mr.SM Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Ahoj, pokousel jsem se hledat, ale nenasel nic uzitecneho ani fungujiciho. Problem je ten ze kdyz se pripojim u kohokoliv kdo ma wifi doma, v kavarne atd. tak se pripojim. Samozrejme si upravim prioritu pripojeni atd. Doma mam taky wifi, notebook je stale pripojeny bez potizi. N8 mi domaci wifi sit taky najde, pripoji se k ni ale v prohlizeci treba opera, nebo v tom vestavenem WEB mi nestahuje data. Neprihlasi se mi ke Skypu, FCB Chat nic. Bohuzel si s tim nevim rady... Kazda cenna rada dobra... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Zkus zmenit nebo docasne vypnout zabezpeceni ve svym routru Citovat
mr.SM Odesláno 21. únor 2011 Autor Odesláno 21. únor 2011 Myslis zabezpeceni WEP klic? Jsem uplna lama... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Jo vypnout WEP klič, nebo nastavit WPA Citovat
kujon106 Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Problém bude někde v nastavení té N8. Symbian byl, a předpokládám že i je v téhle ^3 verzi, s nastavením čehokoliv opravdu ozina v zadku. Už si to moc nepamatuju, ale pohledej to v nastavení - přístupový body, do internetu, atp. Něco taky bylo roztroušeno v tom WLAN nastavení. Je to fakt k na ho...vno Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 No ale když mu to jinde jede? Ještě by mohl mit zadaný blbě heslo k domaci wifi Citovat
kajvet Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 viděl bych to v nastavení zabezpečení v domácí síti... Citovat
rodito Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 taky si myslím že je něco nastaveno v routeru. Může to být firewall nebo zapnuté nějaké filtrovaní podle MAC. Zkusil bych restart routeru a pokud nic tak propjit notebook s routerem přes kabel a resetovat router do továrního nastevení a znovu pozadávat připojovací údaje od poskytovatele. Citovat
Fusion Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Nemáš doma O2 adsl? Zkusil bych preventivně na mobilu udělat reset sítě (nebo podobně, něco co vymaže všechny wifi sítě). Citovat
mr.SM Odesláno 22. únor 2011 Autor Odesláno 22. únor 2011 Jo vypnout WEP klič, nebo nastavit WPA Tak Radek to odhalil prvni a patri mu ma velka gratulace. :super:super Jde o to ze new telefony si neumi poradit s kodovanim WEP, tudiz je treba kodovat wifi sit metodou WPA. Jeste jednou Radku dekuji... [upravil dne 22.2.11 10:48 mr.SM] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 No, rád jsem pomohl, vim o čem pišu, když nevim tak mlčim nebo hádám:D Citovat
kujon106 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 To je divné, že by si Symbian^3 neporadil s WEPem, jakožto stále 80% standardem zabezpečení všech domácích sítí, se mi nezdá. X3-02 Touch and Type (bez OS, ale nový tel. od Nokie) nemá s WEPem absolutně žádnej problém (včera vyzkoušeno). Citovat
mr.SM Odesláno 22. únor 2011 Autor Odesláno 22. únor 2011 Kujone opravdu tomu tak je, volal jsem i na O2 na technickou podporu. Nove telefony s tim muzou mit problem. A opravdu kdyz jsem prenastavil WEP na WPA jede to bez problemu. Hele chyba v telefonu byt nemohla jak jsem pal vyse, jelikoz vsude jinde jsem se pripojil, akorat uz nevim zda se jednalo o WEP nebo WPA sifrovani. Az vyrazim do Prahy odzkousim v kavarnach a hodim poznatky... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Kujon: už jsem se setkal s tim že se mobil byl schopen připojit až po změně šifrování, bud neuměl WPA2 nebo jinej se nedal připojit vubec, jen k nezabezpečený wifi, ale to jsme vyřešili Hard Resetem, vždy se jednalo symbian [upravil dne 22/2/11 12:06 Radek Hurvajz] Citovat
kujon106 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Hmm, to zní zajímavě (v nelichotivym slova smyslu). Já s Androidem nemám problém se připojit vždy ke všemu, takže jestli tohle je nějakej serious bug symbianu, tak je to momentálně další a dost možná poslední hřebíček do jeho rakve. Citovat
Chajda Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Zdravím, nechci zakládat nové téma tak dotaz hodím sem. Mám notebook MSI M673X a po přeinstalování systému (Windows XP) nejde wifi, systém nemůže žádnou sít najít. Předtím to šlo v pohodě ale ted nevím co s tím ? Dík za rady. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Nejspiš chyba v ovladači, nebo v nějakým Wi-Fi manažeru v notebooku. zaleži co jsi instaloval Ovladače jsou zde - http://eu.msi.com/product/nb/M673.html#/?div=Driver&os=XP%2032 [upravil dne 3/7/11 16:07 Radek Hurvajz] Citovat
koblih69 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Na svém bývalém HP šlapala Wifi OK, po reinstalaci z origo CD dodanému s NB wifi sice chodila, ale měla špatný signál a spojení padalo... vyřešil jsem to origo ovladači Wifi staženými z Intel stránek. Citovat
Chajda Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 Nakonec šel do NTB Windows 7, ale nastal problém, ovladače jsou pouze pro XP nebo Vistu. A žádné pro windows 7 jsem nenašel, a ty pro vistu na win 7 nejdou. Dá se něco stáhnout na win 7 nebo jediná možnost přeinstalovat na Vistu ? Díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.