesláno 19. leden 2005 Odesláno 19. leden 2005 Víte někdo na co je na palubce u p306 ,97 kontrolka STOP? Myslel jsem že je to na ručku, ale není, svítí jen v poloze klíčku \"před startováním\" a potom zhasne. V příručce (mám jen DE) píšou v případě rozsvícení okamžitě zastavit:o Citovat
jiri.wolf Odesláno 19. leden 2005 Odesláno 19. leden 2005 Kontrolka STOP se rozsvítí současně s kontrolkou přehřátí nebo s kontrolkou mazání. Je to taková velká indikace aby jsi nepřehlédl malou tečku v rožku ukazatele (třeba tu teplotu, když začneš vařit) Citovat
Dave_k Odesláno 19. leden 2005 Odesláno 19. leden 2005 JJ to znám. Měl sem málo oleje tak mi to občas svítilo. Po dolití už ani nemrkne. Citovat
striker Odesláno 27. leden 2005 Odesláno 27. leden 2005 ...nebo jeste signalizuje spatny spalovani, porouchany tepelny cidla nebo ruzne neschody v chodu motoru .. takze si stim zajed na diagnostiku .. Citovat
vix Odesláno 27. leden 2005 Odesláno 27. leden 2005 Me treba nefunguje - a jsem taky spokojenej. Teda, nefunguje na prehrati, na mazani mi uz svitila Citovat
Driver Odesláno 27. leden 2005 Odesláno 27. leden 2005 Při otočení klíčku před nastartováním se rozsvítí a zhasne jenom pro kontrolu, jinak se rozsvítí pouze pokud je nějaký závažný problém s autem. Citovat
@re Odesláno 28. leden 2005 Odesláno 28. leden 2005 Mno vazny problem... Mi taky kontrolka STOP sviti, ale ted uz porad Zabouch jsem si klicky a musel pryc... rikal jsem kamosovi, at se do toho nejak dostane... Bohuzel jsem netusil, ze to chtel udelat pres zkratovani nejakych dratku (aby dostal elektriku do oken a ty pak stahnul -- totalni blbost)... tak tam neco pozkratoval a od te doby sviti STOP... nefunguji sahary, resp. ony funguji ale porad... viz.muj starsi prispevek... Celkem sranda... Jo a jeste odpalil tistak na budicich... Fakt umelec... Na diagnostice se s tim nespojili Na jare to musim dat opravit... Citovat
Fusion Odesláno 29. leden 2005 Odesláno 29. leden 2005 mě zase kontrolka STOP nesvítí vůbec, měnil sem žárovku, nic. Toto se už někomu přihodilo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.