speacer Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Cawte ... P 406 break, 2.0HDi, 81kW, 2001...mam takyto problem. pri rychlosti 125km/h a vyssie mi stale pipa repracik za budikmi. je to asi daka signalizacia ze uz sa blizim k 130km/h -inak si to neviem vysvetlit...no proste by som to rad odstranil popripade posunul tu hranicu na vyssiu rychlost aspon na 150km/h...viete mi s tym poradit? Citovat
miroja Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Popis ako to upravit by hadam mohol byt v navode na pouzivanie auta. Citovat
P607Olda Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Ze vraj to mali vozidla z pozicovni, aby to zakaznici setrili... Snad by to slo vypnut na diagnostike. Alebo ze by si tam mal tempomat/obmedzovac rychlosti? [upravil dne 21.1.2011 20:44 P607Olda] Citovat
Schreek Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Nemáš v autě origo navigaci? Mám pocit, že tam bylo upozornění na určitou rychlost, dalo se to nastavit v menu... Citovat
mark001 Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 P607Olda ma pravdu , mne to davnejsie tiez omylom v servise povolil ked sme tam nieco hladali Citovat
HonzaZ Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Asi to bude signalizace překročení nastavené rychlosti. Nastavuje se to v diagnostice a bývá tam normálně hodnota 255 km/h. Citovat
speacer Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 mam v aute aj tempomat...co s tym ma spolocne? ...takze jedine diagnostika?doma si to sam nespravim? Citovat
HonzaZ Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Tempomat s tím nemá nic společného. Opravdu jedině dia. Citovat
MartinO Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Ahojte, mam presne rovnaky problem pri modely 406 kombi XFX 152kW. Dnes som bol v peugeote v Bratislave na Vajnorskej a pracovnik mi povedal po diagnostike ze pokial nebudem mat original autoradio pre tento model nepojde to zmenit. Neviete prosim poradit kde v BA +- okolie by to vedeli zmenit aj bez autoradia /Brno a okolie tiez nieje problem/? Budem vdacny za akukolvek radu. [upravil dne 4/3/11 18:41 MartinO] Citovat
shark734 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 nemal ten chalan nahodou 307cc? cez dia to ide urcite vypnut aj bez radia Citovat
MartinO Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 to neviem, ale zostal som tiez trochu prekvapeny, zdalo sa mi to divne, ved autoradio si majitel moze vymenit po par rokoch. Zhanam kontakt na niekoho kto presne vie o co ide a bude to vediet zmenit. Citovat
Ferry Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 pichnout na diag PeugeotPlanet 2000, v konfiguraci BSI zmenit v polozce varovani pri prekroceni rychlosti soucasnou nastavenou rychlost na jiz jednou zminenych 255kmh a bude klid Citovat
h4wk3y Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 presne jak pise Ferry a dalsi... Tuhle jsme tos HonzaZ zkouseli a funguje to... pri ceste na dalnici to na me rvalo jak blby nad 125kmh... na diagnostice je to v BSI - neco viteusse a to se vypne a uz to nepina... Citovat
MartinO Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Dnes to bolo opat na diagnostike ale u sukromnika, zaver este horsi ako som cakal, to ze mi nefunguje tempovat, po pripojeni PP2000 sa ani nenachadza v ponuke programu som zostal nemilo prekvapeny, a volba v konfiguracii BSI o prekroceni rychlosti isla zapnut alebo vypnut, len ked sa potvrdila zmena vyhodilo to daku chybovu hlasku a zmena sa neprejavila, kolonka v cislach o rychlosti a moznost zmeny na 255kmh sa tam ani nenachadzala, dokonca pri spusteni testu jednotny test nedobehol vraj do konca, Dalej ze jednotna nespolupracuje s jednotkou motora. Zaver vadna jednotka a treba ju vymenit ale nezarucuje ze sa chyba odstrani. /predchadzajuci majitel mi dnes oznamil ze tento problem s pipanim pri 125km mu vznikol po navsteve servisu Peugeot ako mali auto na diagnostike a vraj tam to dako zblblo a nasledne to v servise nevedeli dat do povodneho stavu/ Cize kladiem dve otazky: 1. viete niekoho poradit - Bratislava +- 150km okolo kto sa zaobera priamo servisom na peugeot 406 /3.0l -152kW/ ohladne vymeny rozvodov, ma to nabehane 145k km podla tachometra a od 118 do 145 sa rozvody urcite menenili /neviem ci sa da niekde zistit ci boli skor menene, v aude som ziadnu nalepku o tom nenasiel/ - Vas pozitivna skusenost so servisom 2. vedeli by se poradit niekoho v SR/CR - je jedno kde, kto sa naozaj rozumie autoelektrike a riadiacim jednotkam a presne vie o co ide, vie pripadne premerat kabelaz /doslovne ma to ako svojho konicka/ a bol by ochotny za uplatu sa mi na auto pozriet ? novu riadiacu jednotku sa mi \"zatial\" kupavat 2x nechce, ale mozno pride aj na to. dik za pomoc Citovat
shark734 Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 autoelektrikar: http://www.mkservis.sk/new/uvod.htm najprv mu zavolaj..stranku nema premakanu nakolko ma dost roboty aj bez reklamy Citovat
MartinO Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 shark dik moc, stranku ma dobru, ma tam vsetko co potrebuje clovek vediet aby sa dostal do obrazu, v pondelok doobeda mu zavolam Citovat
MartinO Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Dnes som bol u doporuceneho cloveka. Jediny zaver, bodaj by ich bolo viac, konecne clovek ktory vedel co robi, auto konecne po prekroceni 120km/h nepipa Citovat
shark734 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 len tak zo zvedavosti, bolo to to oznamovanie prekrocenia rychlosti? a co s tym tempomatom? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.