Milan01 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 ahojte, mam problem so zakupenym peugeotom 406. Pocas jazdy mi na pristrojovke spadli rucicky budikov dolu, ako pri vypnutom aute, nabehla signalka STOP a postupne sa povypinalo aj vonkajsie osvetlenie. Po cca 5 minutach som nastartoval a vsetko nabehlo akoby sa nic nestalo. Takto sa to stalo 3x. V servise to nevedia odstranit, lebo ked tam pridem vtedy to funguje. Poradte mi prosim:( Citovat
Qcko Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Aky je to rocnik? Mohol by byt problem s BSI, napriklad:) Citovat
havlik Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 ahoj zneužiji toto téma doufam že se to smí, ale nechce se mi zakládat to samé se stejným názvem. Mam 406 1.9TD a tedka se mi stalo že se asi prošoupal nějaký drát a při chcípnutí auta a vyndání klíčku mi stále svítí kontrolka baterie, hodiny a ovladaní el. oken. A v autě smrdí spálená bužírka z drátu. Už sem odstrojil půlku palubní desky a stále nemůžu nic najít nemáte někdo radu kde hledat nebo kterej ten kabel odkud kam to je? Díky za rady Citovat
koblih69 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 No pokud bych hledal takovou závadu tak bych začal tím, že bych vzal měřák a postupně vytahoval pojistky a místo nich vždycky zařadil měřích přepnutý na měření proudu s větším rozsahem. Tím zjistíš alespoň ve které větvi hledat. Citovat
havlik Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 No pokud bych hledal takovou závadu tak bych začal tím, že bych vzal měřák a postupně vytahoval pojistky a místo nich vždycky zařadil měřích přepnutý na měření proudu s větším rozsahem. Tím zjistíš alespoň ve které větvi hledat. No to nejak si nejsem jistej zdali pomůže když je to tam všechno v jednom svazku. Ale eště mi napadá jedna věc když je to takhle ve stavu že svití kontrolka baterky a dam blinkr je jedno na jakou stranu tak začne někde chrčet asi v oblasti relatek Citovat
Dave_k Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Relé blinkrů je schovaný za levým výdechem ventilace. Buďto shodit plast kolem budíků nebo vyloupnout plastovej kryt, kterej je vidět při otevření dveří na boku palubky. Citovat
jofo Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 No najskor by som popozeral komplet vsetko zemnenie a ak sa da co najviac konektorov na zvazku. Dufam ze to neni nejaky utopenec. Citovat
Milan01 Odesláno 16. leden 2011 Autor Odesláno 16. leden 2011 Na displeji pise len STOP. Motor funguje ale postupne zlyhava: 1. padnu rucicky budikov, 2. zhasne pristojovka a vypise STOP, 3. zhasnu svetla aj vystrazne. Dufam, ze to takto bolo, lebo ked sa mi to stalo zlakol som sa, ze do mna neosvetleneho niekto nabura. Odstavil som auto a o 5 minut po nastartovani sa auto spravalo akoby sa nic nestalo. Citovat
Péťa Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Stop Ti píše přístrojovka. Ale na display by se Ti měla krátce objevit informace, proč ta STOPka svítí Citovat
havlik Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Relé blinkrů je schovaný za levým výdechem ventilace. Buďto shodit plast kolem budíků nebo vyloupnout plastovej kryt, kterej je vidět při otevření dveří na boku palubky.Ale blinkry normálně fungují když je zapnutý klíček dělá to jen když je vytažený.. Citovat
Dave_k Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Teď když jsi napsal i ročník tak je jasný, že tam máš BSI jednotku a podle všeho problém bude někde tam. Diagnostiku už jsi zkoušel? Konektory na baterce jsou OK? Nejsou zaoxidovaný? Citovat
Milan01 Odesláno 17. leden 2011 Autor Odesláno 17. leden 2011 Dakujem za rady. Ta BSI jednotka je toto-vid link? http://www.cer.sk/cer/2-Riadiace-moduly/8-BSI-Peugeot-Citroen Nemoze to byt relatko na tejto BSI jednotke? Ak ano, ktore z tych troch ovplyvnuje setla? Citovat
Milan01 Odesláno 17. leden 2011 Autor Odesláno 17. leden 2011 Konektory na baterke nie su zaoxidovane. Na diagnostike, zevraj nic nezistili, to robil este moj pedchodca. Precistili len konektory na nejakom zvazku. Citovat
Milan01 Odesláno 17. leden 2011 Autor Odesláno 17. leden 2011 Pri zlyhani, som si nic nevsimol na displeji, nakolko som sledoval situaci za mnou, aby do mna nenarazlili. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.