Leftfield Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Ukazuje to na monochromatickom didplayi nad rádiom graficky tak, že je tam symbol auta z nadhľadu a sú tam tri paličky, ktoré sa zobrazujú podľa vzdialenosti od prekážky a to ako priamo dozadu, tak aj do oboch strán. Pritom to aj akusticky prerušovane pípa a keď si už až na tretej paličke tak to pípa už bez prerušenia. Vtedy si asi 30 cm od prekážky. Myslím, že ten display to zvláde aj smerom dopredu, je to iba otázka softu. Citovat
robozv Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 zajtra si idem pre novu 5008 1.6Hdi - tak dufam, ze tam uz budu vychytane muchy.... a ozaj otazka: - ako je to s prednym park.senzorom?? Rozmyslam si ho domontovat (170€+130€praca) - mam vybavu Active + nejake detaili na viac... Zadny je uz v tejto vybave - a prekazku ukazuje na akom displeji? (alebo to len pipa?? - potom ako budem vediet ci je to predok/zadok? ) dik za infooooo to si bol kde? za pracu chcu 130e:o mne montovali zadny 170e + 43e praca aj s lakovanim do farby = spolu 213e. zeby predne boli narocnejsie na pracu? a myslim ze ti budu iba pipat Citovat
vd1 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 ak sa predné senzory domontovávajú dodatočne, tak už to nekomunikuje na displaji. Už to len zvukovo signalizuje a poznáš to podľa odlišného zvuku, pričom zadný ukazuje i na displeji. Mne to do farby auta nedali, dokúpil som si farbu a bojím sa to natierať, aby to nestratilo svoju funkciu. Citovat
robozv Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 rct206: teraz som pozeral na serviceboxe normohodinu na montovanie prednych senzorov na 5008 = 2,25h zisti si kolko si uctuju za normohodinu a tolko by si mali uctovat, tak si myslim ze tych 130e je vela ci? Citovat
rct206 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 rct206: teraz som pozeral na serviceboxe normohodinu na montovanie prednych senzorov na 5008 = 2,25h zisti si kolko si uctuju za normohodinu a tolko by si mali uctovat, tak si myslim ze tych 130e je vela ci? zajtra by som mal ist pre funglaca 5008 a vyjadrenie predajcu, ze ked chcem aj predne, tak 170€ + 130€ praca (je to peugeot Jasovska Ba/petrzlenka) - kde si bol ty? tiez sa mi to zdalo \"dost\"... Citovat
rct206 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Ukazuje to na monochromatickom didplayi nad rádiom graficky tak, že je tam symbol auta z nadhľadu a sú tam tri paličky, ktoré sa zobrazujú podľa vzdialenosti od prekážky a to ako priamo dozadu, tak aj do oboch strán. Pritom to aj akusticky prerušovane pípa a keď si už až na tretej paličke tak to pípa už bez prerušenia. Vtedy si asi 30 cm od prekážky. Myslím, že ten display to zvláde aj smerom dopredu, je to iba otázka softu. zajtra sa ich popytam - som zvedavy, co Dr. v pezote vycaruju.... kua, sa uz nejak neviem dockat toho afta.... Citovat
robozv Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 u nas vo Zvolene. Neviem ao je to u ostatnych servisov ale u nas je to tak ako som to napisal. Na moju 308 SW je na zadne senzory 1,10h a to aj suhlasi s cenou ktoru som platil. Popripade ak ich chces tak si obvolaj aj ine meste kde je Peugeot co ti povedia [upravil dne 27.3.2012 21:20 od robozv] Citovat
P607Olda Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Já mám i přední origo, tedy na displeji, ale považuju to za vyhozené peníze. Když se k něčemu blížíš, tak to bere i trávu, kraj chodníku (a můžeš se jen domnívat, jak je vysoký a jestli se vejde pod lízátko). Předek a zadek mají vyšší/nižší zvuk, když vyjíždím z garáže, tak popiskuje vše naráz a stejně z toho nejsem moudrý (v garáži parkuju s odstupem 10 cm od uskladněných předmětů). A na našem malém městě a vesnicích tu funkci \"měření volné mezery\" stejně nevyužiju. [upravil dne 27.3.2012 21:23 od P607Olda] Citovat
