Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čaute, mám takovej dotaz, ale nevim jestli se to tu někde řešilo.. jaký máte zkušenosti s nějakyma žarovkama H7 hl. světlomet a H1 do mlhovek... chtěl jsem sehnat nějaky co sviti jakoby do modra nebo prostě jako xenony a do mlhovek nějaky s bělejším světlem... koupil jsem Philipsky H7 blue a xenon efektem a je to takovy o ničem trochu bělejší a do modra vubec, no skoro stejny jako puvodni obyčejny. Tak máte nějake lepší návrhy??

Odesláno

Eufab H7 Long Life ... Nově jsem si je koupil, nečekal jsem, že to bude tolik svítit. Svítí opravdu bíle, 4300k ( údajně ), do dálky , jde poznat, že na autě nejsou obyčejné žárovky. Mám na to i rok záruku ( na vlákno )

Odesláno

Neviem ako sa pohybuju cenove tie Eufab-y ale ja osobne aj viac ludi mi da za pravdu tu z fora som za ELTA H7 BLUE ... Su lacne, a svietia krasne, ale je to skor biele svetlo ako modre, je trosicku domodra ale nie moc ... Casom skusim kupit nejake viac do modra ale mam este jednu sadu takze to mam na rok :) ...

Odesláno

do mlhovek je urcite vhodnejsi nazloutle svetlo, protoze je s nim v mlze lepe videt (a kdyz neni mlha, tak nemaj mlhovky co svitit, takze tam je asi zbytecny honit se za bilym svetlem) modre zabarveni u hlavnich svetlometu je jen pro efekt a neprinasi zadny uzitek, pokud chces lepe videt, tak nejvhodnejsi teplota svetla je tech 4300K, cim vic to jde do modra (a zvysuje se teplota) tak tim hur je s tim videt

Odesláno

tak do hmloviek ano, ale ked som siel aj s mojim ziarovkami v hmle tak som krasne videl aj s tymyto bielimi a hmlovky som ani nemusel zapinat, a ked chodim zo sluzobnym autom, mam tam klasicke H7 tak nevidim hmle ani prd ... tak neviem asi ved nazoru a kazdemu sedi nieco ine na jeho oko ...

Odesláno

Mě se jako mlhovky osvědčily žádný:D nikdy jsem nepoznal rozdíl v mlze se zapnutejma mlhama nebo vypnutejma stejně není nic vidět ať je tam co je tam jinak k teplotě světla je to tak že když je silnice suchá tak je vidět dobře i s 6000K ale jak zaprší tak se viditelnostm rapidně zhorší a pak je ta 4300K nejlepší,já mám Xenony 5000K a svítí to supr(žádná hal.žárovka se tomu nevyrovná) ale za deště je to slabší i když požád lepší než nějaká hal.žárovka plněná rádoby xenonovým plynem:D to je taková blbost že nemám slov ale asi se to líp prodává:D

Odesláno

Ty woe, tyhle dvě fotky dáváš snad do každýho vlákna týkajícího se žárovek, co tu jsou :aut Vypadájí hezky, ale dej je konečně do auta a vyzkoušej je:o

Když se budeme bavit o žárovkách, tak platí \"super efekt\" \"super prdlajs\" uvidíš :D Pokud chceš líp vidět, tak kup něco ve třidě odpovídají Osram Night Breaker (ostatní výrobci to mají taky, jen s jiným názvem) tomu samo odpovídá i cena ;)

Ono taky nezáleží jen na barvě světla, ale taky na tom, jak je ta žárovka kvalitně vyrobená. Když je to šmejd, tak to svítí málo (nebo někam jinam než má) a může to bej \"modro-žluto-bílo-hyper-mega-xenon\" žárovka. Stejně uvidíš prd ;)

Jinak už jsem tu psal, že na zimu používám OS ALLSeason a přes léto obyčejný Narvy a nemám problém. Jinak pěknej modro bílej efekt mají i tyhle žárovky a jsou za pár šupů:

post-2095-14109615296896_thumb.jpg

[upravil dne 4.2.11 12:54 MJSytic]

Odesláno

tos myslel led žárovku do například potkávacích nebo dálkových??? :D snad jsem to jen špatně pochopil ...

Podívej se na net LED H7 H4 se dá koupit ....:ticho

Odesláno

Jak jsem objednával ty GP Thunder tak ten týpe se mi ještě ani neobtěžoval napsat vyliž si prdel ! :( opravdu nevím co v tej americe dělají. Jak jste přesně objednávali ty GP Thunder komu to už přišlo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...