Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, pokousel jsem se hledat, ale nenasel nic uzitecneho ani fungujiciho. Problem je ten ze kdyz se pripojim u kohokoliv kdo ma wifi doma, v kavarne atd. tak se pripojim. Samozrejme si upravim prioritu pripojeni atd.

Doma mam taky wifi, notebook je stale pripojeny bez potizi. N8 mi domaci wifi sit taky najde, pripoji se k ni ale v prohlizeci treba opera, nebo v tom vestavenem WEB mi nestahuje data. Neprihlasi se mi ke Skypu, FCB Chat nic.

Bohuzel si s tim nevim rady... :(

Kazda cenna rada dobra...

Odesláno

Problém bude někde v nastavení té N8. Symbian byl, a předpokládám že i je v téhle ^3 verzi, s nastavením čehokoliv opravdu ozina v zadku. Už si to moc nepamatuju, ale pohledej to v nastavení - přístupový body, do internetu, atp. Něco taky bylo roztroušeno v tom WLAN nastavení. Je to fakt k na ho...vno :)

Odesláno

taky si myslím že je něco nastaveno v routeru. Může to být firewall nebo zapnuté nějaké filtrovaní podle MAC. Zkusil bych restart routeru a pokud nic tak propjit notebook s routerem přes kabel a resetovat router do továrního nastevení a znovu pozadávat připojovací údaje od poskytovatele.

Odesláno
Jo vypnout WEP klič, nebo nastavit WPA

Tak Radek to odhalil prvni a patri mu ma velka gratulace. :super:super:super

Jde o to ze new telefony si neumi poradit s kodovanim WEP, tudiz je treba kodovat wifi sit metodou WPA.

Jeste jednou Radku dekuji...

[upravil dne 22.2.11 10:48 mr.SM]

Odesláno

To je divné, že by si Symbian^3 neporadil s WEPem, jakožto stále 80% standardem zabezpečení všech domácích sítí, se mi nezdá. X3-02 Touch and Type (bez OS, ale nový tel. od Nokie) nemá s WEPem absolutně žádnej problém (včera vyzkoušeno).

Odesláno

Kujone opravdu tomu tak je, volal jsem i na O2 na technickou podporu. Nove telefony s tim muzou mit problem. A opravdu kdyz jsem prenastavil WEP na WPA jede to bez problemu. Hele chyba v telefonu byt nemohla jak jsem pal vyse, jelikoz vsude jinde jsem se pripojil, akorat uz nevim zda se jednalo o WEP nebo WPA sifrovani. Az vyrazim do Prahy odzkousim v kavarnach a hodim poznatky...

Odesláno

Kujon: už jsem se setkal s tim že se mobil byl schopen připojit až po změně šifrování, bud neuměl WPA2 nebo jinej se nedal připojit vubec, jen k nezabezpečený wifi, ale to jsme vyřešili Hard Resetem, vždy se jednalo symbian

[upravil dne 22/2/11 12:06 Radek Hurvajz]

Odesláno

Hmm, to zní zajímavě (v nelichotivym slova smyslu). Já s Androidem nemám problém se připojit vždy ke všemu, takže jestli tohle je nějakej serious bug symbianu, tak je to momentálně další a dost možná poslední hřebíček do jeho rakve.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravím, nechci zakládat nové téma tak dotaz hodím sem.

Mám notebook MSI M673X a po přeinstalování systému (Windows XP) nejde wifi, systém nemůže žádnou sít najít. Předtím to šlo v pohodě ale ted nevím co s tím ?

Dík za rady.

Odesláno

Na svém bývalém HP šlapala Wifi OK, po reinstalaci z origo CD dodanému s NB wifi sice chodila, ale měla špatný signál a spojení padalo... vyřešil jsem to origo ovladači Wifi staženými z Intel stránek.

Odesláno

Nakonec šel do NTB Windows 7, ale nastal problém, ovladače jsou pouze pro XP nebo Vistu. A žádné pro windows 7 jsem nenašel, a ty pro vistu na win 7 nejdou. Dá se něco stáhnout na win 7 nebo jediná možnost přeinstalovat na Vistu ?

Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...