Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Před chvílí se mi pánové stalo něco, na co valim bulvy ještě teď. Jdu si takhle po chodníku a chystám se nasednout do naší služební Fóbie. Když jsem jí viděl, vzal jsem klíče, otevřel si, posadil se a jal se startovat, k tomu už ale nedošlo. Koukám, že je v ní nezvykle velkej bordel, vzadu hozenej svetr a zahuleno. Nato že jsem jí tam zaparkoval před 5 minutama, v autě se nekouří a takhle hnusnej svetr šéfka nenosí, poměrně velká změna. Rozhlídnu se teda ven a zjistim, že ta naše stojí obauto vlevo. V tu chvíli mi došlo, že Škoda, nejspíš v rámci úspor dává k autům klíče a zámky, které už asi někdy použila. Startovat jsem to fakt nezkoušel, to by asi díky imobilizéru v klíči ani nešlo, ale tak rychle vydekovanej z toho auta jsem snad ještě nebyl. Zase jsem zamkl a šel si sednout do té správné. To jsou věci!

Už se to někomu někdy stalo? Mít odvahu a možnost snad obejdu ještě ňáký Fábky v okolí, ale nechci tu bejt za čórkaře! :(:D

Doufám, že se něco takového neděje i u Pužó! :o:mad::papa

Odesláno

Tak to se mi jště nestao, že bych nepoznal svoje auto a tudíš jsem se nepokoušel dostávat do cízích aut...... tak nevim ale můžu to skusit......

u starých renaultů se stávalo, že jednim DO šlo otevřít více aut...., u Fordi jsem zažil, že klíčem z jednoho auta šlo zamknout druhý auto ale odemknout nešlo..............

Odesláno

Nestalo se to mě, ale obě dvě vyprávění jsou z důvěryhodných zdrojů

1) V r. 1968 emigroval, tak jako mnoho lidí, tátův kamarád do USA. Někdy kolem roku 1974 se s tátou spojili a domluvili se, že spolu pojedou na společnou dovolenou do Alp. Tátův kamarád přijel VW Transporterem zapůjčeném z půjčovny v Německu a když kdesi na Grossglockneru vyrazili na túru, po návratu zjistili, že nemůžou najít klíčky. V zoufalství prožili několik dlouhých chvil, když zmerčili němce ve stejném Transporteru a napadlo je vyzkoušet, zda by se jeho klíčkem aspoň nedostalio do auta - no vyšlo to, klíče byly zabouchnuté na bagáži vzadu - takže odjeli.

2) několikrát mě jako autodopravce vezl do Rumunska pán, který za totáče jezdil jako řidič u České Spořitelny. Tam měli služební auta Volhy 24 a jak zjistili, z ruska Ty první Volhy chodily ve třech barvách (černá, šedá, bílá) a těm barvám odpovídaly i klíče (tzn. že všechny černé měly shodné klíče). Takže mi říkal, že se často jako řidiči z pražské centrály bavili tím, že mimopražským kolegům různě přeparkvávali jejich auta - TO MOHLA BEJT DOCELA PSINA, NE?

Odesláno

Modrejch Fábií je tady v okolí jak nasr..., a většinou všechny služební bez potisků a v základu. Takže splést si je neni až tak nemožný. Schválně jsem si spočítal, že na tom parkovišti, kde se mi to stalo, bylo dalších 5 úplně stejnejch. Když vezmu v úvahu kapacitu toho parkoviště asi 30 aut, neni to špatný skore.

Majitele už jsem upozornil, řikal že to dělaly i Feldy. Překvapenej ani moc nebyl.

