Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cena Franku se za tu dobu zase tak závratně nepohnula, tak pro nějakou představu by to asi stačilo... :)

Ale pokud před 15ti lety stála nová 306ka 400.000kč tak to je docela mazec, to ty auta zlevnili nehorázně.... :D:D:D

Odesláno

Chtěl jsem jenom vidět z jaké částky to kleslo na dnešní skoro nulovou hodnotu.Takže za těch patnáct let je pokles 26 tis každý rok.Což je docela hrůza hlavně ted v posledních dvou letech kdy údržba stoupá....

Já jsem ho kupoval v roce 2005 za 150 tis a to byl ještě mazel:)

Odesláno

Ona ta cena nepadá lineárně ... cena jde skokově dolů odjezdem ze salonu :D

Cenu bych si představil jako zaoblenou křivku ... pokud chci jít dál a pořád bys auto měl ve stavu nového vozu, lze graf nazvat parabolou (veterán), ale to je hlavně ve velmi dlouhém horizontu.

Odesláno

Neda sa to nejako rozumne vycislit, ked som si pozeral svoju 406 kolko stala nova v tej vybave tak mi to vyslo cez 900000 Kc, co je dost raketa, pri takom poklese cien by to bolo viac ako 100000 dole za rok, co by bol rachot ...

Odesláno

JO, toto je ono:

Takže Golf GTi vtedy (cca r. 2000) stál 18000 libier a tak aj 306, teda potom to bolo cca 900 000 SKK a teda cca 800 000 CZK...

[upravil dne 1.3.2011 18:48 ferrari]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...