Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chci se zetat jestli tady někdo neřešil problém s tím že je dost cítí benzín v autě???Koukal jsem pod auto a nikde nic neteče ani v motoru a to mě je divný,když to docela dost smrdí,ale teda zajízdy je to ještě unosný,ale při neutrálu je to šílený smrad.Má někdo nějaky napad čím by to mohlo být???

PS-hledal jsem na foru ale nic konkretně na 406 jsem nenašel.

[upravil dne 18.2.2011 23:04 Zdenda-406]

Odesláno

hele, pokud to smrdi z motoroveho prostoru, tak by to melo prestat po zapnuti vnitrniho okruhu ventilace. kdyz budes citit smrad dal, tak to proste smrdi uvnitr a to muze delat akorat cerpadlo. proste na nej koukni a uvidis (ucitis).

Odesláno

Ahoj tak už jsem to našel,ale chci se zeptat muže týct i ten regulator paliva???Protože ta hadička opravdu teče a pod regulátorem to taky teče a zaregulátorem jak je ta ohnuta hadička to taky kape,jako celkově to kape hodně.Tak se chci zeptat muže zato jenom ta hadičká co je na nákresech označená šipkou???Jako že by to po ní teklo uplně všude???Nejhorší je že je všechno mokrý od benzínu takže nepoznám která hadička je to dělá.

[upravil dne 19.2.2011 17:16 Zdenda-406]

Odesláno

Som moc neskúmal, ale nahodil som na všetky spoje pásky a presakovanie prestalo. Veď ak aj zistíš, kde to presakuje dáš tam pásku a za čas može presakovať na inom spoji => dal som pasky všade a zatiľ pokoj.

Odesláno

Kamarádovi se prodřely hadičky přívodu paliva a vracečka. Kontroloval jsem to na svym autě a už byly taky trošku odřené. Ne moc, ale na stejném místě jako jemu. Radši jsem to preventivně obalil dalším kouskem gumové hadičky a přilepil vteřiňákem. Dře se to o ten plastový kryt, kterým hadičky prochází a o rampu rozvodu paliva do vstřiků (viz. foto). A tu malou krátkou hadičku jsem taky měnil,byla spuchřelá a začala prosakovat.

post-31496-14109615664846_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...