Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

potřeboval bych sehnat klíček k vozu Peugeot 405 nebo z jiného vozu. Ten můj se už rozpadá. Resp. potřebuji jen ten černý obal (ten pajšl už si předělám).

Díky moc za nabídky

kl%c3%ad%c4%8dek.JPG

[Editován dne 7/1/05 Trundik]

Odesláno

na elcats.ru jsem našel dva typy klíčů

1) LOCK KEY VALEO SECURITE CUT s kódem 9926L7, podle ceníků Peugeota stojí 292 Kč bez DPH

2) LOCK KEY VALEO SECURITE UNCUT s kódem 9926L6, u Peugeota za něj chtějí 119 Kč bez DPH

sháním plastový obal klíče, protože se mi rozpadlo tlačítko pro DO, tak mě zajímá, který z těch dvou typů je ten pravý....

když Dave_k našel, že se dá sehnat jen samotné tlačítko ke klíči na DO k 405, tak shánět celý plastový kryt nemá význam...najde se tu někdo, kdo taky shání tlačítko k 405ce a? to objednáme hromadně?

[Editován dne 10/1/05 Háďa]

[Editován dne 10/1/05 Háďa]

Odesláno
Napsán autorem Dave_k

To nechápu. Na 605 25,- a na 406 o kilo dražší. Přitom to je stejnej kousek plastu. Sou to vyděrači a šmejdi.

Teď se mi to nechce hledat, ale mám pocit, že tam je minimální odběr 5 kusů. A v tom balení pro 406 je jich taky víc (tuším 4 nebo 5). Už jsem o tom uvažoval, domluví se víc lidí a koupí se to. Rozeslat se to dá v obálce. Nejde o tu cenu, ale co já se čtyřma membránkama se lvíčkem navíc?

Jo a měl bych adepta i na 306 (podle tý fotky jsou stejný).

[Editován dne 10/1/05 Petr605]

[Editován dne 10/1/05 Petr605]

Odesláno

Petr605: To máš ještě dobrý ty dáš kilo to se nechá skousnout. Já bych dával 5kilo. To si dělaj pr.el. :mad: By to měli dávat jako suvenýr. ŠMEJDI. :mad::mad::mad:

Odesláno

Tobě jde editovat příspěvek? Já když chci editovat tak to na mě vyvalí jen bílý okno.:mad:

Kdyžtak sháním případného dalšího zájemce o tlačítko na klíč ke 406 infra (nevím jestli není stejnej s jinejma typama).

Tak už to nějak edituje.

Sem se koukal na čísla k těm membránám a našel jsem toto: 106 - 9926FA;306 - 9926FA; 405 - 9926FA; 406 - 9926FC; 605 - 9926CA.

Takže jsem o5 nasrán. 406 má zas unikum. 106, 306, 405 maj stejnej = větší možnost odběratelů. 605 to má za hubičku. By mě zajímalo jakej je v tom rozdíl. Šmejdi francouzký. :mad:

[Editován dne 10/1/05 Dave_k]

Odesláno

Tak změna: Teprve teď jsem si všiml, že trundik má 405. Já jsem se koukal nedávno do katalogu náhradních dílů a tam jsem hledal na 306 a našel jsem tam to balení za těch asi 120 vočí, ale v tom je těch membránek asi pět. Tam myslím minimální množstní nebylo. Na 605 se to sice prodává po jednom, ale zase je tam ten minimální počet odbraných kusů. Takhle jsem to myslel. Na 406 jsem nekoukal, ale myslím, že v tom balení je toho taky víc.

Odesláno

Takže za těch 120,- kaček dostanu těch tlačítek 5? To bych pak musel do kostela jít a odprosit za ty urážky (5x zdrávas Peugeot). :D

Odesláno

klic na 405 zakilo :o :o:mad: , dopr ..za holou matrici ( kov + plast, bez kopie)na 406 tku po mě chtěli u pažoutů v Teplicích ( DAKAR) 1200 kč :o:o:o , pak jsem to koupil u klicare za 300 i s prací ( po objednání)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...