Guest MMMMM Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Spadl mi PC a nejdou Windowsy obnovit, nevím ale licenční číslo. Dostanu se na disk, jsem schopen vidět složku Windows. Jde najít na disku licenci? Nějaký soubor, který v sobě má licenci a který pak vložim do nové instalace atd. Napadá Vás něco? Citovat
MilanF1 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 to by mělo být na štítku zboku PC Nevím, že by to bylo někde v systému ... Citovat
Guest MMMMM Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 No tak, na PC nic není, jde mi o systém Citovat
FrantaCV Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 No tak, na PC nic není, jde mi o systém To je originál koupené, nebo z druhé ruky. Koupené se systémem nebo skládačka a Windows licence dokoupená zvlášť? Citovat
koblih69 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Microsoft předepisoval nějakou vzdálenost od přední strany, takže buď po stranách nebo nahorě. Některé firmy to pletly tak to lepily dozadu... ale tam to být nemá. U NB to může být naopak zespodu. Ten COA štítek vypadá takhle [upravil dne 4/2/11 18:33 koblih69] Citovat
AnotherOne Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Čislo je za zakódovanej forme uložené v registri. Týmto ho vytiahneš. ViewKeyXP.exe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.