Přejít na obsah

taťulda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

Věci klubové

  • Rok výroby
    2012

Profilové informace

  • Město
    Dolní Benešov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

taťulda's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Které výrobní série se ta svolávačka týká? Nebo podle čeho to svolávají? Mám auto z 10/2012 a nikdo se mi neozval ...
  2. A jak to dopadlo? Jde nebo nejde?
  3. taťulda

    nádržka na aditivum

    Nic při tankování nikam neliješ. Ty nádobky jsou v autě zabudované a běžně k tomu není přístup. Jak psal Pacho69 výše, tak aditivum vydrží cca 120 tisíc. To dávkování je automatické a probíhá po natankování. Ideální je proto tankovat diesel pravidelně a ve větším množství (ne třeba po 100,- Kč denně).
  4. taťulda

    panoramatická střecha

    Taky bych panoramu bral, ale těch 20.000 navíc už nějak nezbývalo ... Dneska trochu lituju. Tak snad příště
  5. taťulda

    poruchy 5008

    Já mám 1,6 HDI z 10/2012. Zatím najeto cca 45 tkm, takže se mě to asi netýká, že? Pokud je svolávačka, tak bych čekal, že mě Peugeot osloví. Kontakt na mě mají. Nebo to musím do servisu dojet osobně a zeptat se? Auto už mám po záruce.
  6. marticenodrej: To je podle mě škoda, že sis nechal zadní světla vypnout. Vždyť tam jsou diody, ty nic nežerou ... A auto s rozsvícenými zadními světly je vždy lépe vidět. Pokud je např. slabší mlha a dostatek světla, tak to světelné čidlo halogeny nerozsvítí, musí se ručně. Já jsem si naopak nechal v servisu naprogramovat světla tak, aby mi s předními světly pro denní svícení svítily i světla vzadu. A jsem rozhodně spokojený. Kdo hodně jezdí, tak by řidiče, kterým nesvítí zadní světla raději nepotkal ... Vím, o čem píšu.
  7. Hoši, všichni máte pravdu. Ať Mobil, Mogul, Total, OMV, Castrol, Elf, Divinol nebo Addinol, hlavně ať tam je specifikace ACEA, která pro 1,6 HDi a 2,0 Hdi musí být C2.
  8. taťulda

    Tažné zařízení

    Pořídil jsem si nové TZ dovezené firmou HOOK z Brna, ale je to belgický GDW. Mám to na bajonet, ale ještě jsem to nevyzkoušel, jestli to píská ... musím vyzkoušet.
  9. taťulda

    Těsnící guma na dveře

    Jo jo, to je přesně ono! Tuhle černou pásku jsem tam nalepil, cca 30 cm na každou gumu v místě, kde se to může sedřít a fakt je to super. Už jsem o to několikrát zachytil cvoky na riflích a drží. Absolutně se neprodře.
  10. taťulda

    řadící hlavice

    Šikula
  11. taťulda

    Ventilátor v kabině

    Musím \"zaklepat na dřevo\", že mi ve ventilátoru nic nevibruje, nebzučí ani necvaká. Plný výkon můžeš přece v servisu kdykoli simulovat otočením kolečka na plno. Pokud se to takto projeví, musí Ti to reklamovat!
  12. taťulda

    Spotřeba 5008

    Na mojí 1,6 HDi dlouhodobá spotřeba (cca 30.000 km) 5,8 l/100 km. Vždycky si ještě nuluju krátkodobou spotřebu když tankuju a ta se mi přes léto drží na 5,6 l/100 km. Jezdím město a okresky 50/50. Když ale jedu po dálnici, tak to vždycky vyleze přes 6 l/100km. Jinak ale spokojenost ... Na nádrž jezdím tak 850 - 900 km.
  13. taťulda

    Těsnící guma na dveře

    Jj, doma na to mrknu a hned dám vědět
  14. taťulda

    Těsnící guma na dveře

    Ne na grip, ale je to černá páska, která je velmi otěru odolná. Používá se na squashové rakety na olepení toho rámku nahoře. Jak tou raketou furt šmátráš po stěnách a podlaze, tak aby se neodřela. Ta páska je fakt nezmar a na těch gumách ve dveřích to mám už dvě zimy a v pohodě ...
  15. taťulda

    Těsnící guma na dveře

    Já jsem na to tady před rokem taky někde narazil a hned jsem si to u nového auta na straně řidiče pojistil. Na to místo, kde prostě prdelí tu gumu otírám jsme nalepil černou ochrannou protioděrovou lepící pásku, kterou mám na squashovou raketu. A je to perfektní. Letos jsem to ale nalepil i u všech dalších dveří, protože bylo vidět, že ty gumy se postupně otírají všude. Byly vyrobeny skutečně z nějaké nekvalitní pryže, která je moc měkká.
×
×
  • Vytvořit...