Přejít na obsah

Blue Thunder

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Rudoltice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Blue Thunder's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Opraveno, byl to kondenzátor
  2. Děkuji za ochotu kovy_s a loki. Ten postup u 205 jsem našel, je to tam teď čerstvý téma na 1.stránce. Bohužel to nefunguje: Vyblikání klíčkem, ani propojování drátem na kostru. Kontrolka diagnostiky \"K\" trvale svítí. Nejsem si jistý zásuvkami, za levým světlem jsou dvě, asi by to měla být ta zelená, ale zkoušel jsem obě (propojit déle než 5s na kostru a sledovat kontrolku). Pak jsem hledal info na netu a našel jsem zmínku o zásuvce u ŘJ, tedy za pravým světlem, taky nic (ale mám podezření, jestli to není jen konektor k ostřikovači, ten u toho auta chybí-je to zelená zásuvka s červeným,žlutým a bílým kabelem.) Ale přece jen ojedinělé výbuchy jsou při startování slyšet. Nalevo svítí červená kontrolka chl.kapaliny, předpokládám, že to je v pořádku. Přikládám fotky zásuvek.
  3. Já to napíšu znovu: prosím o postup, jak vyblikat závadu na diagnostice u motoru HDZ. Potřebuji to proto, že motor nejde nastartovat=nechytá, ne že se netočí elektromotor (startér). Po přívod jednobodého vstřikování jde palivo (jestli se může něco ucpat uvnitř, nevím). Jiskra jde.
  4. Ani neškytne. Ale čerpadlo prej slyšet je, navíc odpojil nějakou hadici u vstřikování a byla natlakovaná. (Jiskra samozřejmě jde, to jsme zkoušeli.) [upravil dne 12/2/14 18:19 od Blue Thunder] [upravil dne 12/2/14 18:21 od Blue Thunder]
  5. Ahoj, nevíte, jaký je postup vyvolání závady motoru 1,1 l (HDZ), rok výroby 93. Kamarádovi to nestartuje, imobilizér to asi není, baterka byla vyndaná. Večer přijel v pohodě, druhý den nic. Děkuju za rady.
  6. Já to přihodím k tomuhle tématu: A co elektrická vodní pumpa alá BMW? Vodní čerpadlo sice nebere tolik výkonu jako alternátor, ale asi to taky \"něco přidá\".
  7. Taky mě to potkalo. Tak ta hadice se lisuje? Podle mě je to webco hadice, horkovzduškou by to nešlo? Nebo jaký lis je k tomu potřeba?
  8. Kontrolka svítí až při nízkém tlaku oleje, ne po zapnutí zapalování.
  9. Máš to bez otáčkoměru od výroby :-( Jestli je možné vyměnit za přístroje s otáčkoměrem nevím... [upravil dne 23/3/13 20:14 od Blue Thunder]
  10. Vysoká teplota nebo nízký tlak oleje. Při 95 stupních to bude spíš tlak. Pokud má motor víc najeto, mohou být volnější ložiska, ale spíš bych zkontroloval-vyměnil čidlo tlaku oleje.
  11. Mohlo by to být tohle:
  12. Blue Thunder

    manuály

    Zatím jsem ale nenašel vydání od Korpa v Češtině. Od Etzolda je to bez motoru 1,4 HDi
  13. Občas mi to taky udělá, zhasnu, nastartuju znova a je to O.K. Někdy se to chytne i po několika sekundách jízdy na volnoběh.
  14. Myslím, že musí být a) míň jak 10°C b) voda v motoru míň než 60°C c) musí fungovat dobíjení - přesněji je tam daná nějaká hodnota, kterou nevím. Při splnění všech podmínek začne ohřev cca za minutu po startu.
×
×
  • Vytvořit...