Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hurvajz:ale ponaucil,ja to jen zkousim,rozhodne na to nepristoupim,jen to asi vazne zmenim jen na prodat,protoze vymena je nebezpecna vec,jak jsem i diky vam zjistil ;)

jirka307 :To je uplne jedno,jednodusse: na zacatku v prostredku tydne se vzdy natankuje plná no a v patek cci sobotu,podle toho kdy konci,tak muze si jeden kanystr precerpat ;) proste sef je znamej a tak mame takovou dohodu za to ze pro nej tata obcas udela neco navic ;)

Sagic:No tak ja ty inzeraty fakt nijak neresim,to je to posledni,co by me nicilo zivot :D

[upravil dne 1/2/11 22:09 Dadadavid]

Odesláno

Houby vracečka, normalně hadička s motorkem z ostřikovače napevno zabudovaná v kabině

DADA: no aby tatik nebyl naštvanej že to sem takhle pišeš, vidiš co se da najit na Google, ale to neni proto že je Google všemocnej, to je proto že lidi na net pišou i kolik maji doma pod peřinou

[upravil dne 1/2/11 22:09 Radek Hurvajz]

Odesláno

to samý ,,JZD\" . Co vím tak malý podnik (600 ha), by nebyl problém aby se měsíčně ztratilo 100l. Ve žních klidně 500l.

Odesláno

Radku neboj,nikomu to nevadi a sef o tom vi,ta nafta neni uplne zadarmo,teda pro me jo,ale pro tatu ne,ale porad je to vyhodnejsi nez ji primo kupovat za normalni cenu,staci aby treba tata o vikendu zajel s bagrem k sefovi a vykopal mu tam jamu pro bazen atd... proste kdo zna,tak vi....

No a co jinak hosi,jak zvladate zimu,taky pocitujete nejhorsi financni obdobi,kdy se plati voda,elekrika,plyn,pojistky,dane atd??ja to nastesti jeste neresim,ale vim,ze vetsina z vas uz jo.Zajimalo by me,jake jsou v tomhle rozdily treba v Praze oproti takovemu Hradci :myslim

[upravil dne 1/2/11 22:15 Dadadavid]

Odesláno
No jak asi, Bagr maká na motohodiny, a nikdo nezpočítá kolik sežral nafty, proč mysliš že všichni co jezdí po stavbách s Tatrou nebo Bagrem mají diesla
já vím na stavbě dělám:)ale nafta přece nezbyde :o je potřeba třeba na druhý den znovu:myslim :)já to prostě neuznávám:grr:papa
Odesláno
Hurvajz:ale ponaucil,ja to jen zkousim,rozhodne na to nepristoupim,jen to asi vazne zmenim jen na prodat,protoze vymena je nebezpecna vec,jak jsem i diky vam zjistil ;)

jirka307 :To je uplne jedno,jednodusse: na zacatku v prostredku tydne se vzdy natankuje plná no a v patek cci sobotu,podle toho kdy konci,tak muze si jeden kanystr precerpat ;) proste sef je znamej a tak mame takovou dohodu za to ze pro nej tata obcas udela neco navic ;)

Sagic:No tak ja ty inzeraty fakt nijak neresim,to je to posledni,co by me nicilo zivot :D

[upravil dne 1/2/11 22:16 jirka307]tak to jo když je to legalně:super:papa

[upravil dne 1/2/11 22:18 jirka307]

Odesláno

jirka307 : jsem rad ze jsi to z toho pochopil,nejsem zrovna expert na vysvetlovani pres pismena :D ver tomu ze kdyby to nebylo legalni,tak tata na me z vysoka.... :D

Odesláno

No ja poznám Radka osobne aj ked to bolo len jedno stretnutie na mojom prvom zraze, a je mi divné že to tu rieši. Radekovy stúpa tlak a dadadavid sa s toho vytešuje.

Dadadavid ak napíšeš že ti otec vozí naftu z bagru tak v denšnej dobe to je odvaha a povedal by som nerozvážnosť, ktoru ti tu už dlho a kopec ludí dáva najavo.

A ešte k tomu že toto fórum je tvoja srdcovka tak neviem prečo ubližuješ niečomu čo ako píšeš maš rád.

(podotýkam že tiež tu mám témy na ktoré nikto nekomentoval a niesom žiadny mechanik ani odborník, som majitel jednej 306tky Ktorá ma 200 000 na tacháči v skutočnosti omnoho viac a na fóre som ráno aj cez obed a večer zase ale ked nemám čím pomôcť tak len čítam)

Takže moja rada pre dadadavida je skús viacej čítať ako písať.

A ušetríš vela pre toto fórum ktoré maš tak RÁD

Odesláno

TO Dadadavid : přečerpávání nafty z nádrže není legální. Ale dělá to spousta lidí, ale už se s tim nechlubí jako ty. Tak se potom nediv že na tebe spousta lidí kouká jako na pitomce. Občas mysli než píšeš.

Odesláno

Jinak aby bylo o cem diskutovat,tak jako dalsi auto bych chtel vw passat b5 v tdi,passata doma mame,akorat benzin a je to naprosto spolehlive auto,jen v nafte je drazsi.Moje pozadavky jsou spolehlive auto,trochu vykon,i kdyz vim ze od toho je benzin a aby to moc nepapalo...max tak 7-8l/100km.. Takze se ptam,mate nekdo zkusenost s dieslovymi motory od vw,skoda,seat,audi???Je to samozrejme do budoucna,po skole...

Odesláno
Jinak aby bylo o cem diskutovat,tak jako dalsi auto bych chtel vw passat b5 v tdi,passata doma mame,akorat benzin a je to naprosto spolehlive auto,jen v nafte je drazsi.Moje pozadavky jsou spolehlive auto,trochu vykon,i kdyz vim ze od toho je benzin a aby to moc nepapalo...max tak 7-8l/100km.. Takze se ptam,mate nekdo zkusenost s dieslovymi motory od vw,skoda,seat,audi???Je to samozrejme do budoucna,po skole...
:o::):papa
Odesláno

co je? :D Passat b5 je pekne auto,nehnije,nejsou s nim problemy,naftova verze se da sehant jiz za 60 tisic :) co je na tom prispevku tak hroznyho ?

Odesláno

nj tdéíčka chrochtadla by se ti líbila. Počítej se spotřebou 5l a běžným spotřebním zbožím - váhy vzduchu, vstřiky, čerpadla .....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...