Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vidím že adam.bogocz sem dával foto ako dorábal repráky do zadných dverí, dnes som si dorábal osvetlenie vnútorných kľučiek a keď som mal dole dverové obloženie tak som nafotil ten menší origo JBL reprákčik.

Prikladám foto z predu.

post-27076-14109623078008_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím vás.

Chtěl bych si také dodělat JBL do svého lva. Na internetu jsem našel celou sestavu i s kabeláží za dobrou cenu. Moje otázka je jestli jsou na všechny modely radií (RT3,4 a RD4) stejné zesilovače. Jestli v nich není rozdíl. Mám RT4 a nerad bych to namontoval a ono to nefungovalo.

Děkuji za rady :)

Odesláno

Nevidím důvod, proč by to nemělo jít. Akorát začínám mít dojem, že se ty zesilovače liší podle toho, pro které rádio jsou určené. Díval jsem se na štítky některých zesilovačů a mívají různé čísla a na štítku bývá např. RT3/RD4, RD3/RT3, Rx3.

[upravil dne 6/4/12 23:16 od Agrafik]

Odesláno

Právě, že jsem si všiml toho samého. Proto se ptám, jestli s tím někdo nemá zkušenosti. Nebo by mi to dokázal objasnit. Nerad bych koupil něco s čím si moje RT4 nebude chtít \"povídat\".

Odesláno

hm,tak som to už nestihol upraviť ale dám to ešte raz Podla OEM čísel to vypadá rovnako pre všetky rádiá.Rozdiel v číslach je iba pre typ auta :cupe,sedan alebo sw

Odesláno

Takže to, že na některým je napsáno např. RT3/RD4, RD3/RT3, Rx3 je nepodstatné a hlavní je to číslo podle typu auta? Neví někdo jaké je pro sedan?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...