Taky jsme si kdysi udělali s bráchou pr*el ze strejdy. Bráchovi půjčoval Schade, kde měl její původní majitel schovaný náhradní klíčky za přístrojovkou a strejda o tom nevěděl. Zhruba 6x našel svou škodovjenku ve vedlejší ulici. :D:D

Odesláno

Taky přidám jednu. Ještě za totáče si koupili jedny známí novou 120 (úzkej model). Ženská s tim byla někde ve městě a zaparkovala. Asi za 2 hodiny přišla k autu nasedla nastartovala a jela domů. Až doma se ji manžel zeptal proč má na autě jinou SPZ. Tak rychle jeli zpátky na to místo odkud přijela a tam už byl nasranej týpek s policajtama že mu ukradli auto. Ty auta byli úplně stejný a stáli vedle sebe a baba sedla do prvního co přišlo pod ruku a odjela.:D

Odesláno
Napsán autorem Dave_k

Taky přidám jednu. Ještě za totáče si koupili jedny známí novou 120 (úzkej model). Ženská s tim byla někde ve městě a zaparkovala. Asi za 2 hodiny přišla k autu nasedla nastartovala a jela domů. Až doma se ji manžel zeptal proč má na autě jinou SPZ. Tak rychle jeli zpátky na to místo odkud přijela a tam už byl nasranej týpek s policajtama že mu ukradli auto. Ty auta byli úplně stejný a stáli vedle sebe a baba sedla do prvního co přišlo pod ruku a odjela.:D

JJ taky už sem vlez do jiný 120tky , byla taky modrá.

Odesláno

jednou si u nás zabouchl borec kliče v dáčii zářivé zelené barvy... zkoušeli sme to různě háčkovat a tak, no a pak mě napadlo vyzkoušet klíče co mám u sebe. Otevřel sem to kličem od poštovní schránky :)

Guest Ludweek
Odesláno
Napsán autorem Fusion

jednou si u nás zabouchl borec kliče v dáčii zářivé zelené barvy... zkoušeli sme to různě háčkovat a tak, no a pak mě napadlo vyzkoušet klíče co mám u sebe. Otevřel sem to kličem od poštovní schránky :)

podobne sem otevrel staryho fiata...klicem od bytu :)

Odesláno

kveton: jestli se nepletu tak 10h :)

jinak ta dáčia je celkem známá v ostravským regionu, má zářivou zelenou barvu a nějakej tuning. Nevíděli ste ji někdo kdo je od tamtud?

Odesláno
Napsán autorem Hadra

Já jednou otevřel našeho žigula sousedovým klíčem.měl toho samýho a státou stáli na ně ve frontě. my měli na konci SPZ 77 a on 72

Jenže žigula jsem otevřel jednou i dvojkorunou. Ale stalo se mi že jsem ve firmě vlezl s jinejma klíčema do podnikový dodávky od Fiatu. Stály tam 3 a šla otevřít celkem v pohodě. Poznal jsem to taky až podle nákupu uvnitř vozu. :o

Odesláno
Napsán autorem Fusion

kveton: jestli se nepletu tak 10h :)

jinak ta dáčia je celkem známá v ostravským regionu, má zářivou zelenou barvu a nějakej tuning. Nevíděli ste ji někdo kdo je od tamtud?

Wotuněná Dachna??? :o:o:o Tak to musim vidět, nemáš nějakou fotku?

Jéééé a teď koukám, že už jsem tady na foru jako doma, jup, jup, jupí. Konečně mám kde bydlet! :D:D

[Editován dne 14/1/05 Operator]

Odesláno
Napsán autorem kveton

kamos umel jeste na stary stovce nastartovat a ted nevim jestli deseti nebo dvasetikorunou!

A fak to slo, byl jsem svedkem!!!!!:o

Stovku jsme měli s kámošema na kros a šla nastartovat vším co se narvalo do zapalování.

Svojí bývalou šáde mi otevřel kámoš taky klíčema od jeho šáde.Co jsem se tak různě bavil,tak to nebylo nic zvláštního.

Odesláno

naopak od toho co se tady psalo se mě stává, že auto neotevřu vlastním klíčem (z 99% používám DO) a musím ho párkrát prošoupat aby to šlo, jinak se protáčí. Zámek v kufru mám asi jinej protože klíč v něm nefunguje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...