Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Po několika dotazech vznesených na mou maličkost potvrzuju, že 6. pražský minisraz BUDE opět ve čtvrtek a to 27.1.2005 od 18. hodin opět na parkovišti u ATC DŽBÁN (pro později dorazivší hlásím pokračování v restauraci ŠÁRKA tamtéž)

[Editován dne 1/6/Thu, 6 Jan 2005 18:32:36 +0000Thu, 6 Jan 2005 18:32:36 +0000Thu, 6 Jan 2005 18:32:36 +0000Thu, 6 Jan 2005 18:32:36 +0000 Medvěd]

Odesláno

Medvěd: tak oproti tomu, co jsem sliboval, tam zřejmě nebudu, anžto mám takový neblahý pocit, že jsem v tu dobu zrovna na koncertě...

Luger už by si taky konečně mohl pořídit auto :D;)

Odesláno
Napsán autorem oddie

Medvěd: tak oproti tomu, co jsem sliboval, tam zřejmě nebudu, anžto mám takový neblahý pocit, že jsem v tu dobu zrovna na koncertě...

Luger už by si taky konečně mohl pořídit auto :D;)

Kdybych neměl -20k na kontě a kdybych měl co do držky, asi bych si ho fakt pořídil :bojim:(

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

To Kravárikovo auto nedopadlo???

Nakonec jsem myslel, že to spíš prodám Zobymu, ale ten mě o to uháněl tak dlouho, až to nechtěl :c) Auta se stejnak prodávají až tak v dubnu, tak se budu snažit prodat, co půjde... (čili motor, převodovka, kola a bordel...

Odesláno

Nakonec jsem myslel, že to spíš prodám Zobymu, ale ten mě o to uháněl tak dlouho, až to nechtěl :c) Auta se stejnak prodávají až tak v dubnu, tak se budu snažit prodat, co půjde... (čili motor, převodovka, kola a bordel...

Měls to poslat do háje jak to šlo, měl bys klid. Takhle ti to tam bude strašit ještě dlouho - a by? z toho třeba bude víc, tak po kouskách se ti ty prachy stejně rychlejc rozkutálej, já to znám... Co doklady, nějak jsem neviděl inzerát? Jinak šetři šetři, diesel čeká :D;) Jak vůbec teďka jezdíš do práce?

Odesláno
Napsán autorem Operator

Potvrzuju účast na Džbáně. :papa

Tak to už jsme teda 3 (já, John a Operátor), necháte něs v tom samotný?????

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Operator

Potvrzuju účast na Džbáně. :papa

Tak to už jsme teda 3 (já, John a Operátor), necháte něs v tom samotný?????

a co ja? ja jsem se taky hlasil:papa

Odesláno

Takže je nás momentálně 5, kdo se ještě přidá??????????

[Editován dne 1/12/Wed, 12 Jan 2005 20:53:45 +0000Wed, 12 Jan 2005 20:53:45 +0000Wed, 12 Jan 2005 20:53:45 +0000Wed, 12 Jan 2005 20:53:45 +0000 Medvěd]

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Takže je nás momentálně 5, kdo se ještě přidá??????????

pocitej se mnou, tentokrat uz dorazim :)

pokud se nestane nejaka nepredlozenost :(

Odesláno
Napsán autorem Radek V.

Já taky dorazím....;)

Rezervace v restauraci ŠÁRKA na Džbáně potvrzena na čtvrtek 27.1.2005 od 19 hodin - cca 20 osob (možná, že tentokrát nebudu moci být přítomen já, přesto každopádně je vše zařízeno k Vaší plné spokojenosti).

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...