Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem na ten konektor koukal a mám jej zapojený, ale měnič mám normálně vpravo... :myslim

Jinak co se toho USB týče, jde to zapojit i k RT3? Všude je napsáno, že je to jen k RD4... :myslim

Odesláno

Tak jsem se byl před chvílí na ten konektor podívat a vede do něj a z něj jeden vodič. Tak jdu hledat v dokumentaci k čemu je. CD changer to ale určitě nebude. Tak to zatím vypadá, že by to mohlo být vyhřívání zadního okna.

[upravil dne 13/2/11 20:20 HonzaZ]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Já to mám zapojené. Do té koncovky vede asi pět drátků a z ni vedou dva a asi po deseti centimetrech je to rozdvojené a vede to někam nahoru. Asi bych řekl do repráků. Po rozdvojení jde každý jinam.

Odesláno

a nemas nahodou tazne zariadenie.? tam sa totizto pripaja jednotka pre prives a prave tie dva kable mozu suvisiet s hmlovkami ktore idu do dveri kufra.

to by potom vysvetlovalo tu zahadnu koncovku v kufri :)

Odesláno

Tak \"záhada\" tajemného konektoru vyřešena, je to doopravdy changer. Odpojil jsem ho a changer nefungoval, připojil a opět je funkční. Toto ale platí pouze za předpokladu že je v konektoru cca deset drátů a ne pouze jeden jak ukazoval dodo407sw

:papa

Odesláno
Tak \"záhada\" tajemného konektoru vyřešena, je to doopravdy changer. Odpojil jsem ho a changer nefungoval, připojil a opět je funkční. Toto ale platí pouze za předpokladu že je v konektoru cca deset drátů a ne pouze jeden jak ukazoval dodo407sw

:papa

No a co sem říkal........:roker:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...