Přejít na obsah

Milan01

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Hruštín
  • Stát
    Slovenská republika

Milan01's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ako som začal auto garážovať, čiže naň neprší - vyzerá byť v poriadku. Je to normálne?
  2. caute, po praci som vlozil relatka naspat a auto ako by mu nic nebolo. Dnes som ho dal do servisu na pocitac - neukazalo ziadnu chybu. Este prekontroluju vsetky kostry. Bojim sa na nom chodit, lebo neviem kedy zlyha. Som z neho nestastny, prosim poradte mi.
  3. Ahojte, pred tyzdnom mi auto zhaslo vsetky kontrolky okrem teploty oleja a stavu paliva, nesli ani smerovky. Na dispeji som zachitil napisane “olej-tlak” a este nieco co som si nezapamatal. Domov som to mal 10km dosiel som tak, ze smerovky som ukazoval rukami. Kontroloval som auto, nasiel som zaoxidovany kabel pri relatkach. Vymenil som podlozky, kabelove ocko, vsetko som vycistil a auto islo – vid obrazok. Dal som kratku jazdu, odparkujem pred domom v pohode. Za 10 min chcem ist autom a uz nejde ani nastartovat - za tepla. Pod volantom som pocul cvakanie. Su tam 2čierne relatka, povymienal som ich vzajomne s identickymi rele pri poistkach pri motore. Auto išlo cca 10km a zostalo mrtve. Pod volantom pocujem stale rychle cvakanie pri poistkach aj potom ako som vybral tie 2 relatka a aj kluc zo zapalovania. Vobec nestartuje a nenabieha ani display. Viete mi poradit, kde je chyba? Viete mi povedat z obrazkov ktore relatko je na co? (1,2,3,4,5 ?). Nmoze byt chyba v spinacej skrinke? Zlahyva pri zohriati do 10km. [upravil dne 11/5/11 11:11 Milan01]
  4. Milan01

    Peugeot 406 - Jak na to?

    Dakujem Vam za prispevky a info cez posu.
  5. Poradte, kde si stiahnem manual JAK NA TO? peugeot 406. Dakujem
  6. Milan01

    elektronika na 406

    Pri zlyhani, som si nic nevsimol na displeji, nakolko som sledoval situaci za mnou, aby do mna nenarazlili.
  7. Milan01

    elektronika na 406

    Konektory na baterke nie su zaoxidovane. Na diagnostike, zevraj nic nezistili, to robil este moj pedchodca. Precistili len konektory na nejakom zvazku.
  8. Milan01

    elektronika na 406

    Dakujem za rady. Ta BSI jednotka je toto-vid link? http://www.cer.sk/cer/2-Riadiace-moduly/8-BSI-Peugeot-Citroen Nemoze to byt relatko na tejto BSI jednotke? Ak ano, ktore z tych troch ovplyvnuje setla?
  9. Milan01

    elektronika na 406

    Na displeji pise len STOP. Motor funguje ale postupne zlyhava: 1. padnu rucicky budikov, 2. zhasne pristojovka a vypise STOP, 3. zhasnu svetla aj vystrazne. Dufam, ze to takto bolo, lebo ked sa mi to stalo zlakol som sa, ze do mna neosvetleneho niekto nabura. Odstavil som auto a o 5 minut po nastartovani sa auto spravalo akoby sa nic nestalo.
  10. Milan01

    elektronika na 406

    Je to rocnik 10/2001, 2 HDi.
  11. ahojte, mam problem so zakupenym peugeotom 406. Pocas jazdy mi na pristrojovke spadli rucicky budikov dolu, ako pri vypnutom aute, nabehla signalka STOP a postupne sa povypinalo aj vonkajsie osvetlenie. Po cca 5 minutach som nastartoval a vsetko nabehlo akoby sa nic nestalo. Takto sa to stalo 3x. V servise to nevedia odstranit, lebo ked tam pridem vtedy to funguje. Poradte mi prosim:(
×
×
  • Vytvořit...