Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hm ten google jsem zkoušel ale ten návod je v PDF a je to blokovaný proti kopírování takže mi to z toho PDF nejde překopírovat do googlu a přepisovat to fakt nebudu a vracet to kvuli návodu taky nebudu.

Odesláno

Aha tak to jsem nevěděl že nemá český návody a ten návod co jsi mi dal mi nejde otevřít stahoval jsem ho 3 krát a dicky mi to řeklo že soubor je poškozený a nelze ho opravit a jestli by jsi mi to k tomu mímu dokázal přeložit tak bych byl opravdu rád, tady je když tak odkaz přesně na ten návod http://www.pioneer.eu/eur/support/manuals/DEH-6300SD/index.html a nelekej se že je tam tolik stran je tam víc jazyků než jenom angličtina a co za ten překlad budeš chtít:myslim

[upravil dne 13/2/11 22:07 sliki]

Odesláno

no tak tohle asi musí bejt rádio pro ČR když se tu prodává a né jenom v jednom obchodě, a prodejce mi odepsal že se po návodu poptává u výrobce a že mi ho potom zašlou na adresu tak se jim ho snad podaří sehnat no.

Odesláno

asi jsem se spatne vyjadril model je urceny pro CR ale pokud nemáš ofiko zaruční list od společnosti Basys tak ten kousek co más neprosel přes ceskeho distributora = šedy dovoz česky distributor od toho dává ruce pryc a radio ho vubec nezajímá max ti prodaji za 500 navod a nebo ti ho za dost velke peníze opravi kdyz se něco stane. Je to sice nehezke ale bouhuzel to tak dneska funguje a myslím že je docela pochopitelné proč

Odesláno

No je u toho normálně záruční ale teď nevím jakej protože jsem v Písku na intru a krabici od toho mám doma takže na to se podívám až v pátek:myslim

Odesláno

Odemknout pdf nebyl problém, mám ho nyní ve tvaru, že lze vložit do google překladače. Přeložený text je česky, ale postrádá úpravu, tedy jednotlivé řádky jsou přes sebe. To už musí vyřešit někdo, kdo používá tyto strojové překladače.

Odemknout to šlo snadno pomocí freeware pdfill.

Odesláno

no tak to je bezva:super já nejsem machr přes kompi takže mě ani nenapadlo že se to dá nějak odemknout a mohl by jste mi teda někdo prosím poslat ten odemčenej PDF na e-mail, abych to mohl nějak přeložit

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak českej návod už je doma stačilo prodejci pohrozit obchodní inspekcí a šlo to samo, tak tímto všem děkuji za příspěvky a pomoc se sháněním návodu:super:super

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...