Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

baterka by mela mit minimalne 12,5V v klidu, dobre nabita spise tak 13.5V,

11,6 je malo, to se nedivim, ze nestartuje (pri startu urcite klesne hluboko pod 10V)

tipoval bych, ze ti ten altik spatne dobiji, bud uhliky nebo regulator v haji

Odesláno

to Faron:

Ak sa napatie baterie za jeden den dobijania zvysilo z 11,6V na 11,86V tak je problem asi (mozno okrem ineho :D ) v baterii. Samozrejme za predpokladu, ze sa to nabijalo nabijackou ktora je na to urcena... Akym prudom si to dobijal?

Odesláno

Stalo se mi něco podobného:

Baterka 44Ah s magickým okem, značku už nevím. Po cca týdnu auto nenastartovalo. Magické oko ukazovalo, že je baterka ok. Napětí měla menší, ale ne zas tak moc. Odběr jsem žádný neměl (teda cca 80mA).

Nová baterka Varta 55Ah a už nic neřeším:super.

Baterka byla asi šmejd a magické oko k hovnu ;).

Odesláno
to Faron:

Ak sa napatie baterie za jeden den dobijania zvysilo z 11,6V na 11,86V tak je problem asi (mozno okrem ineho :D ) v baterii. Samozrejme za predpokladu, ze sa to nabijalo nabijackou ktora je na to urcena... Akym prudom si to dobijal?

ještě ji nabíjím. neni to ani 24h

nabíječka je nějaká automatická Boschka.. ručička na tom už nějaký pátek neukazuje, neřeším vždy to každému baterku dobilo.

Odesláno
ještě ji nabíjím. neni to ani 24h

No, tak ale to je čudné, nevieš cca, aké prúdy dáva tá nabíjačka? Bo ja mám nejakú no name nabku s diódovým indikátoromnabitia a temer úplne vybitú baterku to nabije za cca 12 ho...Nominálne by mala dávať 4A...ale nenabíja príliš, bo čím je baterka viac nabitá, tým klesá prúd z nabky (proste to nijak búrlivo neplynuje)...ale 24 h na 44A baterku mi príde sakra dosť...

Odesláno

baterku jsem vytahl po 24h.. neměřil jsem ji. ponevac jsem potřeboval ještě někam odjet. ráno se autu moc nechtělo ale naskočilo ale odpoledne nechtělo nastartovat. Musel mě nachodit kámoš přes kabely s 55Ah pak mi to ukázalo ty hodnoty co jsem psal před pár příspěvkama

Odesláno
A tú 55 Ah baterku si proste doniesol, bez nabíjania sotil do auta a všetko fungovalo bez problémov 2 týždne?

ano... byla doma v teple

Odesláno

na konci prosince jsem ji nechval reklamovat... nabil vratil a vydzela nabita 1 tyden do unora pak neslo startovat... viz prvni prispevek

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravim, mam problem se svetlama (potkavacima). Pokud ma motor otacky do cca1800, sviti slabeji, od otacek 1800, kdy se \"probudi\" turbo, sviti vic. Muze to byt vadnou baterii? Diky

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ak jenom pro info, bylo spatne rele v alternatoru (nove stoji pres 3tis).Vymenil se cely alternator za novy (typ ktery patri origo do mitsubishi), cena 3500

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...