Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Víte někdo na co je na palubce u p306 ,97 kontrolka STOP? Myslel jsem že je to na ručku, ale není, svítí jen v poloze klíčku \"před startováním\" a potom zhasne. V příručce (mám jen DE) píšou v případě rozsvícení okamžitě zastavit:o

Odesláno

Kontrolka STOP se rozsvítí současně s kontrolkou přehřátí nebo s kontrolkou mazání. Je to taková velká indikace aby jsi nepřehlédl malou tečku v rožku ukazatele (třeba tu teplotu, když začneš vařit)

Odesláno

Při otočení klíčku před nastartováním se rozsvítí a zhasne jenom pro kontrolu, jinak se rozsvítí pouze pokud je nějaký závažný problém s autem.

Odesláno

Mno vazny problem... Mi taky kontrolka STOP sviti, ale ted uz porad :( Zabouch jsem si klicky a musel pryc... rikal jsem kamosovi, at se do toho nejak dostane... Bohuzel jsem netusil, ze to chtel udelat pres zkratovani nejakych dratku (aby dostal elektriku do oken a ty pak stahnul -- totalni blbost)... tak tam neco pozkratoval a od te doby sviti STOP... nefunguji sahary, resp. ony funguji ale porad... viz.muj starsi prispevek... Celkem sranda... Jo a jeste odpalil tistak na budicich... Fakt umelec... Na diagnostice se s tim nespojili :( Na jare to musim dat opravit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...