Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, naše 406 už od začátku netahá tak jak by asi měla, zabírá až kolem 2300 - 2500 otáček, ale v tu chvíli se za autem udělá černý oblak jako zeď.

Neměl jsem možnost svézt se se \"zdravou\" 406, takže nemám s čím porovnat, ale golf mi zatahuje kolem 1800 ot. Nevíte o někom z okolí Hradce Králové/Liberce/Mladé Boleslavi kdo by se na to mohl podívat/dokázal by to vyřešit?

Spotřeba je kolem 8 litrů (zatímco Golf 5lit. :-( )

Díky za pomoc předem

Odesláno

Ahoj,jestli chces bydlim 30km od HK v Novem Bydzove,jestli chces,muzem se domluvit a muzes prijet,ja te svezu s motorem co tahne jak má a pak bysme zajeli ke kamaradoj kterej by ti rekl proc ti to dela ty probelmy o kterych pises... ;)

Odesláno

Ahoj. Mal som presne ten isty problem na HDI a po dlhom hladani som prisiel na to ze bol deravy intercooler. Neviem ci aj 1,9 TD ho ma , ale robilo mi presne to iste. Netahalo a dym za mnou bol naozaj neuveritelny.

Odesláno

taky si myslím, že motor nemá dostatek vzduchu...,takže turbo, cooler, potrubí...

jinak vstřik. čerpadlo a vstřikovače ven a kontrola--seřízení--na stolici včetně seřízení trysek na předepsaný tlak

Odesláno

Turbo venku bylo, je v pořádku. Po výměně hydrostavů ventilů to je o něco lepší, ale pořád špatný.

Olej neubývá, což oproti golfovi považuju za zázrak...

To Dadadavid: do konce února nestíhám, ale pak se ozvu, díky :-)

Odesláno

Turbo bylo venku a je v pořádku? Jak se prosím pozná u vyndaného turba, že je v pořádku? Místo vyndavání turba je třeba změřit plnící tlak a jeho průběh, to teprve ukáže, že je v pořádku.

A výměna hydrostavů ventilů se týká 1,9TD, co je v podpisu??? To by ovšem byla velká frajeřina, vzhledem k tomu, že tenhle motor žádné hydrostavy nemá.

Odesláno

Myslím že by si predsa len mal skontrolovať či ti niekde v systéme neuniká tlak vzduchu. Ako bolo už spomínané spony , hadice , cooler. Vstreky by som riešil až potom. Ale je to len môj názor.

Odesláno
Myslím že by si predsa len mal skontrolovať či ti niekde v systéme neuniká tlak vzduchu. Ako bolo už spomínané spony , hadice , cooler. Vstreky by som riešil až potom. Ale je to len môj názor.

vždyt jsem to i psal, nejprve vyřešit přísun vzduchu do motoru, potom přísun nafty

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...