elton Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Přední parkáč je výbornej a zaměřování místa je skvělé, doceloa často to využívám. Citovat
Vatsug Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Měření místa jsem ještě nevyužil, ale přidám se, že parkáče jsou fajn a na Vip Nav pěkně zobrazené. Citovat
rct206 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 VIP ko tam nemam, mam \"obycajny\" displej - predpokladam, ze je to ten isty, ako som mal na 307ke a 206ke.... hm? Citovat
ozzy1 Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Eltone,musím se Ti omluvit,s těmi motory 1,6 THP jsi měl pravdu.Dávají je i do jedničkových bavorů.Jsou pouze jinak naladěné výkonově.Čemu ale nebudeš věřit, tak jsou ve finále od Renaultu.Made by Renault.Jedno takové stojí u nás na dvoře.A ten rozvodový řetěz,tak ten bych se bál dát i na svoje kolo,na kterém jezdím do práce.Původně jsem to napsal do špatného vlákna. Citovat
rct206 Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 tak dnes sa to chlapcom nepodarilo, zajtra o 10hod by som si ju mal obzriet Citovat
elton Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Proto to hned píšeš do poruch:super:D:D:D Citovat
rct206 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Proto to hned píšeš do poruch:super:D:D:D Zeby sme to brali ako \"porucha pezotakov?\" Dnes som odovzdal moju, teda uz \"ich\" 307 SW, po obede by som mal mat 5008 na prevoznych SPZ a huraaa pre nu. Poslem foto Citovat
Jeff577 Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Již jsem psal na jiném vláknu. Tolik vychvalovaný motor 1,6 THP v době koupě auta ... (září 2010). Dnes najeto 28.000 km. V 15.000 km cukání auta při jízdě - zakarbonovaný motor - vyčištěný a výměna oleje, 25.000 km razantní snížení výkonu - výměna rozvodů. Dnes jdu volat do servisu. Škubání auta při přepnutí automatické převodovky do polohy \"D\". Bojím se jet na delší cestu, třeba na dovolenou. Vše sem najel raději v blízkosti servisu. Jen pro info mám 3008, ale motor je tam stejný jako u 5008... Závada zjištěna: vadná lambda sonda. Vyměněno v záruce. Tak so opravdu obávám třeba delší cesty do zahraničí. Citovat
radek76 Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Jóóóóó, tak lambda sondu mi taky měnili - rovnou při té opravě rozvodů... Citovat
Guest peter68 Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 ahoj chlapci, dlho som tu nebol .... vela prace. Tak vas vsetkych srdecne zdravim Pre tych co su pripadne novi na tomto foru zhrnutie: - 5008 1.6THP Kupene September/Zari 2010 - Auto sialene haklive na vyvazenie kolies: Riesilo sa po kupe 3 mesiace, temer skoncilo sudom - vymenili mi pol auta kym na to prisli parchanti Tak, a teraz tie novinky: - Zatekanie vody cez predne dvere (iba v mycke pri vodorovnom prude, nie v dazdi) - vymenene tesnenie cca Marec/Brezen - Strata vykonu motoru - vymena rozvodov - tento rok cca April/Duben - Strata vykonu motoru - dekarbonizacia ventilov, vymena oleja - tento tyzden Este som netestoval, uvidime po vikende. Tak len aby ste vedeli, ze nie ste sami, a ze s vami sucitim p.s. eltone, antirede jak se vede kluci moji mili zlati? co noveho? co rodinka? [upravil dne 7/6/12 18:51 od peter68] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.