olda Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Tak tomuhle se říká nemotivovaní zaměstnanci,těch 10 litrů je pro zaměstnavatele,ne pro ně...na takové chování narážím,když se dostanu do CZ,tady je to samá ochota.V pondělí jsem řešil kod barvy na 306,řešili ho se mnou lidi přes service box,prolezli jsme auto a nemohli ho najít.Když se šel už třetí zaměstnanec podívat na auto,tak ho vítězoslavně našel,na Peugeot nezvykle na levé straně auta z vnitřní strany stěny.Prostě co kus,to originál:DA ty lidi byli celou dobu příjemní,aniž by za to něco dostali,tomu říkám přístup. Citovat
Tano1 Odesláno 10. červen 2011 Autor Odesláno 10. červen 2011 Matti: A jseš si jistý, že to byl prodejce, nebyla to náhodně pocházející uklizečka? No je to síla. Olda: Já měl za to že v autoprodejnách mají prodejci nějaké procento z prodaného zboží, nebo alespoň větší prémie nebo tak něco. Co mě v tom katalagu zaujalo byl ten ochranný potah vozu. To jsem už léta letoucí na žádném autě neviděl. Kdybych to někde uviděl tak bych si myslel, že je to nějaký nový model auta co se nesmí na veřejnosti ještě ukázat Citovat
matii Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Matti: A jseš si jistý, že to byl prodejce, nebyla to náhodně pocházející uklizečka? No je to síla. Olda: Já měl za to že v autoprodejnách mají prodejci nějaké procento z prodaného zboží, nebo alespoň větší prémie nebo tak něco. Co mě v tom katalagu zaujalo byl ten ochranný potah vozu. To jsem už léta letoucí na žádném autě neviděl. Kdybych to někde uviděl tak bych si myslel, že je to nějaký nový model auta co se nesmí na veřejnosti ještě ukázat JJ taky mě zaujal ... je nádherný, ale ten by u nás dlouho nevydržel. Klidně bych si koupil takové povlečení do postele. Citovat
matii Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Tak tomuhle se říká nemotivovaní zaměstnanci,těch 10 litrů je pro zaměstnavatele,ne pro ně...na takové chování narážím,když se dostanu do CZ,tady je to samá ochota.V pondělí jsem řešil kod barvy na 306,řešili ho se mnou lidi přes service box,prolezli jsme auto a nemohli ho najít.Když se šel už třetí zaměstnanec podívat na auto,tak ho vítězoslavně našel,na Peugeot nezvykle na levé straně auta z vnitřní strany stěny.Prostě co kus,to originál:DA ty lidi byli celou dobu příjemní,aniž by za to něco dostali,tomu říkám přístup. Taky mi přijde, že tady v Čechách je to snad národní sport. Asi jsem moc citlivka, ale už posledně mě dost rozladilo, když jsem se posledně zeptal, jaký mají názor na použití KN filtru. O nic konkrétního mi nešlo, jen jsem se snažil trochu poklábosit s \"odborníky\" a zjistit, jaké mají s podobnými díly zkušenosti. Pomalu se mi opovržlivě vysmáli, že kde s tím chci závodit s 1.6kou. Přitom stačilo říct:\"hele podle našeho názoru je to zbytečně vyhozený peníz\", nebo tak něco. Ale dost ... toto je topic o nové 308. Dneska jsem ji viděl zblízka ve verzi hatch. Možná si budete myslet, že díky tomu, že mám starší verzi mám vůči nové averzi , ale úplně jsem se zhrozil, jak \"zkazili\" ten přední nárazník (vypadá jak z Vietnamu) a hlavně nové \"lacině vypadající\" logo Peugeot vpředu. Citovat
olda Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Tak aspoň nejsem sám,komu se starší model líbí víc,než novej.To logo bez plástve je fakt opižůra:bojim Citovat
