Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cawte ... P 406 break, 2.0HDi, 81kW, 2001...mam takyto problem. pri rychlosti 125km/h a vyssie mi stale pipa repracik za budikmi. je to asi daka signalizacia ze uz sa blizim k 130km/h -inak si to neviem vysvetlit...no proste by som to rad odstranil popripade posunul tu hranicu na vyssiu rychlost aspon na 150km/h...viete mi s tym poradit?

Odesláno

Ze vraj to mali vozidla z pozicovni, aby to zakaznici setrili...

Snad by to slo vypnut na diagnostike.

Alebo ze by si tam mal tempomat/obmedzovac rychlosti?

[upravil dne 21.1.2011 20:44 P607Olda]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahojte, mam presne rovnaky problem pri modely 406 kombi XFX 152kW. Dnes som bol v peugeote v Bratislave na Vajnorskej a pracovnik mi povedal po diagnostike ze pokial nebudem mat original autoradio pre tento model nepojde to zmenit. Neviete prosim poradit kde v BA +- okolie by to vedeli zmenit aj bez autoradia /Brno a okolie tiez nieje problem/? Budem vdacny za akukolvek radu.

[upravil dne 4/3/11 18:41 MartinO]

Odesláno

to neviem, ale zostal som tiez trochu prekvapeny, zdalo sa mi to divne, ved autoradio si majitel moze vymenit po par rokoch. Zhanam kontakt na niekoho kto presne vie o co ide a bude to vediet zmenit.

Odesláno

pichnout na diag PeugeotPlanet 2000, v konfiguraci BSI zmenit v polozce varovani pri prekroceni rychlosti soucasnou nastavenou rychlost na jiz jednou zminenych 255kmh a bude klid ;)

Odesláno

presne jak pise Ferry a dalsi...

Tuhle jsme tos HonzaZ zkouseli a funguje to... pri ceste na dalnici to na me rvalo jak blby nad 125kmh...

na diagnostice je to v BSI - neco viteusse a to se vypne a uz to nepina...

Odesláno

Dnes to bolo opat na diagnostike ale u sukromnika, zaver este horsi ako som cakal, to ze mi nefunguje tempovat, po pripojeni PP2000 sa ani nenachadza v ponuke programu som zostal nemilo prekvapeny, a volba v konfiguracii BSI o prekroceni rychlosti isla zapnut alebo vypnut, len ked sa potvrdila zmena vyhodilo to daku chybovu hlasku a zmena sa neprejavila, kolonka v cislach o rychlosti a moznost zmeny na 255kmh sa tam ani nenachadzala, dokonca pri spusteni testu jednotny test nedobehol vraj do konca, Dalej ze jednotna nespolupracuje s jednotkou motora.

Zaver vadna jednotka a treba ju vymenit ale nezarucuje ze sa chyba odstrani.

/predchadzajuci majitel mi dnes oznamil ze tento problem s pipanim pri 125km mu vznikol po navsteve servisu Peugeot ako mali auto na diagnostike a vraj tam to dako zblblo a nasledne to v servise nevedeli dat do povodneho stavu/

Cize kladiem dve otazky:

1. viete niekoho poradit - Bratislava +- 150km okolo kto sa zaobera priamo servisom na peugeot 406 /3.0l -152kW/ ohladne vymeny rozvodov, ma to nabehane 145k km podla tachometra a od 118 do 145 sa rozvody urcite menenili /neviem ci sa da niekde zistit ci boli skor menene, v aude som ziadnu nalepku o tom nenasiel/ - Vas pozitivna skusenost so servisom :)

2. vedeli by se poradit niekoho v SR/CR - je jedno kde, kto sa naozaj rozumie autoelektrike a riadiacim jednotkam a presne vie o co ide, vie pripadne premerat kabelaz /doslovne ma to ako svojho konicka/ a bol by ochotny za uplatu sa mi na auto pozriet ? novu riadiacu jednotku sa mi \"zatial\" kupavat 2x nechce, ale mozno pride aj na to.

dik za pomoc :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...