Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ak je buduci neznaly majitel rozumny a pouci sa tak by ho to odradit nemalo. Teraz auti co mam je tiez moj prvy diesel a pred kupou som toto forum cital asi mesiac dopredu. Priznam sa ze som ani nespaval ked som to tunak vsetko cital a nakoniec som aj tak kupil. Zvazil som pre a proti, zaroven som vedel, aspon tedy tusil ako spravne auto vybrat... Nuz tak zatial sa \"postastilo\". Spravam sa teraz k nemu tak aby som nemal vycitky a neprivodil si zbytocny problem s jeho prevadzkou.

Odesláno

Dosť z toho poznám, akurát som netušil, že je lepšie štartovať bez spojky a je lepšie \"vyhadzovať\" rýchlosť pred semaforom. Stará škola :D, učili ma jazdiť v autoškole na ŠKODA 105 L :D.

Odesláno
Dosť z toho poznám, akurát som netušil, že je lepšie štartovať bez spojky a je lepšie \"vyhadzovať\" rýchlosť pred semaforom. Stará škola :D, učili ma jazdiť v autoškole na ŠKODA 105 L :D.

toto ma tiez zaujalo... toho pana z clanku nepoznam takze je to pre mna JPP (jedna pani povedala), ale bolo by fajn keby neaky technik odtialto vyjadril ako to vlastne je... ci bez alebo s:)

[upravil dne 10/2/11 08:09 peter.simon]

Odesláno

nic jiného nejde ani dělat...,chovat se k autu s rozmyslem, kdyby nafták byla taková katastrofa,nikdo by ho nekupoval...,poruchy mají i benzináky, prostě na servis je třeba mít nějakou korunu bokem--jako u všeho

Odesláno

se mi zda, ze je to prelozeny clanek z nejakeho ceskeho auto serveru pred lety ... EDIT aha, oddie byl rychlejsi :D

dle meho je to zbytecne odstrasujici clanek ...

zajimalo by me treba, jake je to kriticke mnozstvi oleje uchcaneho v mezichladici aby ho motor potahl ??? deci, litr, pet ???

je to vsechno o starosti o vozidlo, kdyz prece vim, ze uz mi turbo propousti trochu vic, tak co mi brani treba jednou za dva mesice nebo podle jezdeni zjistit unik oleje do potrubi odpojenim spodni hadice od mezichladice, nebo sledovat ubytek oleje na merce ... atd .. atd

se mi zda, ze nekdy se z modernich turbo dizlu a predevsim z cr dela neco, co na zem spadlo snad az z pluta ... jsou to clanky akorat tak dobre pro nejakeho frantu co cely zivot jezdil skodu favorit ...

[upravil dne 10/2/11 09:23 BV406]

Odesláno

ale tikajici bomby zni lip !!! :D

a tohle nakonec je taky perla >>> A hlavne nezabudnite na jedno – poučenému a disciplinovanému majiteľovi bude moderný turbodiesel slúžiť veľmi dlho. Na pohonných hmotách ušetríte majetok a navyše sa stanete lepším šoférom. <<<

[upravil dne 10/2/11 09:31 BV406]

Odesláno

Mne sa paci to ze mam na 4. rychlostnom stupni ist 80 km/h a potom prudko akcelerovat a drzat to aspon 30 sekund :D ...ale vsak co uz

Odesláno

mne sa tam toho \"paci\" viac...

a celkom ma pobavilo (aj ked viem ze clanok je prelozeny) ze je v slovencine a ceny uvadzane v CZK :D

To uz ked si dali namahu to prekladat mohli aj ceny prepocitat nie? ;)

Odesláno
Mne sa paci to ze mam na 4. rychlostnom stupni ist 80 km/h a potom prudko akcelerovat a drzat to aspon 30 sekund :D ...ale vsak co uz

Doporučuju to zkoušet na pětku v dálničním kopci, ten test je docela užitečný, ale musí na to být podmínky, ona i ta 80kW 406 se do takového kopce na plný plyn rozjede na těch 170...

Odesláno

jaaaaaj :D

tak neratal som s takymito reakciami, len som chcel navodit akotaky prehlad.

ale tie rady su snad uzitocne s tym stylom jazdy, kvalitou nafty atd nie ? :)

ved ma neukamenujte :aut

ja som bol tiez posero z dieslaka, ale teraz som uz \"geroj\" a uzivam si ho :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...