Marcel00 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Ahojte, nasiel som velmi pekny a poucny clanok, ktory si myslim ze pomoze vsetkym a hlavne ako sa spravat k dnesnym dieslom. Verim ze citanie i ked trosku dlhe ale je velmi poucne a stoji za to si obetovat na clanok 10 minut... Tikajúce bomby v autobazároch Citovat
ozzy56 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 jsou tam obecně známé skutečnosti,které je dobré znát,ale pro neznalého je článek strašidlem:) Citovat
Marcel00 Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 ak je buduci neznaly majitel rozumny a pouci sa tak by ho to odradit nemalo. Teraz auti co mam je tiez moj prvy diesel a pred kupou som toto forum cital asi mesiac dopredu. Priznam sa ze som ani nespaval ked som to tunak vsetko cital a nakoniec som aj tak kupil. Zvazil som pre a proti, zaroven som vedel, aspon tedy tusil ako spravne auto vybrat... Nuz tak zatial sa \"postastilo\". Spravam sa teraz k nemu tak aby som nemal vycitky a neprivodil si zbytocny problem s jeho prevadzkou. Citovat
xavier Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Dosť z toho poznám, akurát som netušil, že je lepšie štartovať bez spojky a je lepšie \"vyhadzovať\" rýchlosť pred semaforom. Stará škola , učili ma jazdiť v autoškole na ŠKODA 105 L . Citovat
peter.simon Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Dosť z toho poznám, akurát som netušil, že je lepšie štartovať bez spojky a je lepšie \"vyhadzovať\" rýchlosť pred semaforom. Stará škola , učili ma jazdiť v autoškole na ŠKODA 105 L . toto ma tiez zaujalo... toho pana z clanku nepoznam takze je to pre mna JPP (jedna pani povedala), ale bolo by fajn keby neaky technik odtialto vyjadril ako to vlastne je... ci bez alebo s:) [upravil dne 10/2/11 08:09 peter.simon] Citovat
ozzy56 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 nic jiného nejde ani dělat...,chovat se k autu s rozmyslem, kdyby nafták byla taková katastrofa,nikdo by ho nekupoval...,poruchy mají i benzináky, prostě na servis je třeba mít nějakou korunu bokem--jako u všeho Citovat
oddie Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Tenhle otřesnej blábol se tu rozebíral už několikrát, jediný, co je na tom teď nový je, že to někdo přeložil do slovenštiny. Citovat
BV406 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 se mi zda, ze je to prelozeny clanek z nejakeho ceskeho auto serveru pred lety ... EDIT aha, oddie byl rychlejsi dle meho je to zbytecne odstrasujici clanek ... zajimalo by me treba, jake je to kriticke mnozstvi oleje uchcaneho v mezichladici aby ho motor potahl ??? deci, litr, pet ??? je to vsechno o starosti o vozidlo, kdyz prece vim, ze uz mi turbo propousti trochu vic, tak co mi brani treba jednou za dva mesice nebo podle jezdeni zjistit unik oleje do potrubi odpojenim spodni hadice od mezichladice, nebo sledovat ubytek oleje na merce ... atd .. atd se mi zda, ze nekdy se z modernich turbo dizlu a predevsim z cr dela neco, co na zem spadlo snad az z pluta ... jsou to clanky akorat tak dobre pro nejakeho frantu co cely zivot jezdil skodu favorit ... [upravil dne 10/2/11 09:23 BV406] Citovat
Ferry Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 recyklovany a prelozeny clanek z www.autoweb.cz , koneckoncu je to napsano i na konci clanku ve forme, ze autor je sefredaktor autowebu http://www.autoweb.cz/tyden-s-naftou-diesel-z-druhe-ruky-je-past-na-kupujici/ Citovat
BV406 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 ale tikajici bomby zni lip !!! a tohle nakonec je taky perla >>> A hlavne nezabudnite na jedno – poučenému a disciplinovanému majiteľovi bude moderný turbodiesel slúžiť veľmi dlho. Na pohonných hmotách ušetríte majetok a navyše sa stanete lepším šoférom. <<< [upravil dne 10/2/11 09:31 BV406] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Common Rail vydrzi maximalne 200 tis. KM ??? Troska blud ... Citovat
BV406 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 hmm, tak ja to trochu pretahuju, asi o 40 tisic ... Citovat
MilanF1 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Můj má 250tkm a nikdo na něj nesahal, asi už by neměl jezdit Citovat
oddie Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Hlavně jestli jsi 10 x brzdil motorem, máš zničený setrvačník (tedy aspoň podle těch blábolů). Citovat
Y2K Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 fuuuha...tazky clanok cloveka nie prilis znajuceho problematiku to moze dost vystrasit Citovat
Qcko Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Mne sa paci to ze mam na 4. rychlostnom stupni ist 80 km/h a potom prudko akcelerovat a drzat to aspon 30 sekund ...ale vsak co uz Citovat
Y2K Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 mne sa tam toho \"paci\" viac... a celkom ma pobavilo (aj ked viem ze clanok je prelozeny) ze je v slovencine a ceny uvadzane v CZK To uz ked si dali namahu to prekladat mohli aj ceny prepocitat nie? Citovat
oddie Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Mne sa paci to ze mam na 4. rychlostnom stupni ist 80 km/h a potom prudko akcelerovat a drzat to aspon 30 sekund ...ale vsak co uz Doporučuju to zkoušet na pětku v dálničním kopci, ten test je docela užitečný, ale musí na to být podmínky, ona i ta 80kW 406 se do takového kopce na plný plyn rozjede na těch 170... Citovat
Marcel00 Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 jaaaaaj tak neratal som s takymito reakciami, len som chcel navodit akotaky prehlad. ale tie rady su snad uzitocne s tym stylom jazdy, kvalitou nafty atd nie ? ved ma neukamenujte ja som bol tiez posero z dieslaka, ale teraz som uz \"geroj\" a uzivam si ho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.