Slavama Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Zdravím, naše 406 už od začátku netahá tak jak by asi měla, zabírá až kolem 2300 - 2500 otáček, ale v tu chvíli se za autem udělá černý oblak jako zeď. Neměl jsem možnost svézt se se \"zdravou\" 406, takže nemám s čím porovnat, ale golf mi zatahuje kolem 1800 ot. Nevíte o někom z okolí Hradce Králové/Liberce/Mladé Boleslavi kdo by se na to mohl podívat/dokázal by to vyřešit? Spotřeba je kolem 8 litrů (zatímco Golf 5lit. :-( ) Díky za pomoc předem Citovat
Grave Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Jakoby v okamžiku, kdy začne tlačit turbo začne hulit? Ztácí se Ti olej? Možná odchází turbo ... Citovat
Dadadavid Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Ahoj,jestli chces bydlim 30km od HK v Novem Bydzove,jestli chces,muzem se domluvit a muzes prijet,ja te svezu s motorem co tahne jak má a pak bysme zajeli ke kamaradoj kterej by ti rekl proc ti to dela ty probelmy o kterych pises... Citovat
dusan2 Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Ahoj. Mal som presne ten isty problem na HDI a po dlhom hladani som prisiel na to ze bol deravy intercooler. Neviem ci aj 1,9 TD ho ma , ale robilo mi presne to iste. Netahalo a dym za mnou bol naozaj neuveritelny. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 taky si myslím, že motor nemá dostatek vzduchu...,takže turbo, cooler, potrubí... jinak vstřik. čerpadlo a vstřikovače ven a kontrola--seřízení--na stolici včetně seřízení trysek na předepsaný tlak Citovat
Slavama Odesláno 30. leden 2011 Autor Odesláno 30. leden 2011 Turbo venku bylo, je v pořádku. Po výměně hydrostavů ventilů to je o něco lepší, ale pořád špatný. Olej neubývá, což oproti golfovi považuju za zázrak... To Dadadavid: do konce února nestíhám, ale pak se ozvu, díky :-) Citovat
koblih69 Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Zkontoroluj netěsnosti. Stejně se mi to chovalo při prasklé hadici od turba. Citovat
Durko Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 stačí ked tam máš povolenú sponu na hadici a už môžeš mať problém. Citovat
oddie Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Turbo bylo venku a je v pořádku? Jak se prosím pozná u vyndaného turba, že je v pořádku? Místo vyndavání turba je třeba změřit plnící tlak a jeho průběh, to teprve ukáže, že je v pořádku. A výměna hydrostavů ventilů se týká 1,9TD, co je v podpisu??? To by ovšem byla velká frajeřina, vzhledem k tomu, že tenhle motor žádné hydrostavy nemá. Citovat
Dadadavid Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 oddie:jestli on nemyslel tohle tema hydrostavama??? zde Citovat
dusan2 Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Myslím že by si predsa len mal skontrolovať či ti niekde v systéme neuniká tlak vzduchu. Ako bolo už spomínané spony , hadice , cooler. Vstreky by som riešil až potom. Ale je to len môj názor. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Myslím že by si predsa len mal skontrolovať či ti niekde v systéme neuniká tlak vzduchu. Ako bolo už spomínané spony , hadice , cooler. Vstreky by som riešil až potom. Ale je to len môj názor. vždyt jsem to i psal, nejprve vyřešit přísun vzduchu do motoru, potom přísun nafty Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.