Tano1 Odesláno 11. červen 2011 Autor Odesláno 11. červen 2011 Já viděl novou 308ku zatím pouze za jízdy, takže z blízka jsem si ji ještě neprohlédl, ale zatím si stojím pořád za svým, že starší je hezčí (naštěstí). Matti když se ti nová 308ka moc nelíbí, tak proč si chceš kupovat tu ozdobnou zadní lištu? Někdy náhodou pojedu za tebou a řeknu si, fuj to je ta škaredá nová 308ka Citovat
staina Odesláno 11. červen 2011 Odesláno 11. červen 2011 Taky jsem ji viděl z blízka a nic moc. Líbí se mi jen ta zadní lišta i když 100Kč se mi zdá trochu moc a taky jsou dobrý ty přední denní LED světla ty bych na starší verzi bral, ale myslím, že tam nepůjdou ten nárazník má zřejmě úplně jiné profilování. Citovat
matii Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 V pátek jsem si tu lištu prohlídnul a vypadá dobře. Ty LEDky se mi nelíbily, ale zblízka super. Jen ten znak a přední nárazník ... Citovat
matii Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Já viděl novou 308ku zatím pouze za jízdy, takže z blízka jsem si ji ještě neprohlédl, ale zatím si stojím pořád za svým, že starší je hezčí (naštěstí). Matti když se ti nová 308ka moc nelíbí, tak proč si chceš kupovat tu ozdobnou zadní lištu? Někdy náhodou pojedu za tebou a řeknu si, fuj to je ta škaredá nová 308ka :D:D Tak jsem to trochu poupravil, když si odmyslíš ten GTičkovej spoiler, tak takhle to bude vypadat, což není vůbec špatný. Citovat
Laďa Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Jestli můžu sdělit svůj názor na novou 308, tak já bych bral předek z nové a zadek ze staré. Citovat
Tano1 Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 Jestli můžu sdělit svůj názor na novou 308, tak já bych bral předek z nové a zadek ze staré. No tím jasně Mattimu říkáš, ať se na tu lištu vykašle, protože jedinná změna na zádi mezi novou 308kou a starší je právě v té liště, potom tam vidím (v odkazu) ještě nápis Peugeot přímo pod znakem, tím to bude asi vše. http://www.auto-motor-und-sport.de/bilder/peugeot-308-in-genf-golf-gegner-in-zweiter-generation-3397785.html?fotoshow_item=3 Citovat
matii Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Hmmmm Spoiler nalakovaný ... nemají čas ho namontovat dřív jak v pondělí. Lišta ještě není ani v Česku. Bohajehocosemkomuudělal. Citovat
toomovich Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 No, buď rád, na spoiler a lištu to nejezdí, takže jestli to přijde o měsíc později, moc se nestalo. Horší by to, bylo pokud by se ti vysypalo něco, kvůli čemu by to auto bylo nepojízdné. Citovat
matii Odesláno 29. srpen 2011 Odesláno 29. srpen 2011 Dnes jsem zažil dvojí radost. Nejprve mi volali z Peugeota, že okrasná lišta dorazila po téměř třech měsících a doma jsem pak našel to logo \"Peugeot SPORT\", které naopak velice rychle dorazilo z Hong Kongu. Říkejte si co chcete mně se ta lišta líbí Citovat
matii Odesláno 29. srpen 2011 Odesláno 29. srpen 2011 Přímo ten můj nebo jen nová 308? NEKE že jsi z Teplic. [upravil dne 29/8/11 18:14 od matii] Citovat
