Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kola jsou 215/55R16.

Zástěrky jsou origo, cena asi 1000 za pár.

Jsou tenkostěnné, s prolisem, aby se v nich nedržela voda.

Padnou tam jako ulité, mám radost.

post-3499-14109615433189_thumb.jpg

[upravil dne 11.2.2011 12:21 P607Olda]

Odesláno

dik za foto...

taky je koupim... sjedu jeste do polska do autosalonu o kolik levneji to vyjde... i kdyz je to uzitecna vec, porad mam problem vybulit tolik penez na neco, co se da vyrobit za desetinu ceny.

• O 1 rok později...
  • O 5 měsíců později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

Tak letos jsem si po roce pořídil i zadní zástěrky. Jeden šikula to do mě zezadu napasoval na křižovatce a když mi už lakovali ten zadní nárazník do krásného nového laku, tak jsem si je nechal namontovat. A vypadá to dobře ;)

Odesláno

caute,

ja som si nechal namontovať predne zasterky ešte na konci poslednej zimy. Uz som sa fakt nemohol pozerat ako kamienky obrusuju tie predne prahy dveri :(:(:(

- ten kto chodi casto cez Donovaly, tak vie o com hovorim - z BanskoBystrickej strany totiz nemozu pouzivat chemicky posyp a tak tam vsade sypu normalne kamienky. a sypu ich vela :grr

Som s nimi maximalne spokojny - ucel plnia zodpovedne :super

Akurat upozornujem na schadzanie z obrubnikov - uz som ich parkrat \"chytil\". :mad:

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nemáte někdo foto tmavého (šedého) auta se zástěrkami? Nejde o detail zblízka, ale o nějaký vypovídající pohled pro představu vzhledu auta z určitého odstupu. Zástěrky jsou z funkčního hlediska jasné plus, ale nerad bych auto designově zprznil. Díky.

Odesláno

Rád bych se zeptal majitelů zástěrek, zda mají origo Peugeot nebo nějaké univerzály. Cena neorigo je čtvrtinová. Jde o to, zda tam ale půjdou a jak budou vypadat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...