Tano1 Odesláno 29. srpen 2011 Autor Odesláno 29. srpen 2011 No Matii pěkněěě, ta poslední fotka vypadá opravdu krásně, je udělaná tak nějak umělecky, plus ty krásné mraky v pozadí, jen jediná věc co mi fotku kazí je ta škaredá lišta Ale ne, dělám si srandu, není to tak zlé. Co máš v plánu dál za úpravy? Teď mě tak napadlo, že co by se hodilo mě. U 308ky mi trošku vadí, že když venku prší, že si nemůžeš ani kousek pootevřít okno. Stačí kousek a už ti valí voda dovnitř. To se mě u starších aut nestávalo, tam jsem vždy mohl kousek otevřít aniž by dovnitř pršelo. Ale to neberu jako výtku k 308če, to tak určitě maji všechny nové auta z důvodů aerodynamiky atd. Takže jsem uvažoval o takové te liště nad boční okna (tomu se přímo nějak říká, ale teď si nevzpomenu). Na některých autech to vypadá hrozně, takže o tom zatím uvažuji jen tak decentně. Citovat
matii Odesláno 30. srpen 2011 Odesláno 30. srpen 2011 :D:D Jen malé upozornění ... kdyby se někdo jako já rozhodl tu lištu dodělat a lepit jí sám ... BACHA! ... jak se dotknete byť jedním centimetrem, už jí neodlepíte, nebo zničíte tu lepící plochu. Drží jak šlak. Trefil jsem to napoprvé, ale zpocený jsem byl až na ... Těm krytům na okna říkám ofuky ... asi by to ten problém vyřešilo, ale nevím jak by to vypadalo (na ebay je jich k dostání habaků přímo na 308). Okna skoro neotvírám, natož za deště. Víc mi vadí ty věčně zacákané zadní dveře, ale to je bolest většiny hatchbacků. Další úpravy jsem se rozhodl dělat až po pauze (přeci jen rodinný rozpočet v poslední době dost zatěžuji) - OSRAM Cool Blue (cca 1000Kč ročně) - OSRAM Diadem (500Kč) - LED denní svícení (500Kč) ... zrušeno - Náladové světlo (1500Kč) - Střešní spoiler (6500Kč) - Okrasná lišta (1500Kč) - Logo Peugeot Sport (200Kč) - Garančka + olej (cca 5000Kč) - v říjnu brzdovka v plánu je: - kovové pedály (cca 2000Kč) - KN filtr při příští garančce spíš pro radost (cca 1700Kč) - volant z RCZ pokud by ho zlevnili pod 5000Kč - přední pseudokarbonová lišta pod spoiler (cca 5500Kč) - boční pseudokarbonové lišty pod prahy (cca 2x 2200Kč) - nějaké koberečky s logem 308 (cca 1800Kč) - možná to vonítko na středový výdech ... ještě nevím (1800Kč) - moc se mi líbí ty slovenské potahy na 308 s logem Peugeot (8000 - 14000Kč) dle látky to stačí ne? Citovat
Tano1 Odesláno 30. srpen 2011 Autor Odesláno 30. srpen 2011 No když si vezmeš cenu tvého nového auta a přičteš tady tyhle všechny doplňky, tak za to už by jsi mohl mít GTičko, ne? Zaujal mě ten KN filtr, někde jsem teď četl, že při správné údržbě by měl vydržet až milión km. Což se mě zdá trošku přehnané, ale budiž. Spíše jsem se chtěl zeptat v čem se takový sportovní filtr v praxi projeví? Díval jsem se, že v něm je méně těch \"přepážek\", než obvykle bývá, takže vzduch se k motoru asi dostane rychleji a při sportovnější jízdě se to zřejmě nějak projeví. Citovat
matii Odesláno 30. srpen 2011 Odesláno 30. srpen 2011 To je pravda, jenže v té době zas tolik prašulí nebylo a GTi už vůbec ne, jen ta 156K THP s označením GT, tehdy stála ne o moc míň než dnešní GTi. No jo no, dneska jí seženeš ve verzi Sportium už něco málo přes 400k. K tomu KN filtru ... nebudu tu plkat nesmysly, bo sem ho ještě nikdy neměl, ale co jsem četl: Ta výdrž je opravdu vysoká, bo je bavlněný a je k němu speciální prací přípravek. Takže zašpiníš, vypereš atd. Taky propouští více vzduchu a auto lépe \"dýchá\" tudíž i lépe jede. Možná ti přidá nějaký ten koník navíc, ale spíš je to o pocitu bych řekl. Co ty? Neplánuješ dokoupit ten pseudokarbon? Ke GTi by se hodil. [upravil dne 30/8/11 12:03 od matii] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.